Ak to tomu prvemu skape tak mozno ani neprejdes na svetlach kde keby si bol prvy uz si davno prec.
Presne a skôr ako by mu to skapalo, tak tú zelenú prespí, pokiaľ ho niekto nevytrúbi. Lebo treba čumeť do mobilov. To sa mi stáva pravidelnejšie, že ja som už za križovatkou a čumil mobilový sa akurát rozbieha.
Raz som podobny pripad videl v Kezmarku asi tak 20 rokov dozadu...chlapik sa dotackal k starej skodovke, oprel sa o nu a trvalo mu hodnu chvilu trafit klucik do zamku a otvorit. Ked sa mu to podarilo, nasadol, nastartoval pomerne rychlo, presiel asi 50m, zastavil a musel sa ist do jarku vycurat Dalej som ho uz nesledoval
predvcerom som rano na krizovatke Zlate piesky - obchvat videl na chodniku lezat motorkara, motorka rozbita na zemi. Boli tam uz policajti, jeden sa nad nim sklanal...dufam ze zije.
Jasne že sú. Súkromne som posledný rok najazdil na bicykli po cestách 5 x viac ako autom a stojím si stále za tým, že cyklisti sú zlo. Ale kde máme jazdiť? Medzi psíčkarmi, pešiakmi, matkami s deťmi alebo cyklistami zaberajúcimi celú šírku cyklocesty ?
Z auta sú zlo cyklisti, motorkári a kamióny. Z bicykla sú zlo motorkári, osobné autá a kamióny. Z kamióna sú zlo cyklisti, motorkári a osobné autá. Čo tak tolerancia a rešpekt?
Keď to chceme od iných začnime od seba. Na etickej nás to učili. Mali by aj na náboženstve...
Faktom je, ze ludia su zlo, a je uplne jedno ci peso alebo na nejakom dopravnom prostriedku. Ludia su hlucni, robia neporiadok, vsetko nicia, zavadzaju a mnohi snich su aj skaredi takze sa na nich ani pozerat neda
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Presne a skôr ako by mu to skapalo, tak tú zelenú prespí, pokiaľ ho niekto nevytrúbi. Lebo treba čumeť do mobilov. To sa mi stáva pravidelnejšie, že ja som už za križovatkou a čumil mobilový sa akurát rozbieha.
hmm s takym vysledkom by som asi mal problem aj otvorit dvere od auta a nie soferovat
https://presov.korzar.sme.sk/c/22628357/na-krizovatke-vo-vranove-zaspal-za-volantom-nafukal-373-promile.html
Nikomu nezelam zle, ale tak, kazdy musi uznat, ze ulice/doliny bez hluku z motoriek su prijemnejsie.
Keď to chceme od iných začnime od seba. Na etickej nás to učili. Mali by aj na náboženstve...
Pamatam minulorocnu velku noc
Z pohladu cyklistu hlavne ti pomali, ktorych je problem predbehnut na frekventovanej ceste.
Tak pred 60 rokmi.