neviete nahodou ci sa niekde na slovensku nerobia nejake kurzy ucenia sa techniky jazdy na MTB??, chcem sa viac zdokonalit a posunat dalej svoje moznosti...ale potrebujem trosku teorie a aj v praxi to ukazat. V rakusku je dost takychto skol, ale je to daleko..tak ci nie je nieco tu....pripadne nejake sukromne hodiny ci niekdo nedava v Blave, ale taky co to vie aj vysvetlit nie len ze ti to ukaze....samozrejme ze rad zaplatim .....
Diky a vela kilometrov bez kotrmelcov:-)))
posledný komentár: 26. 9. 2007 o 22:13
Spravíme inštruktáž aj na skoky. Len dojdi.
A ako si skončil na Endure? Si sa k nám západniarom nejak nepriznával..
61 celkovo a 25 v kategorii dúfam,že toto umiestnenie si to zaslúži:) Niesom rýchli ale ani pomaly taky stred. Technicky v pohode ale mám velky problém so skokmi(hlavne gapove resp. trafit sa s odrazu do dopadu). Teraz som zistil,že je dobre vediet bunny hop pri odraze. Z XC mám naučené všetko dvíhat spd pedalmi takže tento zlozvyk musím dat preč. čiže ešte to potrvá. Cez leto sa dám na ten bunny hop. Hodil by sa mi aj nejaky pokec v terene. Napriklad som vobec nevedel,že treba pri odraze využit zdvih vidlice a podobne veci... Budúci týžden v pondelok sa ozvem a niektory den po praci by som dosiel do Ba.
Ale keďže sme amatéri, tak veľmi radi pouzijeme aj vidlicu aj tlmič aby sme sa nemuseli namáhať.
Ak ale chcete tak mozeme nieco dat