Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Simply Clever. Seriozne bez urazky, nechapem ako moze mat Skoda take predaje ake ma. Sa asi ludia neodvezu v nicom inom. A cenovo su tiez uplne mimo vzhladom na interier, komfort, podvozky atd.
Ono aj ja som prekvapený z toho koľko ľudí hejtuje Śkodu resp. VW group v rôznych diskusiách a potom koľko tých áut vidíš na cestách. Ja osobne som mal Octaviu 2 , teraz mám Golf 7 Variant a manželke sme kúpili Fábiu 3 Combi (1.2tsi 81kw) a môžem povedať, že tie autá mi vyhovujú po všetkých stránkach. Mal som služobný Opel Astra J r.2014 (ten bol hlavne priestorovo slabý), potom Toyotu Auris hybrid r.2015 (otras - asi najhoršie auto aké som šoféroval) a teraz mám Hyundai I30 combi r.2019(ten by som si vedel predstaviť aj doma).
Aj som si myslel, ze to bude diesel. Skor ma zaujmali skusenosti s 1.5 DPI po odjazdeny par desiatok kkm, ale ten tusim v 2019 este ani nebol. Kupovalo tuto motorizaciu prednedavnom zopar kamosov, tak sa casom dozviem.
1.5 DPI este nie je v ponuke ani rok, na hyundai fore ho zatial hodnotia dobre, hlavne co sa tyka spotreby, trochu zacinaju kritizovat hlucnost a chaos v informaciach od vyrobcu co sa tyka olejovej naplne (typ,..)
Tiež som minule pozeral pár recenzii na Hi30 1.5 DPi a podľa mňa vydarené auto, len mi je smiešne, keď niekto napíše, že to je motorizácia pre dôchodcov...
Pretože je automat "už v cene" a netreba zaň dodatočne priplácať.
Skor preto, ze eCVT narozdiel od CVT nema remen ani retaz, ale je to absolutne blbovzdorna planetova prevodovka, ktora vydrzi nafurt. Treba len menit olej idealne tak po 60 000 km. Vymena v autorizaku do 100€ praca aj olej.
kupovať vehicle do rodiny tak i30 1.5 DPI jasná voľba...inak vo firme máme ceedy sw od 1g, 2g. 3g v 1.6crdi a absolútne bez problémov. 1gen má najazdené cez 400t km, až teraz sa menila spojka, turbo a vstreky. Aktuálne najnovšia je 3g Kombajn 1.6crdi s automatom a kolega vyškerený ako lečo, priemerka do 6.
Budúcnosť bude taká, že z vodíkových klobás (pasty v tvare klobásy) sa bude v aute vyrábať elektrika, autá budú mať batérie už len na uskladnenie rekuperovanej energie. Nabíjacie Elektromobily budú raz dva veterány bez hodnoty...
Momentalne mam uz asi desiatu sadu diskov za tie roky. Aj som praskol, x diskov som zohol. (dan za zvyk, ze cesta je rovna. Potom pridem na slovensko a riesim disky)
Za seba rozhodne nejake lepsie znacky - kludne aj zakladny model, ze Cinu som mohol neustale rovnat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ono aj ja som prekvapený z toho koľko ľudí hejtuje Śkodu resp. VW group v rôznych diskusiách a potom koľko tých áut vidíš na cestách. Ja osobne som mal Octaviu 2 , teraz mám Golf 7 Variant a manželke sme kúpili Fábiu 3 Combi (1.2tsi 81kw) a môžem povedať, že tie autá mi vyhovujú po všetkých stránkach. Mal som služobný Opel Astra J r.2014 (ten bol hlavne priestorovo slabý), potom Toyotu Auris hybrid r.2015 (otras - asi najhoršie auto aké som šoféroval) a teraz mám Hyundai I30 combi r.2019(ten by som si vedel predstaviť aj doma).
Aka motorizacia?
1.6 crdi (85kw a manual 6kvalt) - fleetova klasika
Skor preto, ze eCVT narozdiel od CVT nema remen ani retaz, ale je to absolutne blbovzdorna planetova prevodovka, ktora vydrzi nafurt. Treba len menit olej idealne tak po 60 000 km. Vymena v autorizaku do 100€ praca aj olej.
vie niekto odomknúť článok? dík:
https://auto.sme.sk/c/22648705/prva-jazda-toyota-mirai-vodikove-auto-ktore-nie-je-len-experiment.html?ref=njct
Vodík je zaujímavá alternatíva k elektromobilom, len zatiaľ nemáš kde "tankovať".
https://www.mojelektromobil.sk/vodikova-doprava-na-slovensku-tento-rok-vyrastu-cerpacie-stanice-v-dvoch-slovenskych-mestach/
kupil som v akcii, nejakú noname čínu - 15stky, stáli menej ako oceľové, jazdím ich ako prasa 16 rokov a nič im nie je:)
Za seba rozhodne nejake lepsie znacky - kludne aj zakladny model, ze Cinu som mohol neustale rovnat
Cize napriklad Ronal, alebo podobne.
Značiek je vela: Borbet, AEZ, BBS a tak ďalej.
mne sa napr. na zimu pacili Brock RC32, aj penazenke sa pacili a tak som ich kupil minulu jesen a nelutujem