Kategórie
Bike-techServis vidlíc, tlmičov a teleskopických sedloviek # údržba # vidlica # tlmič # oprava # poradenstvo # náhradné diely # technické otázky # servisovanie
mam otazku, kolko vas priemerne stoji servis vasho (vzduchoveho) Fox tlmica a kde si ho davate servisovat? Ja ho musim zaslat priamo do Slovkolexu pretoze potrebujem vymenit jeden diel aby som si ho mohol servisovat neskor sam, ale ta cena ma celkom dviha zo stolicky (108 Euro).. Hadam to bude jednorazova investicia.
resp. ak by mal niekto doma pokazenu/zlomenu dhx 5, odkupil by som ju na nahradne diely
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 12:31
-30% RockShox Deluxe Ultimate RCT Trunnion tlmič, 205 x 60 mm, OEM
329 €
-30%
MOC 469 €
Akcia -14% FOX Float DPS Trunnion Remote Up Factory PTL SV EVOL tlmič, 165x45 mm
509 €
-14%
MOC 649 €
savings RockShox Super Deluxe Ultimate Flight Attendant RC2T tlmič, 185x55 mm
709 €
savings
MOC 1 049 €
-9% RockShox SIDLuxe Ultimate RL 3P Standard tlmič pre Specialized Epic Evo, 190x45 mm
455 €
-9%
MOC 569 €
Akcia -21% RockShox Vivid Ultimate RC2T Standard tlmič, 230 x 62.5 mm
589 €
-21%
MOC 919 €
savings RockShox Vivid Ultimate RC2T Standard tlmič, 230 x 65 mm
579 €
savings
MOC 909 €
-19% RockShox Service Kit Basic pre tlmiče Monarch DebonAir AirCan (2015-2016)
11,39 €
-19%
MOC 24,99 €
Akcia -31% RockShox Pike/Pike DJ Solo Air A1 servisný kit, 200 hod/1 rok
50,99 €
-31%
MOC 91,99 €
savings RockShox servisný kit pre tlmiče DELUXE, 200 hod/1 rok
47,99 €
savings
MOC 83,99 €
savings RockShox servisný kit pre vidlice Judy, 200 hodín/1 rok
16,99 €
savings
MOC 24,99 €
myslis, ze toto je mozno?
samotny tlmic ta teplota neposkodi?
Teploty od -10 do -18 by nemali spôsobiť poškodenie, max. tak zavzdušnenie oleja ale to by som v prípade bez stláčania tlmiča nečakal.
Prosím vás mám vidlu FOX 32 Float Performance Air FIT4 3-Modes 15mm QR axle. Mám ju už 4-5ty rok a chcem sa opýtať či ju treba nejako preservisovať aj ked je bez problémov. Snažím sa o u starať ale zaujíma ma či ju netreba radšej pozrieť a pomeniť tesnenia skor ako odíde.
V podstate ani neviem kde je nejaký servis na FOXa
vdaka za radu
Teploty od -10 do -18 by nemali spôsobiť poškodenie, max. tak zavzdušnenie oleja ale to by som v prípade bez stláčania tlmiča nečakal.
takze to pomohlo, dal som to naspat
Výrobca píše na stránke, že je nastaviteľná od 100-120mm. Keď som ju rozobral, bol som prekvapený, že má 4 dierky na nastavenie zdvihu po 2cm, takže sa dá nastaviť od 80-140mm
Otázka znie, že prečo by vidlicu nepredávali ako nastaviteľnú od 80-140mm, keď sa tak dá nastaviť. Dokonca je to tak ukázané aj na ich stránke. Je bezpečné ju používať vysunutu na tých 140? Som z toho trochu zmätený.
Ďakujem za odpoveď
Viete mi povedať, ktorý typ oleja použiť a aké množstvo pre jednotlivé nohy?
