Veď to, že už v týždni zas budú iné podmienky, ale od nedele celkom hroty bodli A tieto plášte boli omnoho lacnejšie, lebo sú s drôtenou pätkou a na tých pár ľadových dní stačia jediné čo akosi nemám na nich taký pekný objem ako tuto chalanisko na fotke niekde z MT holí, ale to bude asi šírkou ráfu spôsobené
to ano, ale takyto lad ma zastihol asi druhy krat za 10 rokov co bikujem. ked sa da cez zimu idem na cestak, aj teraz cez vikend som bol v Cicmanoch, hore sice sneh a lad, ale dalo sa to. v Rajci bolo uplne bez snehu a suche cesty. mozno ich raz kupim, no zatial nie kazdopadne vdaka za typ
Vcera poobede som sa vybral na Zelene, no mal som smolu tesne predo mnou siel hore ratrak a znicil mi dialnicu teraz to je bez jedineho kusku ladu top podmienky ale vcera som hore ani nesiel po vychode z lesa som sa zacal zabarat. Ktovie preco siel hore jedine co ma napada je ze konecne sa ide vytvarat wintertrail.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
to by dnes hodne bodlo, ale nemam v plane davat 130 eur za dva plaste. ten lad je za chvilu prec
ale zas mas ich na 10 rokov minimalne, ak nevymenis velkost kolies ...
kratke videjko
https://www.instagram.com/p/CK17Eh4AfLW/?igshid=14qqk8v9sc21n