Ja si myslím že by pomohlo keby boli parkovacie miesta o nečo širšie a nie podla normy ktorá platila ešte hádam za komunistov kedy po cestách jazdili Škody 105 a nie autá typu Q7 a pod. ....
[irony]
urcite ano
a ty by si ako majitel plochy kde su parkovacie miesta urobil kazde miesto velkosti 10x4m, aby vsetci mali pohodlie a nahodou si neoskreli dvere ...
[/irony]
p.s. byvam v panelaku, nemam auto a ani parkovisko
Poznám. Žena sa učila, škrkla druhé auto, (hneď sme vyhľadali majiteľa) - to bolo frfotu jak keby mu vyvraždila rodinu... Aby som ozrejmil, škrabanec 2x5cm a len lak
No ale medzi nami škrabanec 2x5cm nie je ťukanec. Ale stáva sa.
Ja som si teraz zaobstaral pekného Yetiho vyzerá ako nový. A už mi ho niekto pokrstil pod klučkou. Čo nemôže byť od dverí.
Netreba pchať prsty medzi dvere aby si neobil susediace auto. Stačí keď úplne pomaly dvere oprieš a nebuchneš. Vtedy žiadna pamiatka neostane.
Toto nie je pravda, lebo ako vystupuješ, auto sa dvíha a tá hrana dverí spraví parádny škrabanec, ak je opretá o druhé auto. Práve toto je horšie, ako keď len ťukneš a privrieš dvere (ak si samozrejme neťukol tak, že je preliačina)
Inak tiež nemám rád to buchávanie dverami. Snažím sa parkovať na opačnom konci parkoviska, ak sa dá
O tých parkoviskách ale hlavne poloľuďoch škoda slov. Doniesol som z Nemecka 7 ročné Ečko. Čierne, krásne, lesklé ako psove gule, proste cukrík . Po 3 týždňoch obité od dverí, zdratý nárazník, klepnute zadné svetlo. Som plakal do vankúša po večeroch.
Je v podstate jedno aku hodnotu tomu clovek pripisuje, nebudem nicit nieci majetok, aj ked by si ho cenil menej, nez ako by som si ho cenil ja sam. A ak sa uz podari, postavim sa k tomu zodpovedne.
O tom to nie je. Mas rad svoje veci pekne. Das za to kopu penazi a dementi ti to len tak znicia a degraduju o xy eur na cene len pre to ze su dementi a ignoranti. Alebo si nevazis zarobene peniaze.
Niekedy sa divím tomu, akú veľkú hodnotu ľudia pripisujú autám... A hlavne laku..
Ked by som jazdil na starej plechovke bolo by mi to mozno tiez jedno ci mi tam pribudne dalsi skrabanec ale na novom dvojrocnom aute ktore mi nikto nedaroval ale som si ho sam zaplatil... by som co najdlhsie rad udrzal jeho hodnotu co najvyssie...
Komentáre sú v pohode. Ten náklaďák tiež nemal čo robiť v protismere. Ja na frekventovanej ceste pozerám do zrkadla, ktoré mám na oboch bicykloch čo jazdím po ceste a zároveň dopredu, aby som bol pripravený reagovať. Aj v UK predbiehajú niektorí ako idioti, aj keď vidia oproti auto, nieto ešte pred zákrutou. Ale na druhú stranu, na takýchto cestách nižších tried, kde nejazdí určitý typ vodičov, ide za mnou auto aj stovky metrov, lebo nemá priestor 5 m na predbehnutie, alebo oproti idúce auto zastane na passing place 200 m predo mnou a čaká kým prejdem. Čo ma irituje rovnako ako tí, čo ma lížu zrkadlom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
[irony]
urcite ano
a ty by si ako majitel plochy kde su parkovacie miesta urobil kazde miesto velkosti 10x4m, aby vsetci mali pohodlie a nahodou si neoskreli dvere ...
[/irony]
p.s. byvam v panelaku, nemam auto a ani parkovisko
Ja som si teraz zaobstaral pekného Yetiho vyzerá ako nový. A už mi ho niekto pokrstil pod klučkou. Čo nemôže byť od dverí.
Toto nie je pravda, lebo ako vystupuješ, auto sa dvíha a tá hrana dverí spraví parádny škrabanec, ak je opretá o druhé auto. Práve toto je horšie, ako keď len ťukneš a privrieš dvere (ak si samozrejme neťukol tak, že je preliačina)
Inak tiež nemám rád to buchávanie dverami. Snažím sa parkovať na opačnom konci parkoviska, ak sa dá
Ked by som jazdil na starej plechovke bolo by mi to mozno tiez jedno ci mi tam pribudne dalsi skrabanec ale na novom dvojrocnom aute ktore mi nikto nedaroval ale som si ho sam zaplatil... by som co najdlhsie rad udrzal jeho hodnotu co najvyssie...
Zaujímavé, že to takto robím roky a nikdy som žiadne dvere nepoškodil. Čo robím zle? 🤔
Áno robíš to zle, už to nerob.
Skôr som mieril na porovnanie ako si svoj, alebo cudzí majetok váži Nemec, a ako Slovák.
A komentare su take ze co tam v zime hladali, preco vobec jazdia cyklisti po cestach, ked maju chodniky pre cyklistov a ine dristy