Túto odpoveď som dostal z ridefox.com:
All 34mm FLOAT NA2 130-160
Air-Side Bath................................FOX 20wt. Gold......................10cc
Damper-Side Bath........................FOX 5wt. Teflon Infused........40cc
Vo viacerých manuáloch a tabuľkách uvádzajú rozdielne množstva a jeden typ oleja pre obe nohy.
Viete mi povedať, ktorý typ oleja použiť a aké množstvo pre jednotlivé nohy?
Túto odpoveď som dostal z ridefox.com:
All 34mm FLOAT NA2 130-160
Air-Side Bath................................FOX 20wt. Gold......................10cc
Damper-Side Bath........................FOX 5wt. Teflon Infused........40cc
Vo viacerých manuáloch a tabuľkách uvádzajú rozdielne množstva a jeden typ oleja pre obe nohy.
Lava spodna 20wt gold @ 10ml
Lava vrchna 20wt gold @ 3ml
Prava spodna zavisi od toho aky mas damper, ci GRIP alebo FIT4 - ak GRIP tak 5wt teflon @ 40ml
ak FIT4, tak 20wt gold @ 15ml
Vidlica RS PIKE (2015) s patrónou Charger RC prestala chodiť cca v polovici zdvihu.
Urobil som klasika 50h servis spodných nôh. Keďže som neobjavil žiadnu zradu, vybral som tlmiacu patrónu a skontroloval piestnicu, postláčal bladder, či tam nie je vzduch...
Vnútri som nič poškodené neobjavil, len pri vyťahovaní a opätovnom nasunutí piestnice do patróny mi vytieklo trochu oleja a zistil som, že 3w už vôbec nemám.
Môžem sa na tom voziť bez rizika poškodenia bladdera? Ako sa bude prejavovať prípadne zavdušnenie?
Momentálne "na stojane" vidlica už chodí pekne do celého zdvihu, zaškrtená kompresia neprepružuje...
Je možné, že tam bolo moc oleja, alebo , že sa tam dostal 5w zo spodných nôh?
Dá sa to odvzdušniť ani niečím iným ako origo sadou od RS ? Redukcíí na brzdy mám pomerne dosť.
Vďaka vopred za odborné odpovede
Ak mas malo oleja v patrone prejavuje sa to ,,prazdnym chodom" na zaciatku zdvihu, ak je ho kriticky malo nefunguje tlmenie ani kompresia. Lepsie sa to diagnostikuje ak manipulujes s patronou osobitne (vybratou z vidli, nie s vidlou ako takou).
Pripajam aj videa
https://youtube.com/shorts/mZFR0TH7fmg?feature=share
https://youtube.com/shorts/Dz9Evb52ATc?feature=share
Ešte som si všimol pri nastaveniach tlmiča je hore nad modrou páčkou na nastavenie ctd, čierne tocitko a jeho šípka smeruje na modrú stupnicu (1,2,3) ale to čierne tocitko mi nejde otáčať a ani pri presúvaní ctd nastavenia sa tá šípka neposúva po stupnici. Môže to mat vplyv na to pukanie ?
Výrobca píše na stránke, že je nastaviteľná od 100-120mm. Keď som ju rozobral, bol som prekvapený, že má 4 dierky na nastavenie zdvihu po 2cm, takže sa dá nastaviť od 80-140mm
Otázka znie, že prečo by vidlicu nepredávali ako nastaviteľnú od 80-140mm, keď sa tak dá nastaviť. Dokonca je to tak ukázané aj na ich stránke. Je bezpečné ju používať vysunutu na tých 140? Som z toho trochu zmätený.
Ďakujem za odpoveď
Cena. Robia jednu shaftu pre viac modelov vydlíc a aj iné dieli takto zdieľajú rôzne modeli. Raidon je radený ako xc l-igt trail a nechcú aby sa pchal niekde inde
Ale aj tých 140 by malo byť ok. ak to ti to tak vyhovuje spodné nohy by na to mali byť stavané len neviem ako je to s korunku ako bude zvládať tú väčšiu páku
[attachment=0*****!-- ia0 -->20210827_183906.jpg[/attachment*****