nejaký dedinsky mechanik.... raz som sa takúto fľašu počas výjazdu pokúšal nájsť, vyschla mi reťaz a nebavilo ma to pískanie... našiel som tak maximálne plné petky moču od kamonistov (inak to je tiež špeciálna kategória...) až potom niekde v dedine som vysockoval v smetiaku flašu od raciolu a pár kvapiek tam na dne bolo..
by ma zaujímalo čo si ľudia tohto druhu myslia o nás cyklistov, ktorí si vozíme odpad po svojich traťovkách desiatky km vo vreckách..
Část našich potíží tkví v tom, že tento systém pevně zakotvil bariéry mezi námi a zdrojem života. Takže teď je naše zkušenost taková, že jídlo se vyrábí v supermarketech a voda pramení z kohoutku v kuchyni. A pokud máte takovou zkušenost od narození, budete samozřejmě bránit systém, který vám toto přináší. Protože na tom záleží váš život. Pokud ale vaše jídlo pochází ze země a vaše voda z řeky, budete je bránit, protože váš život závisí na nich.
mám malé auto ale priehradka vo dverách ešte nebola tak malá aby som tam nemohol odložiť odpad od kexíka, plechovku, prázdnu fľašu alebo hocičo iné čo sa mi v aute objaví po skonzumovaní nejakého jedla.....
normálneho človeka ani nenapadne možnosť vyhodiť to z auta za jazdy....bohužiaľ na tých cestách je čím ďalej tým viac idiotov....
áno v dnešnej dobe už nieje samozrejmosť že by v novom aute bol popolník....ale ak si tam chce niekto čmudiť..tak nech si dokúpi napríklad popolník vložitelný do držiaka na pohár
dnes som na výjazde stretol také isté auto. francúzke autá ma moc nezaujímajú, totiž som si myslel že tá červená strecha a speťáky sú len tunning a nie sériovka (sám mám také auto, kde to je presne takto a je to len fólia - už som to tak kúpil) nemám rád tieto internetové vyšetrovačky na základe fotky, ale pre jeden krát spravím výnimku a dám sem moju teóriu... mišo má kameru v aute a tá fotka je len fotka zo záznamu, napovedá tomu formát a nízka kvalita... čiže len išiel okolo nehody, kde bolo vybúrané auto rovnaké ako jeho, tak trochu zatrolloval na fóre...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
by ma zaujímalo čo si ľudia tohto druhu myslia o nás cyklistov, ktorí si vozíme odpad po svojich traťovkách desiatky km vo vreckách..
otazkou je, kto ma vychovavat , ako, a co je motivacia a preco
a meni to na tom nieco ?
https://wave.rozhlas.cz/protesty-za-klima-k-nicemu-nevedou-resenim-je-rozbit-civilizaci-tvrdi-ekofilozof-7786758
https://www.tvn24.pl/poznan,43/wypadek-karetki-na-przejezdzie-w-puszczykowie-jest-nagranie-z-monitoringu,924442.html
"W wypadku zginęły dwie osoby: lekarz i ratownik medyczny. Kierowca ambulansu został przetransportowany do szpitala w Puszczykowie"
mám malé auto ale priehradka vo dverách ešte nebola tak malá aby som tam nemohol odložiť odpad od kexíka, plechovku, prázdnu fľašu alebo hocičo iné čo sa mi v aute objaví po skonzumovaní nejakého jedla.....
normálneho človeka ani nenapadne možnosť vyhodiť to z auta za jazdy....bohužiaľ na tých cestách je čím ďalej tým viac idiotov....
áno v dnešnej dobe už nieje samozrejmosť že by v novom aute bol popolník....ale ak si tam chce niekto čmudiť..tak nech si dokúpi napríklad popolník vložitelný do držiaka na pohár
Ved uz nemas auto... Alebo je opravene?
EDIT: a čo by tomu autu malo byť?