Kategórie
Bike-techBezdušové systémy - MTB # MTB # plášte # bezdušové plášte # poradenstvo # kompatibilita # defekt # tmel # technické otázky
zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
Weldtite MTB CONVERSION tesniaca páska na bezduš. ráfiky, 24 mm x 10 m
11,29 €
MOC 11,99 €
Akcia -22% Stan’s NoTubes bezdušová páska do ráfika, 54.86 m
od 44,99 €
-22%
MOC 57,99 €
savings Maxxis Assegai 27.5x2.60" 3C MaxxTerra EXO plášť, TR, kevlar
47,99 €
savings
MOC 85,99 €
Výpredaj -26% Pirelli Scorpion™ E-MTB M HyperWALL 27.5x2.6 plášť, TLR, kevlar
58,99 €
-26%
MOC 88,99 €
-18% WTB Vigilante 27.5x2.60" TCS Tough, Fast Rolling plášť, kevlar
54,90 €
-18%
MOC 66,99 €
savings Schwalbe Nobby Nic 27.5x2.80" Performance Addix plášť, kevlar
28,99 €
savings
MOC 43,99 €
savings Maxxis Dissector 27.5x2.60" EXO plášť, TR, kevlar
42,99 €
savings
MOC 74,99 €
-35% Maxxis Rekon 27.5x2.60" WT 3C EXO+ MaxxTerra plášť, TR, kevlar
54,90 €
-35%
MOC 89,99 €
Výpredaj -17% Vittoria Mazza Trail 27.5x2.4" 4C G2.0 plášť, TLR, kevlar, anthracite
49,99 €
-17%
MOC 59,99 €
savings Schwalbe RACING RALPH 27.5x2.25" TLR plášť, kevlar
24,99 €
savings
MOC 44,99 €
savings Maxxis Minion DHF 27.5x2.50" WT DH 3C MaxxGrip plášť, TR, kevlar
53,99 €
savings
MOC 94,99 €
Existuje nejaká alternatíva k "mavic ust" ventilu? Dnes som nahadzoval bezduše a v okolí ventilu to fucalo natoľko že to ani mlieko nezvládlo. Pripadne ak je na to nejaký hack sem s nim.
Vdaka
Existuje nejaká alternatíva k "mavic ust" ventilu? Dnes som nahadzoval bezduše a v okolí ventilu to fucalo natoľko že to ani mlieko nezvládlo. Pripadne ak je na to nejaký hack sem s nim.
Vdaka
Ak mas staru dusu, tak vystihni kruzok velkosti 1 eurovky, v strede prepichni a prestrc ventil, spravis si tak celkom spolahlive tesnenie medzi ventilom a rafikom.
Vdaka
Skús extra pásku cez otvor ventilu ktorú neprerežeš ale nahriatým klincom roztavíš a až tak tam dáš ventil.
Alebo moja prva prerábka pred X rokdmi bola "ghetto" verzia ked som nechcel mínať za originál pásku a ventil, vystrihol som teda ventil z duše a cez dalšiu vstvu duše som som tam dal pôvodný ventil namiesto original tubeless ventilu.
https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/oprava-dusi-plastov/weldtite-sada-na-opravu-bezdusovych-plastov-interne-pouzitie.html
btw: Takze nonExo Maxxis?
https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/oprava-dusi-plastov/weldtite-sada-na-opravu-bezdusovych-plastov-interne-pouzitie.html
mne klasicka zaplata nedrzala, mozno aj tym ze uz bola starsia. Pri porovnani je ta na bezduse hrubsia, ako klasicka. Aj ten lep tam musel ist.
Mam ventil z SKS tubeless sady, mam ale práve pocit ze tieto ventily sú naprd pre moje Mavic ráfiky. Preto hľadám alternatívu k Mavis UST ventilu pretože výrobca udáva použiť iba jeho ventily. Šírka rafikov je 24 a 27
Jedna vec sú drahé a za ďalšie je ťažká dostupnosť +5dni sa mi nechce čakať na objednávku z nejakého pofiderneho eshopu...
Asi ostáva iba "ghetto" riešenie..
Skús na iný ventil použiť tú originálnu podložku. Možno pomôže.
Toto som nasiel v plasti
https://www.mtbiker.sk/forum/post1585727.html#p1585727
Skús na iný ventil použiť tú originálnu podložku. Možno pomôže.
Nemam orig. podlozku. Nebola tam. Jeden biker mi ale poradil ze potrebujem ventil s kvadrovym zakladom. Idem dnes do cykloshopu tak kupim a skusim nahodit. Dufam ze si nevytrham aj ten zbytok vlasov co mi ostal
Ak nic tak pojdem full ghetto
konkrétne táto mne odpadla...
vsimol som si taky neduh - luky zacali mulcovat/ kosit raz za rok - no za ten cas stihnu narast kricky ktore po mulcovani/koseni su odstrihnute kusok nad zemou - zo zeme doslova trcia tvrde hrube hroty. staci ze je vyjazdena cesta vymleta a ides povedla nej. na to budu bezradne aj bezduse aj exo a kilove plaste xc-kari nevozia.
to iste ked doslova "srotuju" nalet okolo luk - ostava na zemi kopec haluzin s trnmi.