Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
nie je to jedno? dolezite je JAZDIŤa tešiť sa zo života na biku ... a je úplne jedno na čom ... každý jazdí na čo má a čo mu vyhovuje a dáva zmysel v pomere cena/výkon/potreby ... ja som si naivne myslel, že toto fórum je o myšlienke jazdiť a vzájomne si pomáhať...
Michal-DZJasne, ze je o tom. Ja som sa tu vela dozvedel a aj mi vela ludi pomohlo/poradilo. Casom si vyfiltrujes ludi, ktorych prispevky maju na tomto fore zmysel. Je jasne, ze sa tu najdu vselijaki ludia ako napriklad kolega o par prispevkov vyssie. To treba jednoducho ignorovat, nezabranis tomu
Michal-DZJasne, ze je o tom. Ja som sa tu vela dozvedel a aj mi vela ludi pomohlo/poradilo. Casom si vyfiltrujes ludi, ktorych prispevky maju na tomto fore zmysel. Je jasne, ze sa tu najdu vselijaki ludia ako napriklad kolega o par prispevkov vyssie. To treba jednoducho ignorovat, nezabranis tomu
Trosku viac offtopic. Brada ti neskutocna narastla (y) (oproti predchadzajucej profilovke
V tejto cene je určite v lepšej výbave Kellys 2017 ako Canyon 2018. Kellys bude tak o kilečko ťažší ale ak to nie je pre teba priorita a bude tvoja veľkosť dostupná tak zober, s kľudným svedomím.
Rozoberali ste uz svoje bicykle ? Konkretnejsie davali ste dole prednu pilu, zadne pruzenie a cast zadnej stavby ? Nieco mi tam totiz vrzga ked idem do kopca a slapem, asi tam je dajaky bordel. Treba na to dajake specialny tool ?
sťahovák na kľuky ak to je ešte klasická 4hran oska.... potom klúč na vyskrutkovanie osky....
ak je to už hollowtech alebo pressfit tak stačí 5ka imbus, kuchynský nôž (na vyskrutkovanie tej platovej matice na konci kľuky v prípade že nemáš origo kľúč) kľúč na hollowtech misky / vyrážač pressfit stredu....
a potom už len imbusy zväčša 4, 5 a 6 na rozskrutkovanie zadnej stavby
Tomas.andrle186 Skus skontrolovat brzdovu hadicu v mieste uchytenia na zadnej stavbe. Tiez som to minuly rok rozoberal a robil to nakoniec len bordel pod brzdovou hadicou, ktora pri prepruzeni vrzgala.
moj nerve obcas pukal a vrzgal pri slapani do kopca, nakoniec som zistil ze to prestane ked vyberiem zadnu osku, ocistim, namazem, zatiahnem .. potom vrzganie a praskanie zmizlo .. mozno je to hovadina no asi 3x som sa takto pazvukov pri slapani zbavil
odmontovat pedale a na osku pedalu do zavitu dat vazelinu namazat lyziny zamku sedla
pri celoodpruzenych capy treba vycistit a treba zatiahnut predpisanym momentom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
lepsie ako jazdit nsa sedlackom CTM po hladovych dolinach
Bajk je pre ženu 160cm a veľkosti xs, s, sú na 27,5
Mohol by som sa aj ja zacat nahanat o tom kto tu ma co drahsie ale ponizit sa az na tvoju uroven by bol extrem... zabijas mi mozgove bunky
Trosku viac offtopic. Brada ti neskutocna narastla (y) (oproti predchadzajucej profilovke
Oplati sa mi pozerat v tej cenovej kategorii radsej Canyon ? alebo s kludnym svedomim mozem ten Kellys zobrat. Dakujem za odpovede.
-7% Kellys Gate 30 29 bicykel, dark
999 € -7%
MOC 1 249 €ak je to už hollowtech alebo pressfit tak stačí 5ka imbus, kuchynský nôž (na vyskrutkovanie tej platovej matice na konci kľuky v prípade že nemáš origo kľúč) kľúč na hollowtech misky / vyrážač pressfit stredu....
a potom už len imbusy zväčša 4, 5 a 6 na rozskrutkovanie zadnej stavby
pri celoodpruzenych capy treba vycistit a treba zatiahnut predpisanym momentom