zase si panko musel vyhonit svoje ego že našiel yyyyyyyyyy
ten pánko a jemu podobná, mladá, už pani pre zmenu v priateľoch na FB mi zlepšili pravopis asi o 50%, nieže by som nevedel aké i/y kde ide...ale často som písal zbytočne rýchlo a s veľa chybami.. stále robím chyby...ale je ich menej
Priznávam, že som bola gramatický antitalent. Na základke som mala päťku či trojku z diktátu a mama ma nútila písať diktáty celý víkend aby mi to vtĺkla do hlavy. Keď prišli mobilné telefóny a napísala som jej sms, namiesto odpovede mi odpísala moju správu v správnej gramatike .... posledných pár rokov pracujem s písaným textom a jazykárka mi posiela opravené veci v režime zmien a toľko som sa nenaučila za celých 12 rokov školskej dochádzky ako za posledné 4 roky, kedy ma niekto sústavne upozorňuje na moje chyby a som za to vďačná. Dnes už opravujem mamu ja ale stále neviem plno vecí zo slovenskej gramatiky, nevadí, aj na to príde a som rada, že som v tom našla nejaké svojské "čaro" vedieť rodnú reč tak ako bola vymyslená. Je to niečo ako vedieť integrovať a derivovať
Chalani ved o nič nejde, ano človek robi chyby, niektore su na smiech uznavam, ja som tu v podstate novy člen.
Vobec to neberem osobne, ak ma niekto opravil, podstate mal pravdu a moja hanba...
ten kvôli som napríklad doteraz naozaj nepoužíval.. neviem proste mi tam to v nesedelo.... "k vôli" hej.. ale v slovíčku teraz auž správne kvôli....som proste vždy to "ô" bral že tam je samotné.... som to písal ako počujem a tu to práve neplatí dík astro
dnes som si po dotoceni jedneho videa na teba spomenul... nemaj mi to za zle, ale pouzil som omylom spojenie "zavodny bicykel" ... je to nespisovne, ale tak vsetci to urcite chapeme...
kimlo zase ma tu nemaj za jazykového guru. Mám už síce povesť "grammar nazi" ale postupne vidím, že čoraz menej fóristov sa uráža ak im urobím reklamu v tomto vlákne a práve naopak uzná chybu a snaží sa to napraviť. Ani ja nie som dokonalý, aj mňa nachytali
Možno aj vďaka tomuto vláknu (pozor, nie astrovmu vláknu ) je fórum veľmi kultivované a nepadá do pekla internetových diskusií.
A odpúšťam ti
....ale neprestávam sledovať
HT od haibaik sú jak krosove biki lacne strunové vidli trojprevodniky zlý dizajn rám jak z niakeho krosu podľa mňa takmer celé zle ale zas prehadzovace XT/ Deore sú fajn ale zatu cenu to majú všetci
Ja som podobne ako miško pé prečítal (bohužiaľ len) za mladi stovky, možno tisíce kníh, tak je moja nočná mora dostať sa do tejto rubriky. Dopredu verejne priznávam, že skloňovať slovo vidla mi robí problémy .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ten pánko a jemu podobná, mladá, už pani pre zmenu v priateľoch na FB mi zlepšili pravopis asi o 50%, nieže by som nevedel aké i/y kde ide...ale často som písal zbytočne rýchlo a s veľa chybami.. stále robím chyby...ale je ich menej
kôli - správne kvôli
hodne - je čechizmus
Vobec to neberem osobne, ak ma niekto opravil, podstate mal pravdu a moja hanba...
hodne - je čechizmus
dnes som si po dotoceni jedneho videa na teba spomenul... nemaj mi to za zle, ale pouzil som omylom spojenie "zavodny bicykel" ... je to nespisovne, ale tak vsetci to urcite chapeme...
Možno aj vďaka tomuto vláknu (pozor, nie astrovmu vláknu
A odpúšťam ti
....ale neprestávam sledovať
"dedinamy"
pamätník
preteky