Nič nie je zadarmo. Ja som sa uspokojil s XC s tým, že na rýdzi downhill sa budem akurát tak pozerať. Neľutujem to. Bike beriem ako niečo čo mi to zdravie má posilniť a nie aby som oň ešte prichádzal. V dnešnej dobe to myslím platí dvojnásobne. https://purenuts.sk/adam-rojcek-mam-22-a-polku-tela-na-kasu/
***** riadny robokop z teba bude. O takých 20 rokov sa asi vidíme pri výmene bederných kĺbov. Drž sa
Podľa RTG na prvý pohľad sa nezdá, že by mal poranený kĺb, vyzerá to na trieštivú zlomeninu diafýzy stehnovej kosti, preto po zhojení nemusia byť problémy s bedr. kĺbom v zmysle artrózy. Skôr či trafili pri osteosyntéze dĺžku končatiny a rotáciu.....vzhľadom na charakter zlomeniny....
spominam ked som cakal na kontrolu na Antolskej, vedla mna clovek s lesenim na hlave a la Kollar (ale starsieho data vyroby) a lekar sa ho pytal, ze ci si to moze odfotit - ano, ale ze preco? - lebo to bolo prvy krat co som take nieco robil
Podľa RTG na prvý pohľad sa nezdá, že by mal poranený kĺb, vyzerá to na trieštivú zlomeninu diafýzy stehnovej kosti, preto po zhojení nemusia byť problémy s bedr. kĺbom v zmysle artrózy. Skôr či trafili pri osteosyntéze dĺžku končatiny a rotáciu.....vzhľadom na charakter zlomeniny....
Nemusela byť zlomenina krčka, artroticke zmeny môžu/nemusia nastať aj po osteosynteze keď je to v tesnej blizkosti klbu. Tatiež stačí keď dostala stehenna kosť náraz v osi ako v mojom prípade tam dostane na prdel aj acetabulum a tiež po čase môže vzniknut včasna artroza. Mne je na rtg už vidieť artroticke zmeny. Ale každý na to reaguje inak.
Mne netrafili rotaciu, noha ostala intrarotovana v kolene.
Ahojte, skusim sa tu spytat kolegov bikerov. Prosím mate niekto skusenosti s chirurgom MUDr. Štefan Petriščák, PhD. ?? Má chirurgiu v Martine. Ďakujem,
Ahojte, skusim sa tu spytat kolegov bikerov. Prosím mate niekto skusenosti s chirurgom MUDr. Štefan Petriščák, PhD. ?? Má chirurgiu v Martine. Ďakujem,
Má trošku svojské chovanie a prístup, ale známi čo ich dával dokopy sú spokojní. Dávali sa u neho operovať aj poprední športovci, či už hokejisti, futbalisti alebo napr. Jaro Katroš atď.
Má trošku svojské chovanie a prístup, ale známi čo ich dával dokopy sú spokojní. Dávali sa u neho operovať aj poprední športovci, či už hokejisti, futbalisti alebo napr. Jaro Katroš atď.
No veď práve akurát som sa od neho vrátil a diagnostika bola vcelku rýchla (aj keď mám hotové MRI s definovaou SLAP 4 léziou), ale celkovo to bola rýchlovka a už som objednaný aj na operáciu budúcu stredu preto si zisťujem či to je v pohode. Dík za info volodaj
Na toto som narážal, že to občas ľudí odradí. Zdá sa, že sa im nevenuje dostatočne, nevraviac o tom, že vyzerá byť permanentne nasratý . Osobne ma neoperal, tak tam poradiť bohužiaľ (pre mňa našťastie, nakoniec nebolo treba) neviem. Ale konzultácie a diagnostika, lebo som chcel aj ďalší názor pomohli.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://purenuts.sk/adam-rojcek-mam-22-a-polku-tela-na-kasu/
Práve naopak...veľmi pekne vyriešené...ale chápem ako si to myslel
Nemusela byť zlomenina krčka, artroticke zmeny môžu/nemusia nastať aj po osteosynteze keď je to v tesnej blizkosti klbu. Tatiež stačí keď dostala stehenna kosť náraz v osi ako v mojom prípade tam dostane na prdel aj acetabulum a tiež po čase môže vzniknut včasna artroza. Mne je na rtg už vidieť artroticke zmeny. Ale každý na to reaguje inak.
Mne netrafili rotaciu, noha ostala intrarotovana v kolene.
https://www.idnes.cz/ceske-budejovice/zpravy/cyklistika-nehoda-smrt-elektrokolo-uraz-jizni-cechy.A210817_104407_budejovice-zpravy_pkr
Žene robil obe kolená, zatiaľ fungujú
No veď práve akurát som sa od neho vrátil a diagnostika bola vcelku rýchla (aj keď mám hotové MRI s definovaou SLAP 4 léziou), ale celkovo to bola rýchlovka a už som objednaný aj na operáciu budúcu stredu preto si zisťujem či to je v pohode. Dík za info volodaj
https://www.idnes.cz/ceske-budejovice/zpravy/cyklistika-nehoda-smrt-elektrokolo-uraz-jizni-cechy.A210817_104407_budejovice-zpravy_pkr
No čo, bude viac miesta pre nás s prilbou. Je to ich dobrovoľné rozhodnutie.
Zdroj: https://www.idnes.cz/ceske-budejovice/zpravy/cyklistika-nehoda-smrt-elektrokolo-uraz-jizni-cechy.A210817_104407_budejovice-zpravy_pkr
samozrejme prilbu netreba.
...aj k nam oprilbovanym, ak budeme schvalne potlacat pud sebazachovy
zle sa to pozera...