Dlho som uvažoval či sa sem vyjadriť k voľbám ...
Tie dopadli tak ako dopadli. Prehrali všetci, niet víťazov okrem dua K+K. A to z jediného dôvodu, volič je znechutený so stavom a hlavne s kultúrou v slovenskej politike. Tú asi najviac bolo vidno v nedeľných povolebných diskusiách. Niet sa potom čomu čudovať, keď mladí otvoria dvere parlamentu proti-systémovým stranám už len ako symbol vzdoru, rebélie.
Čo sa týka Kotlebu, jemu stačí len sedieť v parlamente a ukazovať na prešľapy iných. K ničomu inému ho nepustia, no i tak jeho preferencie porastú do dvojciferných čísiel. To nie je strašenie, to je fakt. A keď sa doňho tak všetci navážajú, nacista sem, fašista tam (pričom významovo sú odlišné), tak by si mali uvedomiť, že Kotlebu DEMOKRATICKY zvolilo vyše 200tisíc ľudí. Keď toto odmietate, tak vlastne odmietate slobodné demokratické voľby, kedy je na každom občanovi aby si podľa svojho uváženia vybral. Apropo, nečudoval by som sa keby nasledovali trestné oznámenia Kotlebu na mediálne presstitutky a politikov za trestný čin urážky na cti. Pokiaľ by Kotlebovci naozaj boli skutočnou nacistickou alebo fašistickou stranou, tak by neboli pripustení k voľbám a strana dávno rozpustená. Ktorýkoľvek priemerný právnik by to pre Kotlebu vyhral na súde. A dnešný počin Amerického Kolaboranta nepozvať Kotlebu to len zaknihoval. Presne takýmto spôsobom mu len prihráva ďalších budúcich voličov. Keby ste si dali tu námahu prejsť si jeho program, tak až na pár výnimiek (vystúpenie z EU, NATO, prechod z eura ku slov. korune, ...) zistíte, že obsahuje len body, ktoré majú aj ostatné parlamentné strany.
A už len posledný dodatok. Veľa ľudí v mojom okolí volilo štandartne strany, keďže nechceli aby ich hlas "prepadol". No zároveň cítili že na scéne nie je nikto, proste nevideli alternatívu k terajším politikom, ktorá by bola schopná preliezť do parlamentu. To sa zmenilo. Keby ľudia vedeli že sa Kotleba dostane, tak by ho volilo omnoho, omnoho viac ľudí.
-- [edit 13:12]: nevolil som Kotlebu a ani nie som jeho obhajca či zástanca --
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
mna by zaujimalo koho takeho ste volili.. kto je tam taky dokonaly?
SMER- kauzy Váhostav a pod
SAS- podora LGBTI, dekriminalizacia marihuany, dost toho predviedli vo vlade s radicovou
OĽANO- Matovič celý čas v parlamente nic nerobil len kydal na Fica a robil zo seba debila
SME RODINA- Kollar myslim ze sa predviedol v povolebnych diskusiach.. k tomu sa ani vyjadrovat netreba.
MOST-HÍD- Maďarská strana podľa mojho nazoru v Slovenskom parlamente nema co hladat
SNS - uz "národna" ani nie je... Danko mi pripadal skor ako by sa zlakol toho ze je v parlamente
volil som Kotlebu- aj ked mi bolo jasne ze vo vlade nebude... ale bude tam aspon robit ulohu "policajta" a preto su z neho vsetci uplne dosrati
zahirko to su tie goly do vlastnej branky, ked sa stupenec a podporovatel nacistov ohana demokraciou...len skoda ze ludom s rebrickovu nervovu sustavou to nema sancu dopnut...
dobi235 gratulujem ze podpurejes vypatlanych obdivovatelov Hitlera...
aha čiže tí ľudia, ktorí doteraz poukazovali na súčasné kauzy Smeru-u a vďaka tomu sa dostali do parlamentu, tí teraz budú samozrejme úplatní, bezcharakterní a zvezú sa so systémom, lebo iba Marián má charakter a je zárukou, že nikto si nič nedovolí...u mňa nejde ani tak o to, čo tam bude robiť, ale čo reprezentuje a to je ten hlavný dôvod...
dobi235 o stranu či dve dozadu som dal obrázok z FB Magáta...iba pár hlasov mu chýbalo, aby bol v parlamente...
dobi - tak k tej tvojej volbe kotlebu sa radsej vyjadrovat nebudem. volil som SaS, podla mna je to najlepsia volba zo vsetkych stran.
btw k tomu Mostu - ja nechapem co tam robi furt ten dinosaurus Bugar, vsak si pamatam ze som ho kukal v telke este ako male decko, bol v kazdej druhej zabavnej relacii a furt si z neho robili srandu "o tooom potooom". Vsak ten clovek prezil meciara, dzurindu, prezije aj fica a mozno aj kotlebu.. davno mal ist do dochodku, tak ako teraz figel.
