Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
V pripade zamknutej radiacej paky staci zosliapnut spojku, auto potlacit z parkoviska a potiahnut na lane. Haraburdy sa demontuju pekne v dielni aj tak je vacsina lopat na diely.
a akékoľvek iné zabezpečenie potlačíš z parkoviska, vytiahneš alebo dvihneš na odťahovku a takisto odchádzaš..
keď sa chce dá sa všetko..
komplikácia by bola ak by si zamykal vždy s max vytočenými kolesami..
alebo jak jeden rus pred casom.... svoje Ziguli si zabezpecil odrezanou brokovnicou pod sedadlom vodica a mal tam mechanizmus ktory ked sa do par sekund neodblokoval, vystrelila..... a mily Serioža na to raz nadrbany zabudol a odvtedy ma vykostene lytka
O koľkých autách vo vašom okolí reálne viete, že išli odťahovkou? Ja o troch, ak sa za odťahovku počíta aj kamión kde ich počas jazdy rozoberali.
Zatiaľ čo viem o ostatných, tak išli po svojich - v uletenom prípade sa chlapík vrátil po pol hodine so správnou RJ motora, alebo sa do garáže dobíjali 5 hodín vždy v hodinových intervaloch.
Ak naozaj chcú ukradnúť auto, tak ho ukradnú, ale drvivá väčšina zlodejov do extrému nepôjde. Taká odťahovka uprostred noci je tiež celkom nápadná.
Zeder meni deformacnu zonu riadenia.. riadenie sa pri zrazke ma nejak poskladat, a kedze tam mas pevny Zeder, tak sa posklada nejak inak, pripadne sa neposklada.... aspon tak som to niekde cital..
Staci mat po*ebkany spojkovy valcek ako ja nedavno a nikto nic nezosliapne zase je pravda, ze moju limuzinu by ukradli iba v americkom filme na dekadentne znehodnotenie pocas obdobia ruje
Nedivil. Ale vzdy je to komplikacia oproti autu bez toho a s rastucim casom rastie riziko. Ale ako uz bolo napisane - ak to auto chcu a nie su to uplni amateri, tak si ho aj odvezu ak je miera rizika prijatelna.
Co vam sibe s tym zederom? Daj si tam vam01 a neriesis.. Zasunies kazetku a ides. Ked mas este keyless, tak si to das na snurku od kluca a nezabudnes ho nikdy v aute. Navyse doteraz neprekonane a ani jedno auto neukradnute. 3 auta v rodine mame a vsetky tri s vamosom. Jedno navyse od roku 2004 a kazetka stale funguje, je to zo super pevneho plastu, vobec sa nedeformuje casom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a akékoľvek iné zabezpečenie potlačíš z parkoviska, vytiahneš alebo dvihneš na odťahovku a takisto odchádzaš..
keď sa chce dá sa všetko..
komplikácia by bola ak by si zamykal vždy s max vytočenými kolesami..
pri nepouzitom bezpecnostnom pase mas istu amputaciu genitalii v pripade celneho narazu
Zatiaľ čo viem o ostatných, tak išli po svojich - v uletenom prípade sa chlapík vrátil po pol hodine so správnou RJ motora, alebo sa do garáže dobíjali 5 hodín vždy v hodinových intervaloch.
Ak naozaj chcú ukradnúť auto, tak ho ukradnú, ale drvivá väčšina zlodejov do extrému nepôjde. Taká odťahovka uprostred noci je tiež celkom nápadná.
Zeder meni deformacnu zonu riadenia.. riadenie sa pri zrazke ma nejak poskladat, a kedze tam mas pevny Zeder, tak sa posklada nejak inak, pripadne sa neposklada.... aspon tak som to niekde cital..
Ano, uplne nenapadne a rychle.
by si sa veľmi divil ako sa TO dá nenápadne a VEĽMI rýchlo
(mám skúsenosť - vlastnú)
VAM ma aj variant proti odtiahnutiu.
Ad cena - minuly rok stal VAM na keyless Golf VII necelych 500 (470 asi).