Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Mam celu povodnu stranku o Neuron 9.0 ulozenu, len je problem to nejak decentne zobrazit... Tu mas udaje pre Lko, mam aj ostatne velkosti, len to treba preklikavat.
Velikost rámu L
Výška postavy (cm) 181-192
A
Výška sedla (mm) 723-827
B
Výška sedlové trubky 480
C
Horizontální délka horní trubky 618
D
Výška hlavové trubky 145
E
Úhel hlavové trubky 69,5°
F
Úhel sedlové trubky 74°
G
Délka zadní stavby 428
H
Rozvor kol 1135
I
Stack - výška řízení nad středem 611,1
J
Reach - délka řízení od středu 440
K
Střední výška 782
L
Usazení středového složení -17
Ahojte, posielam len moju skúsenosť s reklamovaním vidlice Fox Performance 32 ktorú mám na Nerve 8.0. Na konci sezóny som zistil že mi nefunguje nastavovanie odskoku, nedalo sa tým červeným nastavovaním vôbec potočiť. Písal som na canyon support, odpoveď bola že je to spôsobené nesprávnou údržbou, špinou atď (pravdupovediac ani netuším ako to udržiavať). Boli ochotní zabezpečiť servis vidlice avšak s informáciou že si ho uhradím. Na základe toho som teda napísal do Fox servisu s tým, že koľko by mohla oprava stáť nech viem či sa mi to vôbec oplatí. Na moje prekvapenie mi napísal technik z Fox že ak im pošlem faktúru z Canyon a je vidlica v rámci 2 ročnej záručnej doby tak mi to spravia v rámci reklamácie. Dnes mi akurát prišla opravená, napísali že to celé namazali kvalitnou vazelínou. Pýtal som sa ešte čo mám robiť aby sa mi to nestalo do budúcna, odpoveď bola že už sa to nestane, ono to vraj malo byť takto namazané už z fabriky, bohužiaľ nebolo .. hádam príde táto info niekomu praktická
By som tuto informaciu "hodil do ksichtu" tomu dementovi co ta odpalkoval ze je to tvoja vina s kopiou na DE zastupenie, najlepsie nejakeho vyssie postaveneho menezerisa
aha, na ten tu dost vela ludi uz nadavalo pricom a potom nemecka podpora poriesila. Nechapem preco ich tam uz nekopnu do rite konecne alebo aspon nenaucia svojej zakaznickej politike. Takto si kazit reputaciu zbytocne
Včera so pisal do Canyonu Sk že som odtrhol spodnu krytku z plastu, ako su bowdeny a lanka ma to take osadenie. Ze kde to mam objednať, ked to nemaju v ponuke na stranke Canyon. Odpoved dnes rano, že mi to pošlu aj s poštou cena 6€
pred chvíľou som volal s pánom Kocourom ohľadom kúpy dvoch bicyklov, strive za 3.5 a spectral za 4.7 oba označené "NEURAD/RAHMEN IN EINWANDFREIEM ZUSTAND", prepáčte, ale ten prístup je naozaj zlý, telefonát začal vyjadrením, že už spolu telefonujeme 6x, a že on nemá čas, a že ho zdržujem... nevie zistiť v akom stave sú spomínané bicykle, mám mu poslať mail, bla bla bla, rovnako nevie kde je bike ktorý som vrátil, ani kedy prídu nazad peniaze... nové spectraly nie sú, staré sú len v outlete, takže kupujete mačku vo vreci. sorry, canyon robí skvelé bicykle, ale zákaznícka podpora je na tri bodky, zrejme to vzdám a skúsim inú firmu.
S tou zákazníckou českou ,,podporou´´ mám tiež zlé skúsenosti, nejaký pán na telefóne vyslovene arogantný a od zdvihnutia telefónu mi dal najavo hneď že ho len otravujem. A to bol môj prvý telefonát(aj posledný) keď som mal jednoduchú otázku ohľadne cesťáku, ktorú mi chat nezodpovedal. Po jeho nepríjemnom výstupe som bez slova zložil a kúpil bajk inde.
Canyon má fajn bicykle ale kvôli pár ľuďom prichádzajú o (možno pre nich zanedbateľnú) časť predaja.
bmprsvz777 chod na canyon.com, ZRUS SI SVK/CZ lokalizaciu, chod do factory outlet, mtb/gravity, tam si vyfiltruj ktory model chces a v kazdom mas v detail. Popise ze je to bud "new in pristine condition" alebo nafotene poskodenie. Svk lokalizacii toto neviem preco chyba. Nemas zaco
Ja mam s DE podporou az na dlhsie cakacie doby len dobre skusenosti. Snazia sa vzdy vyhoviet zakaznikom. Ta CZ podpora no comment, naozaj by to bolo posunit do DE, nech ho vyhodia.
A k tomu "novemu" bmprsvz777 biku. Canyon robi aj servis, predpokladam, ze len niekto pomiesal krabice a poslali bike, ktory mali zoservisovat Urcite nepredavaju nieco v takom stave.
Ze sa vam tu do toho merania montujem ale rozdiel v merani moze nastat pri roznom predozadnom nastaveni sedla a rovnako aj v jeho vyske na kolko je vysunute z ramu. Ci? Ja len tak, ze tam lietaju centimetre hore dole ako nic, ked to meriate od bodu s menitelnou polohou po 1 pevný bod.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.canyon.com/downloads/supportcenter/Neuron%20AL%20M13-17_BOM_ts.pdf
Velikost rámu L
Výška postavy (cm) 181-192
A
Výška sedla (mm) 723-827
B
Výška sedlové trubky 480
C
Horizontální délka horní trubky 618
D
Výška hlavové trubky 145
E
Úhel hlavové trubky 69,5°
F
Úhel sedlové trubky 74°
G
Délka zadní stavby 428
H
Rozvor kol 1135
I
Stack - výška řízení nad středem 611,1
J
Reach - délka řízení od středu 440
K
Střední výška 782
L
Usazení středového složení -17
Podložka 20mm
Délka představce 90
Šířka řídítek 720
Délka klik 175
Průměr sedlovky 30,9
Dĺžka sedlovky 400
Polomer kolies vrátane plášťov 354,5
Priemer kolies 27,5"
Zdvih vidlice 120
Zdvih tlmiča 120
Cesky support to bol
Canyon má fajn bicykle ale kvôli pár ľuďom prichádzajú o (možno pre nich zanedbateľnú) časť predaja.
Edit: myslim ze toto ti pomoze.
https://www.vitalmtb.com/product/guide/Bikes,3/Canyon/Neuron-AL-7-0,19323
A k tomu "novemu" bmprsvz777 biku. Canyon robi aj servis, predpokladam, ze len niekto pomiesal krabice a poslali bike, ktory mali zoservisovat