To ze si Kotleba schoval nasivky hakoveho kriza a uniformy Hlinkovej gardy neznamena ze zmenil nazor. Jediny dovod preco otvorene nepropaguje fasizmus je ten, ze to je trestny cin a jednu taku stranu mu uz sud zakazal.
Len naozaj naivny (alebo sprosty) clovek si moze mysliet ze Kotleba nie je fasista.
mas nejake dokazy o tom ze obdivuje Hitlera alebo si sa to len docital na cas.sk, pluska.sk, topky.sk a pod?
uz to tu bolo 1000x poslane - pozri si jeho kanditaku a skus pouzit google a mozog - spevak z kapely Judemord, spevak z kapely Cirhoza 88 (oslavujuci vrazdenie a tresne ciny), odsudeny predajca nacistickeho braku (Kotlebov brat), Magat oslavujuci Hitlera na svojom facebooku....
predosla strana Kotlebu bola rozpustena...preco asi? LSNS vzniklo tak, ze kupili inu stranu...
SAS- podora LGBTI, dekriminalizacia marihuany, dost toho predviedli vo vlade s radicovou
OĽANO- Matovič celý čas v parlamente nic nerobil len kydal na Fica a robil zo seba debila
SME RODINA- Kollar myslim ze sa predviedol v povolebnych diskusiach.. k tomu sa ani vyjadrovat netreba.
MOST-HÍD- Maďarská strana podľa mojho nazoru v Slovenskom parlamente nema co hladat
SNS - uz "národna" ani nie je... Danko mi pripadal skor ako by sa zlakol toho ze je v parlamente
volil som Kotlebu- aj ked mi bolo jasne ze vo vlade nebude... ale bude tam aspon robit ulohu "policajta" a preto su z neho vsetci uplne dosrati
no LSNS nebola medzi položkami v hlasovaní a nikto zrejme nerátal s takou podporou..."niekto, kto sa nedostane do parlamentu" má len 32 hlasov...koľko z nich bolo pre LSNS sa nedozvieme
Môj názor je taký, že tí ktorí volili Kotlebu si vôbec neuvedomujú vážnosť ich rozhodnutia, pretože tu už nejde len o to postrašiť zopár neprispôsobivých kdesi v chatrčiach na Spiši.
podla toho co som zbezne cital, si mladi prvovolici - kotlebovci - myslia ze im kotleba pomoze najst pracu
a s tymi ciganmi to tiez nebude take ruzove - vsak kotleba sa len raz presiel cez osadu aj so svojim zebrovitym hummerom a okrem toho nic!
Moja dcéra prvovolička povedala, že sa hanbí za svoju generáciu. Ja som ju upokojoval, že nech sa nebojí, že prevažná väčšina jej rovesníkov aj tak z toho vyrastie a nakoniec z nich bude "estabilišment". Horšie je to s tými staršími napr. z mojej generácie, tí už nevyrastú.
Ludstvo je nepoucitelne. Obzvlast ta cast co sa o to ani nepokusa. Kdesi som narazil na informaciu, ze najviac volicov mal Kotleba vo vekovej kategorii 21-28. To su priblizne ludia narodeni okolo novembra 89 a ich rodicia okolo augusta 68. Rodicia vyrastali v dobe totalneho vyplachu v casoch normalizacie a ich deti v dobe zrodu totalneho zklamania nad tym ze po zastrngotani klucmi od rana buduceho dna to u nas nevyzeralo ako vo vykladnej skrini Tuzexu. Netesi ma predstava ze sa prebudza tuzba prezit si to znova.
ten Matovič si ešte nevšimol,že je už po volbách a stále je v kampani.
