Ak máte deti, tak dávajte NaOH tam, kde aj vy ťažko dočiahnete. Nie je nič horšie ako dieťa, čo sa to rozhodne jesť ako cukríky a nie je to prvý krát...
Alebo to aspon poriadne zatvorte. Pokial viem, takato a podobna chemia sa bezne predava iba s bezpecnostnymi vrchnakmi (ktore je potrebne poriadne zhora pritlacit, aby bolo mozne ich odskrutkovat), s ktorymi si deti neporadia.
Asi 2 mesiace dozadu som zobral flasu NaOH z domu. Zatvorena s bezpecnostnym uzaverom, original balenie. Ked som prisiel do ciela, mal som plny batoh tych bielych guliciek. A flasa bola stale "zavreta". Cize bezpecnostny uzaver nic moc
Áno ale otvorí to 8-ročný a ponúkne 3-ročnému. Ani ten uzáver nepomôže A kedysi som mal že 3-ročný ponúkol pracie kapsuly 1-ročnému. Deti vymyslia také veci. Alebo klasika ropné produkty vo fľaškách od minerálky a džúsu, z ktorých sa aj smädný puberťáci dokážu schuti napiť...
milos21, nielen pubertaci. Vcera som prelial kapustovu stavu do tetrapaku od pomarancoveho dzusu a dal to do chladnicky s tym, ze ked to niekto otvori, tak hned zaciti o co ide. O dve minuty krik mojej zeny ze "fuuuj, co to je?". Ludia zvyknu pred pitim ovonat, nebodaj opatrne skusit chut len vtedy, ked necitia istotu. Ked je to doma v chladnicke alebo na polici v spajzi, tak chytia a logaju...
copyrightimages.laprovence.com images.laprovence.com
Rodičia vo francúzskom Avignone už nesmú hádzať deti do škôlky cez plot, varuje ceduľa na vstupnej bráne. Táto praktika sa rozšírila po tom, čo kvôli sprísneným protiepidemickým opatreniam rodičia nestíhali priniesť deti do škôlky načas. (čtk)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sice sa ich svedectvu nekladie velka vaha, ale mozu vysetrovatelov nasmerovat k ziskaniu pouzitelnejsich dokazov.
ten text prekladal google translate alebo ako vznikol?
Na toto sa da perfketne vyuzit novy Flight Simulator 2020. Tie mapy su fakt kvalitne spracovane dokonca sa da navigovat podla chodnikov.
Tu je vidiet Zbojnicka chata.
Rodičia vo francúzskom Avignone už nesmú hádzať deti do škôlky cez plot, varuje ceduľa na vstupnej bráne. Táto praktika sa rozšírila po tom, čo kvôli sprísneným protiepidemickým opatreniam rodičia nestíhali priniesť deti do škôlky načas. (čtk)
https://www.jerky-shop.cz/cs/
ber hovadzie, tie su najlepsie. a je jedno ktore - dobre su original, hot aj peppered