Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
maros1974
Nedavno som cital toto: http://forum.autobazar.eu/prispevok83334.html#83334
Podla mna chlapik mudro pise, aj ked kutit nieco do noveho auta asi nebude zrovna najlepsie riesenie. Idealne najst nejakeho doveryhodneho a skuseneho majstra, co vie dorobit nieco neseriove (kludne jednoduche a lacne) ako poistku. Ale taketo skor asi trapi koncernovych.
Bol tam niekde aj tip na (ne)tajny vypinac, co aktivuje poriadny hluk dnu aj von na par minut a neda sa vypnut
Na zedera ma kolega nahovaral, ze nech si to idem pozriet ako to ma on v aute. Pri nasadani do jeho auta som si tresol o ten bazmeg koleno, trcalo to pod volantom. U mna zeder radsej nie.
tak to ho mal namontovany akosi divne. my sme ani nevedeli ze ho mame. nebolo ho vobec vidno, dokonca za tie roky som ho musel vela krat pri odomykani "nahmatavat".
Nehadam sa, mozno to mal naozaj nejako zle namontovane. Trcalo to z toho spodneho plastu tak 4-5cm. A este on je sofer co ma sedadlo dost v predu, tak aj to bol dalsi faktor
Nehadam sa, mozno to mal naozaj nejako zle namontovane. Trcalo to z toho spodneho plastu tak 4-5cm. A este on je sofer co ma sedadlo dost v predu, tak aj to bol dalsi faktor
Obrazok z internetu.
ono to zavisi od auta.... montuje sa to na riadenie, tym padom, ak je pod riadenim minimum miesta medzi riadenim a plastom, bude trcat, ak tam je dost miesta, nebude trcat.... vyguugli si tvoje auto a zeder a uvidis ako to bude vyzerat ...
Ja som montoval ZEDER do mojho auta hned ako som ho kupoval. Predtym som mal MULTILOCK a teraz som chcel ZEDER. Na ich stranke som videl nejake foto takze mi to prislo OK ked mi ho namontovali tak ma skoroslaktrafil /ale poriadne/ ked som zbadal ako to vyzera. Mam Peugeot 308sw. Aj na ostatnych Peugeotoch to tak trci /5008, 207,307/ mam 188cm, mam to tam vyse 4roch rokov a ani raz som o to nezavadil. Priznam sa ze keby som vedel ko to bude trcat tak to tam nedam ale mozem povedat ze je kto moje auto soferoval ani jeden si na to nestazoval.
ZEDER ma iny kluc ako multilock alebo defend. ZEDER kluc je taka duta trubka a ma rozne nahodne otvory po obvode a ked je ZEDER zamknuty tak bez odomknutia nenastartujem.
ZEDER ma iny kluc ako multilock alebo defend. ZEDER kluc je taka duta trubka a ma rozne nahodne otvory po obvode a ked je ZEDER zamknuty tak bez odomknutia nenastartujem.
No ale co z toho, ze s MulTlockom / Defendlockom nastartujes, ked mas prevodovku zamknutu na spiatocke? S tym tiez nikam neodides. Na dostanie sa k mechanizmu MulTlocku / Defendlocku treba liezt pod auto, co je este horsie ako sa dostat k Zederlocku. Ci s MulTlockom / Defendlockom sa auta akoze bezne kradnu? Lebo som v tom, ze to je tiez spolahlive mechanicke zabezpecenie. Preco si presiel na Zeder?
nemas zamknutu prevodovku ale len radiacu paku..... napr. na Skoda, VW otvoris kapotu, das dole 2 lankove tiahla, das si tam rucne na prevodovke dvojku a ides kam potrebujes..... pre skusenu ruku je to otazka ani nie minutky.... a o kus dalej uz v klude nastriekas Multlock ci defend lock tekutym dusikom, klepnes kladivkom a rozpadne sa to ma marne kusky...
