Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
scarinko, ale pointa leasingu moze byt aj inde..vela ludi ma na auto v hotovosti, ale radsej ho budu lizovat a prachy v hotovosti otocia inde....namiesto toho aby boli zbytocne ulozene v aute..
ano to je mozne ale mne to vadi ze to auto nie je moje a dost casto je lizing preplateny cenovo, kedze ja nepodnikam tak tie prachy nikde neotocim ale Miso ma foto job takze jemu to asi tak aj vyhovuje. Mne skor islo o tu cenu ako taku. Osobne by som nove auto nekupoval.
skús napr mať dajakú poruchu na D1 na trase BA-TT zastavíš v tom 10 či 15m odstavnom boxe a vyliezť ztade bez poriadneho zrýchlenia žiadna sranda.. a keď chceš čakať kým bude dostatočné volno na plynulý rozbeh tak si skontroluj či máš plnú nádrž lebo to môže byť na dlho
Vacsia pravdepobnost aj riziko ohrozenia je, ze do odstavneho vobec nedojdes a to sa ti moze stat aj na vykonnom aute.
Uz som mal tu cest trciac do polovice praveho pruhu menit lavu prednu pneumatiku (jasne ze az po pristaveni zavolanej sipky, ale aj tak ziadna sranda).
13,800 € je konečná cena auta (o 1500€ sa cena navýšila kôli LPG) a cca. rovnakú som dostal aj zľavu... je to v najvyššej výbave a má to všetko čo som v aute chcel mať....
a za celú dobu splácania to preplatím o 700€ vzhľadom na to že na tankovaní ročne ušetrím nad 1000€ mi to nevadí
scarinko doteraz sme mali v rodine jazdené autá, a po skúsenosti s cromou ktoré bola kupovaná ako ročná za 8K € a v podstate vkuse na nej bolo dačo pokazené... som si povedal že ak auto tak nové... áno pokaziť sa na ňom môže niečo tak isto ako na ojazdenom ale je v záruke....
áno je brané na leasing, aj keby som mal v hotovosti 14K nikdy by som to nevrazil do auta...
ale mne bolo jasné že nech sem JA pridám hocičo tak sa tu objavia negatívne príspevky....a budú sa hladať mínusy môjho nákupu.....
ja to beriem v pohode... horšie ako vkuse chromtavá croma to naozaj byť nemôže (klop,klop)..... skutočne.... keby sa rodičia vykašlú na cromu a kúpia niečo normálne.....v podobnej cene.... za ušetrené peniaze na servis tej hrče by som si tú C3 mohol dovoliť kúpiť keš.....to len pre príklad kolko stál servis cromy..a prečo som sa rozhodol ísť do nového auta....
to poznam, mamka so sestrou kupovali focus 1.6tdci, hovoril som nekupujte si ten diesel, budu s tym problemy. nie ma to malu spotrebu.
uz do toho nasypali raz tolko co to stalo podla mna.
ja som mal zatial 2 (slovom dve) vypalene ziarovky (i30 2012), spotreba okolo 7 ale tak za tie problemy s naftou mi to stoji
Na tému kúpa auta - išiel som dnes do servisu s X-Trailom, a len pre zaujímavosť pozerám, aké tu majú novinky - nový Nissan Murano, 3,5 V6 benzín, výbava High (dostatočne dobrá)) a cena - 35.250€ vrátane DPH ✌🏻😊
to je atmosférická 1,2ka a ročne to je cez 20K km s prehľadom..a to som rátal so spodnou hranicou nájazdu...počítal som podľa najslabšieho mesiaca za rok 2017....
a áno je v tom zarátaná aj občasná jazda na benzín kôli premazaniu motora...
Nasa fabca htp s lpg zatial nabehala 180 000km ani jedna porucha na motore. 1 rok nastavovanie lpg nonstop sa daco ladilo, padala do nudzoveho rezimu a potom uz len vozenie priemer 4.50e na 100km. Ked sa hladalo 2auto do domacnosti bola to volba lpg vs nafra vs jazdenka vs nove. Nakoniec sa zobrala jazdenka octaffka 2, 1.6 75kw mpi prerabka na lpg brc( bez problemu). spotreba do 10l lpg.
ročne to je cez 20K km s prehľadom..a to som rátal so spodnou hranicou nájazdu...počítal som podľa najslabšieho mesiaca za rok 2017
Ja som Ti uz raz pisal, ze nevies pocitat a to stale plati. Ani pri rocnom najazde 30k neusetris na tankovani nad 1000 €. A to samozrejme este ani neriesim suvisiace naklady v podobe drahsich servisnych prehliadok motorov s LPG a ak chces aby ten motor dlho sluzil, tak aj castejsich vymen oleja ako pri cisto benzinovom pohone. Takze ak chces setrit 1000+ na tankovani, tak len smelo jazdi co najviac.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vacsia pravdepobnost aj riziko ohrozenia je, ze do odstavneho vobec nedojdes a to sa ti moze stat aj na vykonnom aute.
Uz som mal tu cest trciac do polovice praveho pruhu menit lavu prednu pneumatiku (jasne ze az po pristaveni zavolanej sipky, ale aj tak ziadna sranda).
a za celú dobu splácania to preplatím o 700€ vzhľadom na to že na tankovaní ročne ušetrím nad 1000€ mi to nevadí
scarinko doteraz sme mali v rodine jazdené autá, a po skúsenosti s cromou ktoré bola kupovaná ako ročná za 8K € a v podstate vkuse na nej bolo dačo pokazené... som si povedal že ak auto tak nové... áno pokaziť sa na ňom môže niečo tak isto ako na ojazdenom ale je v záruke....
áno je brané na leasing, aj keby som mal v hotovosti 14K nikdy by som to nevrazil do auta...
ale mne bolo jasné že nech sem JA pridám hocičo tak sa tu objavia negatívne príspevky....a budú sa hladať mínusy môjho nákupu.....
uz do toho nasypali raz tolko co to stalo podla mna.
ja som mal zatial 2 (slovom dve) vypalene ziarovky (i30 2012), spotreba okolo 7 ale tak za tie problemy s naftou mi to stoji
https://m.podkapotou.zoznam.sk/cl/1000841/1702763/Mercedes--Zakazovat-naftove-auta--To-nie-je-riesenie--Tu-zistite-preco
jj atmoska, sekol som sa ale kym som to opravil uz si reagoval
a áno je v tom zarátaná aj občasná jazda na benzín kôli premazaniu motora...
Ja som Ti uz raz pisal, ze nevies pocitat a to stale plati. Ani pri rocnom najazde 30k neusetris na tankovani nad 1000 €.