Lokalizácia
Formulár sa odosiela
To bolo normalne spravanie, ved sedel v BMW.
Zobraziť komentár 16.08.2016 - 19:23:42
00
Cize nizsieho primata nastvalo, ze v cyklopruhu sa to hybalo rychlejsie ako na ceste, ano ? :D
Ja som mal podobnu usmevnu prihodu tento vikend, v trojici sme isli na cestakoch po okreske z Wolfsthalu do Hainburgu, pekne zomknuti za sebou, blizko krajnice, auta nemali najmensi problem nas obiehat. Oproti si to valil dedko na dymiacom mopede, odhadom tak max 40km/h, v strede cesty, za nim kolona ~8 aut (nastastie vsetci mali rozum a nikto nebezpecne nepredbiehal). V momente ked sme sa minali zacal dedo kricat, nadavat nam a posunkami nas vykazovat vedla na (rozbitu) cyklocestu :D
Zobraziť komentár 16.08.2016 - 19:42:45
00
arrow_leftpeter1976 napísal:
To bolo normalne spravanie, ved sedel v BMW.

??? V BMW sa nevozia normalni ludia podla Teba?
Zobraziť komentár 16.08.2016 - 19:47:21
00
Jeho spravanie bolo normalne ;)
Zobraziť komentár 16.08.2016 - 19:51:57
00
nebolo a ten smajlik tomu nepomoze
iba ak mas bmw, tak sa da tvoja reakcia pochopit ...
Zobraziť komentár 16.08.2016 - 23:12:17
00
bazarova X5ka s vytrcajucimi pneu je tiez diagnoza...
Zobraziť komentár 16.08.2016 - 23:48:42
00
jedna skusenost z opacnej strany, bol som cez vikend na babe automa dostal som sa medzi cyklistov, teda predomnou aj zamnou daky boli. ale kedze smerom dole skoro vsade plna a sli 50 tak som to neriesil a siel som proste za tymi predomnou

to ale ten za mnou dako tazko znasal a zrejme sa ma pokusal obehnut pravou stanou popri krajnici... tam som ho vobec neregistroval a vsimol som si ho az ked nieco rozhadzoval rukami, pri dalsiej prilezitosti ma obehol vpravo... uplny debil, ked uz chcel porusit predpisy tak si to mohol bezpecne dat cez plnu vlavo. moze byt velmi rad ze som ho pri prvom pokuse nesepalil dakde do jarku v zakrute

to uz vazne tym ludom tak je.. ze musia za kazdu cenu sa niekam pchat a obiehat bars aj z prava v zjazde v zakrutach ?
Zobraziť komentár 16.08.2016 - 23:59:23
00
capulo - vsak cestak jazdis, tak by si mohol vediet, ze ziletkari su castokrat pri zjazde v zakrutach rychlejsi nez auta aj nez motorkari.
inak tato tema je asi najhorsia, vzdy som z nej akurat nasraty. Btw teraz vecer islo oproti mne auto predbiehajuce v protismere, tak som aspon zapol svetlo na max vykon, nic ine sa asi neda robit. Lepsi by bol uz len maximalny stroboskop, ale to som uz nestihol poprepinat :)
Zobraziť komentár 17.08.2016 - 00:14:02
00
sak jazdim, ale nenapadlo by ma ze ma zacne obiehat zprava, cakal som ze to da zlava cez plnu jak motorkari ;))
hlavne ze smeorm dolu boli tusim 3 semafory... fakt neviem kam sa tak velmi ponahlal

na rozdiel od tohto, ten predomnou bol opacny pripad, na semafore mi ukazoval ze nech ho obehnem, ze ma pusta. aj ked som to povodne ani nemal v umysle ;)
Zobraziť komentár 17.08.2016 - 00:17:27
00
https://www.youtube.com/watch?v=WjIpTjqyFzo tu v prvej minute to je celkom pravda nieco pre irona aby nebol nasraty
Zobraziť komentár 17.08.2016 - 09:21:44
00
capulo ja som takto jednemu asi prekazal vcera cestou z koliby. Lepil sa na mna asi na pol metra alebo aj menej a stale prechadzal zo strany na stranu. Skratka vobec som nevedel kde prave je. Isiel som asi 60. Ked sa blizil ten vyfrezovany usek pri shmu tak som pustil radsej vystrazne lebo by tam vletel na nejaky vytrcajuci kanal a rozbil by sa tam.
Lenze jeho to evidentne nezaujimalo takze ako sme tam vleteli zdvihol sa obrovsky kudol prachu a az vtedy asi trochu spomalil. V zrkadlach som ale nevidel absolutne nic. Uprimne ho lutujem lebo mu to musi skripat v zuboch este teraz..
Kazdopadne ma znovu dobehol a isiel tak za mnou az po tu krizovatku s tunelmi, tam sa otocil a isiel z5 hore.. pacient.
Som velmi zvedavy ci by mu bolo prijemne keby som isiel ja za nim tou dodavkou a lepil sa tak na neho ako on na mna. Lebo to je fakt super pocit ked okrem sledovania cesty pred sebou musis mysliet na nejakeho idiota za prdelou..
Zobraziť komentár 17.08.2016 - 10:44:43
03
http://auto.sme.sk/c/20244917/skalicki-policajti-zastavili-auto-ako-z-filmu-mad-max.html :D
Zobraziť komentár 17.08.2016 - 18:31:06
00
2 promile a bez vodicaku :o
podmienka 2 mesiace s odkladom na rok - to je vysmech :(
Zobraziť komentár 17.08.2016 - 21:10:25
01
2 promile, bez vodicaku a na aute, ktore nema papiere...
Zobraziť komentár 18.08.2016 - 14:09:30
00
http://tydenikpolicie.cz/cyklista-u-trebechovic-pod-orebem-neprezil-srazku-s-osobnim-vozem/
Zobraziť komentár 18.08.2016 - 19:01:59
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up