ale tym nechcem povedat ze tieto zariadenia nemaju vyznam...... maju..... lebo ked to v aute je, lopkari ho vacsinou nechaju na pokoji pokial nejde o auto vyslovene na objednavku..... pretoze prejdu o 2-3 ulice dalej a najdu si take iste auto ktore nema ziadne zabezpecenie....
inak, moja overena kombinacia je alarm (vacsinou Meta) a tajny vypinac.... a mal som auta ktore isli vzdy na dracku (Felicia1,6, 100k Fabia, Passat kombi, teraz sharan) a moje vzdy ostalo pred domom......ci v BA ci v Castej (a to u nas jeden cas mizli tak 2-3 auta za mesiac!!!....dost na malu dedinu
V pripade zamknutej radiacej paky staci zosliapnut spojku, auto potlacit z parkoviska a potiahnut na lane. Haraburdy sa demontuju pekne v dielni aj tak je vacsina lopat na diely.
Uzamknutie riadenia v urcitom uhle toto neumozni.
V pripade celnej zrazky by som nechcel byt ani okoloiduci ale netusim co naviac by zeder ohrozil, deformacne zony ani konsktrukcia riadiacej tyce sa nemeni.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nedavno som cital toto: http://forum.autobazar.eu/prispevok83334.html#83334
Podla mna chlapik mudro pise, aj ked kutit nieco do noveho auta asi nebude zrovna najlepsie riesenie. Idealne najst nejakeho doveryhodneho a skuseneho majstra, co vie dorobit nieco neseriove (kludne jednoduche a lacne) ako poistku. Ale taketo skor asi trapi koncernovych.
Bol tam niekde aj tip na (ne)tajny vypinac, co aktivuje poriadny hluk dnu aj von na par minut a neda sa vypnut
tak to ho mal namontovany akosi divne. my sme ani nevedeli ze ho mame. nebolo ho vobec vidno, dokonca za tie roky som ho musel vela krat pri odomykani "nahmatavat".
Obrazok z internetu.
a k tomu nalepku I
Obrazok z internetu.
ono to zavisi od auta.... montuje sa to na riadenie, tym padom, ak je pod riadenim minimum miesta medzi riadenim a plastom, bude trcat, ak tam je dost miesta, nebude trcat.... vyguugli si tvoje auto a zeder a uvidis ako to bude vyzerat ...
inak v mojom pripade je tvrdenie I LOVE ORAVA stopercentne pravdive, len by som tam nerad prisiel o auto.
V com je horsi MulTlock / Defendlock?
všetko čo je blízko poľska je rizikové
No ale co z toho, ze s MulTlockom / Defendlockom nastartujes, ked mas prevodovku zamknutu na spiatocke? S tym tiez nikam neodides. Na dostanie sa k mechanizmu MulTlocku / Defendlocku treba liezt pod auto, co je este horsie ako sa dostat k Zederlocku. Ci s MulTlockom / Defendlockom sa auta akoze bezne kradnu? Lebo som v tom, ze to je tiez spolahlive mechanicke zabezpecenie. Preco si presiel na Zeder?
ale tym nechcem povedat ze tieto zariadenia nemaju vyznam...... maju..... lebo ked to v aute je, lopkari ho vacsinou nechaju na pokoji pokial nejde o auto vyslovene na objednavku..... pretoze prejdu o 2-3 ulice dalej a najdu si take iste auto ktore nema ziadne zabezpecenie....
inak, moja overena kombinacia je alarm (vacsinou Meta) a tajny vypinac.... a mal som auta ktore isli vzdy na dracku (Felicia1,6, 100k Fabia, Passat kombi, teraz sharan) a moje vzdy ostalo pred domom......ci v BA ci v Castej (a to u nas jeden cas mizli tak 2-3 auta za mesiac!!!....dost na malu dedinu
Uzamknutie riadenia v urcitom uhle toto neumozni.
V pripade celnej zrazky by som nechcel byt ani okoloiduci ale netusim co naviac by zeder ohrozil, deformacne zony ani konsktrukcia riadiacej tyce sa nemeni.