To su take zabo mysie vojny toto, my sme nasrati ze nemozme jazdit mimo cyklo tras a ochranari su nasrati ze mimo nich jazdime. A to ze chodia na starych dieslovych olejnickach komentovat netreba. Kazdy dobre vie ze oni hory znecistuju mnohonasobne viac ako my ale aj tak s tym nic nespravime. Osobne ma jeden tiez vyhnal z lesa ale za tie roky na biku 1x je nic. Preto budem dalej veselo a vedome hrubo porusovat zakon a jazdit mimo cyklo tras.
Ja som dnes po robote stihol Podhradie cestou-necestou. Najviac bolo asfaltu a poľných ciest. Bolo dosť blatisto ale povozil som sa parádne
Trip Dist: 67,24 km
Ride Time: 3:22:35
Avg Speed: 19,91 km/h
Max Speed: 53,20 km/h
Altitude Up: 856 m
Temperature: +7°C trošku zamlžené ale aj bolo vidieť.
Rozmýšľam ako ho kontaktovať, článok už je vonku s tým už asi nič nezrobím, ale fakt som nečakal že ma takto zväční, fajn sme si pokecali, trocha som si to dal ešte raz ten záver s ním, ani sa ma nespýtal či súhlasím ak ma niekde zverejní
Dnes hike&bike v rámci prípravy na leto. Najprv trocha trasy v meste, potom veeeeeľa tlačenia v kopcoch, v bažinách, preliezanie plotov, no tfuj. Najprv pršalo, snežilo, víchricovalo, potom bol kľud, hlavne, keď som bajk umýval..
4h, 35km, 965m up.
Rozmýšľam ako ho kontaktovať, článok už je vonku s tým už asi nič nezrobím, ale fakt som nečakal že ma takto zväční, fajn sme si pokecali, trocha som si to dal ešte raz ten záver s ním, ani sa ma nespýtal či súhlasím ak ma niekde zverejní
nestresuj my sme minule boli v televikende na rtvs, smerom zo zamky nas pristihli...
edit: keby ti chcel niekto urobit problem, tak moze aj stych foto co zverejnujes dobrovolne tu, alebo na face...
nestresuj my sme minule boli v televikende na rtvs, smerom zo zamky nas pristihli...
edit: keby ti chcel niekto urobit problem, tak moze aj stych foto co zverejnujes dobrovolne tu, alebo na face...
Tak hej no máš pravdu, foto z vyjazdov dávam aj na fb s popisom. Išlo mi len o to, že sa ma aspoň mohol opýtať, už keď sme toľko kecali, ale tak čo už.
Teraz začnú Trnavčania jazdiť po Tatrách v zime kade tade, to bude biznis pre ochranárov
no a k teme - svetla uz je celkom dost na taky kratsi vyjazd po praci, len vsade same ... voda a blato. tak aspon asfalt , pri zapade slnka ako bonus vsade kopec zveriny popri ceste
Tak aj ja dám ešte jeden OT. Myslím, že celý hlavný hrebeň Nízkych Tatier od Kráľovej hole až po Hiadeľské sedlo a hrebeň Veľkej Fatry by mali byť úplne oficiálne a bez problémov legálne trasy na bikovanie. Nechajme ochranárom doliny vo VT, ale tieto úplne bezproblémové úseky by sa mali zlegalizovať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://mytrnava.sme.sk/c/20775755/teply-front-uz-aj-v-tatrach-stretli-sme-cyklistu-vo-velkej-studenej-doline.html?ref=tit
Trip Dist: 67,24 km
Ride Time: 3:22:35
Avg Speed: 19,91 km/h
Max Speed: 53,20 km/h
Altitude Up: 856 m
Temperature: +7°C trošku zamlžené ale aj
https://mytrnava.sme.sk/c/20775755/teply-front-uz-aj-v-tatrach-stretli-sme-cyklistu-vo-velkej-studenej-doline.html?ref=tit
Snáď nie, no zverejňovať niekde na sme Trnava ma nemusel, myslel som že fotku chce len tak pre seba
4h, 35km, 965m up.
nestresuj
Tak hej no máš pravdu, foto z vyjazdov dávam aj na fb s popisom. Išlo mi len o to, že sa ma aspoň mohol opýtať, už keď sme toľko kecali, ale tak čo už.
Teraz začnú Trnavčania jazdiť po Tatrách v zime kade tade, to bude biznis pre ochranárov