neviem či nebude lepšie plávanie. To je ako z blata do kaluže cesta možno ešte horšia. To iste Kaper si chce kupit motorku aby predišiel zraneniam. užasne nápady
Plávanie? Pri jeho smole len s plávacím kolesom, a aj to len pevným /nenafukovacím/
Rizika a dosledky necakaneho zablokovania predneho kolesa sa tu uz riesili.
Vcera sa zadarilo. V malej rychlosti pri obchadzani padnuteho stromu cez "bordel".
Skoncilo to nastastie len preskocenim riaditok a dopadom na nohy.
asi oblubene miesto papekov - pred dvoma tyzdnami presne takto isto - a za boha som ten papek nemohol vybrat - salter aj patka rovne - v malej rychlosti a hned som blokoval koleso a prestal slapat
dnes na kubínskom trailiku beťár šuter podfukol predné, tak som letel dole kebulou , našťastie som medzi skalkami zastavil , len pysk si to odniesol trošku rozseknutý, zuby celé, bike celý , len som sa 40min babral s dofukovaním kola, kedže tmel vyflusalo,... už dlho som tak elegantne nelahol ešte musím rano prilbu prezrieť...
dobry si - ja som mal po pade na pysk chrasty po celom ksichte, sklicka z okuliarov mi vyleteli a prilba bola na cele prasknuta. medzizubnou kefkou som si doma vyberal hlinu zo zubov nastastie to bolo do hliny nie do sutrov.
dobry si - ja som mal po pade na pysk chrasty po celom ksichte, sklicka z okuliarov mi vyleteli a prilba bola na cele prasknuta. medzizubnou kefkou som si doma vyberal hlinu zo zubov nastastie to bolo do hliny nie do sutrov.
vždy si spomeniem na vtip:
Lyžiar po prvom snehu v plnej výbave letí dolu svahom. Trafí kameň, spadne a brutálne sa rozbije.
Nohavice roztrhané, palice ohnuté, lyže na triesky, tvár krvavá.
Vstane, otrasie sa, pozrie sa hore na svah a povie:
- "K***a, aj tak lepšie jak v robote!!!"
dnes na kubínskom trailiku beťár šuter podfukol predné, tak som letel dole kebulou , našťastie som medzi skalkami zastavil , len pysk si to odniesol trošku rozseknutý, zuby celé, bike celý , len som sa 40min babral s dofukovaním kola, kedže tmel vyflusalo,... už dlho som tak elegantne nelahol ešte musím rano prilbu prezrieť...
FYI: dam recenziu na ortopedickeho chirurga Petriščáka z ArtroPro Martin (nakolko som sa vas na neho pytal a aj z casti na zaklade vasich kladnych stanovisk som sa nechal operovat prave nim) a mam cerstvo po operacii (uvidime samozrejme z dlhodobeho hladiska... 3 mesiace som tak ci tak uz bez bajku...).
Maju to tam super zorganizovane, anesteziologovia a personal fajn, zariadenie prijemne ciste... takze zatial 4.9 z 5
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Plávanie? Pri jeho smole len s plávacím kolesom, a aj to len pevným /nenafukovacím/
Vcera sa zadarilo. V malej rychlosti pri obchadzani padnuteho stromu cez "bordel".
Skoncilo to nastastie len preskocenim riaditok a dopadom na nohy.
Poprosím moderátora o presun.
hej už mi to opucha, idem chladiť pivom
vždy si spomeniem na vtip:
Lyžiar po prvom snehu v plnej výbave letí dolu svahom. Trafí kameň, spadne a brutálne sa rozbije.
Nohavice roztrhané, palice ohnuté, lyže na triesky, tvár krvavá.
Vstane, otrasie sa, pozrie sa hore na svah a povie:
- "K***a, aj tak lepšie jak v robote!!!"
Čo nosíš so sebou? ***** či CO2 bombičku?
Maju to tam super zorganizovane, anesteziologovia a personal fajn, zariadenie prijemne ciste... takze zatial 4.9 z 5
Pumpu som mal. 4xsom dofukoval?podla gps som lahol v 20km rýchlostí ?Na rame mam skrabanec na hornej trubke od radenia este ze sa aj s packou vyhli