Neviem kde to dat tak dam sem, pouziva niekto apku runtastic, mam platenu verziu ktoru som pred 2 dnami aktualizoval a nejak mi tam chyba statistika, km za jednotlive mesiace si viem pozriet v historii ale v predoslej verzii sa dalo v statistike pekne porovnavat jpredchadzajuce mesiace aj co sa tyka napr nastupanych metrov. Neda sa nejak vratit k predoslej verzii
Ahojte. Pisal som uz do prislusnej temy, ale rada nepomohla, tak vyskusam aj tu.
Mam problem sparovat Fenix 3 HR Saphire s iPhone 7 po update na iOS 11. Mali ste s tym niekto problem? Uz som skusal resetnut hodinky aj iPhone a nic, tiez som skusil preinstalovat aplikaciu - nepomohlo. S android tabletom hodinky nemaju ziadny problem, zariadenia sa sparuju za par sekund. iPhone zas nema problem s inymi BT zariadeniami. Neviem co este skusit...diky za akekolvek rady
V Bezručke nikdy pitevňa nebola... Bola na Kramároch - cca 15 rokov zrušená, je na Antolskej a na Sasinkovej. Ani na Ružinovskej nebola. Dve na Bratislavu a okolie stačia.
Tak sme asi o nič neprišli. Ja som len predpokladal, že v suteréne by mohla byť. To má z tých filmov...
Je to sice pre Fenix 5, ale skus:
(1) On Fenix 5
- Hold down Light button (1), goto controls menu
- Power off
- Power on
- Hold down (1), goto controls menu
- select green phone icon to disconnect from phone
(2) On iPhone, Garmin connect
- Delete Fenix 5 device
- click on + to add new device
- Select Fenix 5
(3) On Fenix 5
- Hold down Up Menu (5)
- Select Settings
- Select Phone
- Select Pair Phone
- Watch produce a pair code
(4) On iPhone, Garmin connect
- Add pair code to phone
- sync with watch (this takes a while, be patient)
(5) All done!!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
Mam problem sparovat Fenix 3 HR Saphire s iPhone 7 po update na iOS 11. Mali ste s tym niekto problem? Uz som skusal resetnut hodinky aj iPhone a nic, tiez som skusil preinstalovat aplikaciu - nepomohlo. S android tabletom hodinky nemaju ziadny problem, zariadenia sa sparuju za par sekund. iPhone zas nema problem s inymi BT zariadeniami. Neviem co este skusit...diky za akekolvek rady
Tak sme asi o nič neprišli. Ja som len predpokladal, že v suteréne by mohla byť. To má z tých filmov...
(1) On Fenix 5
- Hold down Light button (1), goto controls menu
- Power off
- Power on
- Hold down (1), goto controls menu
- select green phone icon to disconnect from phone
(2) On iPhone, Garmin connect
- Delete Fenix 5 device
- click on + to add new device
- Select Fenix 5
(3) On Fenix 5
- Hold down Up Menu (5)
- Select Settings
- Select Phone
- Select Pair Phone
- Watch produce a pair code
(4) On iPhone, Garmin connect
- Add pair code to phone
- sync with watch (this takes a while, be patient)
(5) All done!!
No hej na PC si to viem pozrieť, na starej verzii to šlo pekne aj v apke
Odťať
Ostáva už len vyriešiť zvyšných 2422.