Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
čo sa týka výkonu...áno výkon je nižší a treba predbiehať viac s rozumom... ale 130-140km/h to ide v pohode....a úprimne koľký z vás potrebujú tých 190koní v superboch a audinách? zo semaforu prví, aby vás následne na najbližšej červenej dobehla nejaká micra bez výkonu to auto bude jazdené prevažne v meste / z mesta do mesta...a ja si vážne nepotrebujem dokazovať na každej červenej že dokážem najrýchlejšie vyštartovať.... a taktiež nepotrebujem predbiehať na hulváta na poslednú chvíľu že "šak to stihnem"....
odpich zo semaforu je ti naprd.. ale výkon v nebezpečnej situácii vie zachrániť riť..
skús napr mať dajakú poruchu na D1 na trase BA-TT zastavíš v tom 10 či 15m odstavnom boxe a vyliezť ztade bez poriadneho zrýchlenia žiadna sranda.. a keď chceš čakať kým bude dostatočné volno na plynulý rozbeh tak si skontroluj či máš plnú nádrž lebo to môže byť na dlho
rovnaká vec platí v pripájacích pruhoch všeobecne, hlavne v hustej rannej *****
a že uživíš kombík ti dojde do 9mesiacov až pár rokov teda ak si rovno nekupoval s tým že zachvílu vymeníte..
Idealne do Ba, sefovi sa pokusali ukradnut dvoj tyzdnovy superb v petrzalke pri auparku, na obed. Vracal sa k autu a videl ako rozbijaju okno a pacia zamok ci co. Odtahovkar mu vravel ze keby mali este 30 sekund tak uz auto nenajde.
zaujímalo by ma prečo si niekto nedá inštalovať VAM do jedného z najkradnutejších áut.... respektíve celkovo škoda, vw....
odpich zo semaforu je ti naprd.. ale výkon v nebezpečnej situácii vie zachrániť riť..
skús napr mať dajakú poruchu na D1 na trase BA-TT zastavíš v tom 10 či 15m odstavnom boxe a vyliezť ztade bez poriadneho zrýchlenia žiadna sranda.. a keď chceš čakať kým bude dostatočné volno na plynulý rozbeh tak si skontroluj či máš plnú nádrž lebo to môže byť na dlho
a že uživíš kombík ti dojde do 9mesiacov až pár rokov teda ak si rovno nekupoval s tým že zachvílu vymeníte..
vy tu všetci rozprávate ako by ste hne´d zo šupy kupovali meďáky a audiny s trojlitrom.... treba si uvedomiť že ja mám 23 rokov... čo znamená že v priemere minimálne tak o 10 rokov menej ako ľudia čo sa tu k tomu vyjadrujú... ináč povedané 10 rokov času dôjsť do bodu kde ste teraz vy...
najbližšie roky to malé auto bude bohate postačovať...
Spravna motorizacia je ta, ktoru mam pod kapotou v 3dveraku . A teraz to predavam, lebo uz mam akurat dost 3dveroveho auta. Inak by som si to auta nechal na vecne veky.
vy tu všetci rozprávate ako by ste hne´d zo šupy kupovali meďáky a audiny s trojlitrom.... treba si uvedomiť že ja mám 23 rokov... čo znamená že v priemere minimálne tak o 10 rokov menej ako ľudia čo sa tu k tomu vyjadrujú... ináč povedané 10 rokov času dôjsť do bodu kde ste teraz vy...
tak keď tu väčšina kupovala svoje prvé bola iná doba a možnosti no keby si si to zobral konštruktívne k srdcu a nečertil sa mohli sme ti 10 rokov ušetriť
veď ti iba vysvetlujeme že to "postačovať" má aj ďalšie aspekty ako len odviezť sa z miesta na miesto..
Oné, zase nebuďte takí a priznajte si vy dospelí: koľkí z vás ste si v 23 rokoch kúpili vlastné auto; a nové A keď aj tak to hneď bol trhač asfaltu s brutálnym objemom, kruťakom do vesmíru a zrýchlením z 0 na 140 za 3 sekundy?
Schvalne co stala ta francuzska hrca, pod 10 to asi nebude a to je stale o dva litre viac ako moje co som kupil ako trojrocne s 40k a vyzeralo ako nove.
Oné, zase nebuďte takí a priznajte si vy dospelí: koľkí z vás ste si v 23 rokoch kúpili vlastné auto; a nové A keď aj tak to hneď bol trhač asfaltu s brutálnym objemom, kruťakom do vesmíru a zrýchlením z 0 na 140 za 3 sekundy?
presne tak, nove som este nemal ziadne a prve bola stara herka alfa 156 1,9JTD v zelenom semisi a volantom v dreve
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ta Robiova modra je asi najkrajsia farba, co ufo mavalo.
skús napr mať dajakú poruchu na D1 na trase BA-TT
a že uživíš kombík ti dojde do 9mesiacov až pár rokov
do 5 dveraku bohuzial spravnu motorizaciu nedavali
zaujímalo by ma prečo si niekto nedá inštalovať VAM do jedného z najkradnutejších áut.... respektíve celkovo škoda, vw....
skús napr mať dajakú poruchu na D1 na trase BA-TT
a že uživíš kombík ti dojde do 9mesiacov až pár rokov
vy tu všetci rozprávate ako by ste hne´d zo šupy kupovali meďáky a audiny s trojlitrom....
tak keď tu väčšina kupovala svoje prvé bola iná doba a možnosti
veď ti iba vysvetlujeme že to "postačovať" má aj ďalšie aspekty ako len odviezť sa z miesta na miesto..
ja sa nečertím...ak niekto potrebuje silné auto nech si ho má....kopec ludí jazdí celý život na fóbii 1,2 HTP a je im dobre...
astro otazka je ci ho kupil alebo len lizuje
presne tak, nove som este nemal ziadne a prve bola stara herka alfa 156 1,9JTD v zelenom semisi a volantom v dreve
Aký je v tom rozdiel?
Ja viem, že Mišo tu má svoje renomé ale zase nemusíme hejtovať všetko len preto, že je to "misopetrovic".
taky ze scarinko je frajer, lebo kupil jazdenu korejsku hrcu v hotovosti
Volajte ma uz len frajer