ale celne sklo zasrane p*covanim a k*k*tovanim nevymenis ale cela cesta bola zvlastna v nedelu. V Roznave od Shellky fabia na hlavnu cestu. Siroko daleko som bol jedine auto na hlavnej, ale nie, zo 110 tachometrovych na 50 za nu. Akurat som nemyslel do poslednej chvile, ze vojde do cesty a ona vosla. Predbiehal som ju az na Soroske, kedy na rovnej ceste isla 60 a rozpravala sa so spolujadcom, ruky len tak lietali. Tiez sa neuhla ani jednemu z 15 motorkarov, co nas obiehali v krasnohorskom podhradi. Jop, a decko vzadu.
Ste super, otec môže za smrť syna, lebo ho údajne nepripútal, šofér, ktorý šiel zachraňovať zivot môže za smrť lekára, lebo slepá ženská odignorovala stopku, ....ja sa nedivím, že Slovensko je tam, kde je
Čo príspevok to hovadina, dufam že nemáš vodičak...
Ináč súd vlastne povedal že nie si povinný stát na stopke jak kkt pol hodiny keď neustále vidíš nejaké auto na hlavnej 500m ďaleko, pretože nie si povinný predpokladať že ten na hlavnej porušuje predpisy a ide 150km /h ... Chápes to? Ak v čase keď vchádzas na hlavnú je auto dostatočne ďaleko, alebo žiadne nevidis, neporušil si žiadne predpisy ak sa po hlavnej prinúti kkt a napara to do teba... Preto bol vodič multikary zbavený viny za langosovu smrť, rovnako ako to bolo aj v prípade nehody Hlinku.
Fixka a máš aj niečo k téme? Alebo len potrebuješ rýpať? Čo je na tom smiešne, že väčšina žien v ruke mobil, šminky a nehôd pribúda? To fakt nie je na smiech.
V slovenskom trestnom prave je mozne byt zodpovedny za nieco len v pripade, ze skutok bol zavineny, ci umyselne, alebo neumyselne. Inak povedane, ak nasledkom konania osoby dojde k nejakemu nasledku, trestna zodpovednost dotycnej osoby je mozna, len ak jej bude preukazane zavinenie. Vinu skuma sud.
Právne definície a tie z reálneho sveta sa často líšia... Že niečo je de iure pravda neznamená, že je to pravda de facto a naopak...
Dnes pred Klinom si jedno SUV zmyslelo, že ma v protismere zostrelí (samozrejme obiehal auto), cesta bez krajnice, tak som skončil takmer v jarku. No a pri Wielkej Lipnici si Golf na ešte užšej ceste myslel, že sa na šírku cesty zmestíme traja (tiež žiadna krajnica). Keď bol v mojej úrovni tak rana jak z dela, skoro som dostal infark, som si to upaľoval tak 40km/h. "Našťastie" si sebe a oproti idúcemu autu odstrelil speťáky. Samozrejme ani nezastavil aj bez speťáka upaľoval ďalej. Tieto sporadické cestné výlety sú niekedy hrozné, našťastie ich v drvivej miere obmedzujem na cestu z a do práce, prípade na okolité kľudné cesty. Zajtra idem radšej na pár hodín do lesa...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Čo príspevok to hovadina, dufam že nemáš vodičak...
Ináč súd vlastne povedal že nie si povinný stát na stopke jak kkt pol hodiny keď neustále vidíš nejaké auto na hlavnej 500m ďaleko, pretože nie si povinný predpokladať že ten na hlavnej porušuje predpisy a ide 150km /h ... Chápes to? Ak v čase keď vchádzas na hlavnú je auto dostatočne ďaleko, alebo žiadne nevidis, neporušil si žiadne predpisy ak sa po hlavnej prinúti kkt a napara to do teba... Preto bol vodič multikary zbavený viny za langosovu smrť, rovnako ako to bolo aj v prípade nehody Hlinku.
to ze to jeden sudca ma takyto vyklad, neznamena ze aj ostatni ...
to ze to jeden sudca ma takyto vyklad, neznamena ze aj ostatni ...
To nie je precedentne právo, ale elementárna logika... Nikto po tebe nemôže požadovať aby si predpokladal že niekto iný poruší predpisy
Cyklistovi sa nastastie nic vazneho nestalo.
http://www.tampabay.com/news/publicsafety/crime/Pick-up-driver-accused-of-striking-Pinellas-Park-bicyclist-turns-himself-in_169869087
Ženy sú nesústredené, Košičania zas vytrhávajú z kontextu ...
vyzera to tak, ze ho napalil umyselne - co urobit takemu cloveku ?
nieze by som nevedel, ale nie je to moc legalne
mamator A mozno musel zdvihnut velmi dolezity hovor
Právne definície a tie z reálneho sveta sa často líšia... Že niečo je de iure pravda neznamená, že je to pravda de facto a naopak...