Jedna hrádzová oddychovka. Okrem rámu a tlmiča, je menené prakticky všetko. Model Nerve 6.0
Posledná výmena bol pohon od Sram 1x11, zatiaľ spokojnosť, 32z vpredu vyhovujúce Jedinú "nevýhodu" vidím v prednej oske na RS, kde som uz stihol ohnúť doťahovací mechanizmus, je naozaj zle vyriešený..
Kolesá najväčšia spokojnosť, jazdím duše, zatiaľ mi to vyhovuje. Výmenou vidle /pôvodne 120mm/, za 140mm príjemne položilo hlavový uhol
Pomaly začínam rozmýšľať, čo vymeniť ďalej
Momentálne jazdím na tlakoch 2Bar vzadu a 1,9 vpredu a vyhovuje mi to. Pri mojej váhe do 80kg, je to pre mňa kompromis - hore kopec/dole kopec. +presun do lesa po asfalte si myslím, že ísť s tlakom na 1,5Bar by bolo dosť lepidlo. Ale opravte ma, ak sa mýlim
Defekt som zatiaľ nemal
Jo, zatiaľ som to narovnal, ale nevidím ružovú budúcnosť tejto osky. Vzadu mám os na imbus, žiadny problém a povedzme si pravdu, ako často vyberáme koleso?
Už len nájsť osku so správnym závitom. Niekto nejaký tip? ide o RS revelation
Jedna hrádzová oddychovka. Okrem rámu a tlmiča, je menené prakticky všetko. Model Nerve 6.0
Posledná výmena bol pohon od Sram 1x11, zatiaľ spokojnosť, 32z vpredu vyhovujúce Jedinú "nevýhodu" vidím v prednej oske na RS, kde som uz stihol ohnúť doťahovací mechanizmus, je naozaj zle vyriešený..
Kolesá najväčšia spokojnosť, jazdím duše, zatiaľ mi to vyhovuje. Výmenou vidle /pôvodne 120mm/, za 140mm príjemne položilo hlavový uhol
Chcel som ta opytat na tie Maxis plaste. Ked ze som dlho vahal ci vymenit. V com su lesie naz oirgo Conti Moutain King co teraz byvaju na Canyonoch?
Ardent majú rýchlejší stred a zároveň perfektné výstupky po bokoch. X-king som dal "dole" za dva týždne + dosť zlý záber v lese. MK som jazdil šírku 2,4" no presun po asfalte bol ako za trest.. Samozrejme je to vec osobných priorít
Ardent majú rýchlejší stred a zároveň perfektné výstupky po bokoch. X-king som dal "dole" za dva týždne + dosť zlý záber v lese. MK som jazdil šírku 2,4" no presun po asfalte bol ako za trest.. Samozrejme je to vec osobných priorít
Uvidim ked mi Koblenzu dorucia Canyon a odskusam MK. AK sa mi nubudu pozdavat tak urcite Maxxis bude na kandit listine,
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Posledná výmena bol pohon od Sram 1x11, zatiaľ spokojnosť, 32z vpredu vyhovujúce
Defekt som zatiaľ nemal
Už len nájsť osku so správnym závitom. Niekto nejaký tip?
http://www.spoke-store.sk/rock-shox-maxle-stealth/#163469
Posledná výmena bol pohon od Sram 1x11, zatiaľ spokojnosť, 32z vpredu vyhovujúce
Chcel som ta opytat na tie Maxis plaste. Ked ze som dlho vahal ci vymenit. V com su lesie naz oirgo Conti Moutain King co teraz byvaju na Canyonoch?
Uvidim ked mi Koblenzu dorucia Canyon a odskusam MK. AK sa mi nubudu pozdavat tak urcite Maxxis bude na kandit listine,