Povedať o svojom možnom partnerovi (sns) ,že je menšie zlo...tak to je pekná pozvánka do vlády.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tie dopadli tak ako dopadli. Prehrali všetci, niet víťazov okrem dua K+K. A to z jediného dôvodu, volič je znechutený so stavom a hlavne s kultúrou v slovenskej politike. Tú asi najviac bolo vidno v nedeľných povolebných diskusiách. Niet sa potom čomu čudovať, keď mladí otvoria dvere parlamentu proti-systémovým stranám už len ako symbol vzdoru, rebélie.
Čo sa týka Kotlebu, jemu stačí len sedieť v parlamente a ukazovať na prešľapy iných. K ničomu inému ho nepustia, no i tak jeho preferencie porastú do dvojciferných čísiel. To nie je strašenie, to je fakt. A keď sa doňho tak všetci navážajú, nacista sem, fašista tam (pričom významovo sú odlišné), tak by si mali uvedomiť, že Kotlebu DEMOKRATICKY zvolilo vyše 200tisíc ľudí. Keď toto odmietate, tak vlastne odmietate slobodné demokratické voľby, kedy je na každom občanovi aby si podľa svojho uváženia vybral. Apropo, nečudoval by som sa keby nasledovali trestné oznámenia Kotlebu na mediálne presstitutky a politikov za trestný čin urážky na cti. Pokiaľ by Kotlebovci naozaj boli skutočnou nacistickou alebo fašistickou stranou, tak by neboli pripustení k voľbám a strana dávno rozpustená. Ktorýkoľvek priemerný právnik by to pre Kotlebu vyhral na súde. A dnešný počin Amerického Kolaboranta nepozvať Kotlebu to len zaknihoval. Presne takýmto spôsobom mu len prihráva ďalších budúcich voličov. Keby ste si dali tu námahu prejsť si jeho program, tak až na pár výnimiek (vystúpenie z EU, NATO, prechod z eura ku slov. korune, ...) zistíte, že obsahuje len body, ktoré majú aj ostatné parlamentné strany.
A už len posledný dodatok. Veľa ľudí v mojom okolí volilo štandartne strany, keďže nechceli aby ich hlas "prepadol". No zároveň cítili že na scéne nie je nikto, proste nevideli alternatívu k terajším politikom, ktorá by bola schopná preliezť do parlamentu. To sa zmenilo. Keby ľudia vedeli že sa Kotleba dostane, tak by ho volilo omnoho, omnoho viac ľudí.
-- [edit 13:12]: nevolil som Kotlebu a ani nie som jeho obhajca či zástanca --
---
zahirko - no vidis, staci ze spomenies "americkeho kolaboranta" a hned ti pribudaju lajky
dobi235 gratulujem ze podpurejes vypatlanych obdivovatelov Hitlera...
dobi235 o stranu či dve dozadu som dal obrázok z FB Magáta...iba pár hlasov mu chýbalo, aby bol v parlamente...
btw k tomu Mostu - ja nechapem co tam robi furt ten dinosaurus Bugar, vsak si pamatam ze som ho kukal v telke este ako male decko, bol v kazdej druhej zabavnej relacii a furt si z neho robili srandu "o tooom potooom". Vsak ten clovek prezil meciara, dzurindu, prezije aj fica a mozno aj kotlebu.. davno mal ist do dochodku, tak ako teraz figel.
Len naozaj naivny (alebo sprosty) clovek si moze mysliet ze Kotleba nie je fasista.
uz to tu bolo 1000x poslane - pozri si jeho kanditaku a skus pouzit google a mozog - spevak z kapely Judemord, spevak z kapely Cirhoza 88 (oslavujuci vrazdenie a tresne ciny), odsudeny predajca nacistickeho braku (Kotlebov brat), Magat oslavujuci Hitlera na svojom facebooku....
predosla strana Kotlebu bola rozpustena...preco asi? LSNS vzniklo tak, ze kupili inu stranu...
perfektna analyza, ze ty si studoval politologiu
radsej zamknite tuto temu lebo to je naozaj vtipkar 2
a s tymi ciganmi to tiez nebude take ruzove - vsak kotleba sa len raz presiel cez osadu aj so svojim zebrovitym hummerom a okrem toho nic!
Povedať o svojom možnom partnerovi (sns) ,že je menšie zlo...tak to je pekná pozvánka do vlády.