Dnes medzi 17-18 som bol obiehať na aute pár vecí po BA, čo som potreboval vybaviť. Stretol som 6 kuriérov Bolt/Wolt na bicykli, samozrejme všetci v čiernom a bez reflexných prvkov, o svetlách škoda hovoriť. A 3 cyklistov, čo boli na výjazde asi, tiež bez svetiel a reflexných prvkov. V 3 prípadov sú asi aj farboslepý, keďže nemali problém prejsť na červenú.
tak 600eur určite nič nerieši...kto na to ma bude jazdit stale ako schumi...aspon bodovy system mohli zaviest...hlavne ze sme v EU a treba riešit zalohovanie PET fliaš a emisie...ale kaskaderov za volantom nie...
tak 600eur určite nič nerieši...kto na to ma bude jazdit stale ako schumi...aspon bodovy system mohli zaviest...hlavne ze sme v EU a treba riešit zalohovanie PET fliaš a emisie...ale kaskaderov za volantom nie...
Myslím si, že zálohovanie a emisie sú určite dôležitejšia téma ako pár idiotov za volantom
ohladom zalohovania už nejaky čas funguje zber fliaš do kontajnerov ktore skončia ako tie zalohovane...a nemyslim si že len "par"idiotov prekračuje povolenelu rychlosť je ich denne dosť.keď ti taky idiot sejme rodinneho prislušnika na priechode zmeniš nazor chlape...ale recykluj je to pekne gesto voči planete...
Tento rok som netrafil na takého... Zato ma trafili ako chodca na chodníku 2 cyklisti a kvôli cyklistovi, čo šiel na červenú som si zalietal v autobuse. Sesternici 10 ročnú dcéru na turistickom chodníku pre peších zrazil cyklista. Otca zrazil cyklista na Michalskej v BA v pešej zóne. Kamošovi vletel pod kolesá cyklista v noci, neosvetlený v prostismere. Keby som párkrát na hrádzi neuhol až na trávu zo svojho pruhu, tak ma prevalcuje krásne agresívne grupetto asi tak 10-15 cyklistov, čo šli po celej šírke hrádze. Keď som ich stretol v jednom bufete a zdvorilo som ich upozornil, že tak sa nejazdí, tak sa pre istotu všetci naraz postavili, že čo mám za problém, že my to kľudne aj ručne vysvetlia, že cyklistika sa jazdí v pelotóne a ak sa mi to nepáči, mám sa ísť bodnúť. Použité nadávku nebudem publikovať. Paradoxne, stretávam menej idiotov na autách, ako idiotov na bicykloch a pritom tých cyklistov je menej.
outsiider realne neviem, čo sa snažíš riešiť, určite je väčší problém pre planétu (a tým pádom ľudstvo ako také) recyklácia a globálne otepľovanie ako ľudia, ktorí nie sú schopní riadiť svoje vozidlo podľa pravidiel... Chápem, že asi máš nejakú zlú skúsenosť (ako asi my všetci tu) ale tvoje uvažovanie je príliš subjektívne a nelogické... A teraz sa nesnažím nejak hádať, alebo ťa zhadzovať..
Řidič kamionu v čínské provincii Šan-si na Nový rok slepě důvěřoval navigaci, která ho navedla až na nebezpečnou horskou cestu, na které neměl podle dopravních značek co dělat. Když si řidič uvědomil, že tudy cesta nevede, začal manévrovat a couvat. Přitom ale prorazil zábranu a výsledek jeho počínání už si můžete prohlédnout ve videu. Řidiči se nic nestalo, ale s kamionem blokoval dopravu na této cestě celé tři dny.
Sa mi lubi ta formulka. Z doposial nezistenych pricin pri odbocovani vlavo.
Pricna je ze mal v <> nejakeho cyklistu. Este aby mu prednosť daval. No to tak. Keby tade sla 40t tatra tak by prednost urcite velmi rad daval.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.cas.sk/clanok/2625401/cestny-pirat-upaloval-sialene-rychlo-povolenu-rychlost-prekrocil-takmer-dvojnasobne/
Myslím si, že zálohovanie a emisie sú určite dôležitejšia téma ako pár idiotov za volantom
Co sme si zvolili to mame. Pan uz zabudol. ze to len "nasi" ludia usili zakon sebe na mieru?
https://autobild.pluska.sk/poradca/skandal-takto-nepridete-vodicak
https://www.pianetamountainbike.it/rubriche/58085-rider-stories/64114-sabine-spitz-a-50-anni-investita-da-un-van-in-sudafrica-era-il-sella-alla-sua-mountain-bike
Chalan pozera vela emerickych filmov
https://www.bratislavskenoviny.sk/policia/69710-kuriozita-vodic-sa-neuspesne-pokusil-zist-dole-schodmi-potom-sam-privolal-policajtov
Řidič kamionu v čínské provincii Šan-si na Nový rok slepě důvěřoval navigaci, která ho navedla až na nebezpečnou horskou cestu, na které neměl podle dopravních značek co dělat. Když si řidič uvědomil, že tudy cesta nevede, začal manévrovat a couvat. Přitom ale prorazil zábranu a výsledek jeho počínání už si můžete prohlédnout ve videu. Řidiči se nic nestalo, ale s kamionem blokoval dopravu na této cestě celé tři dny.
tu je spomenuty vek cyklistu a vodica
na rovnakom mieste uz jedna pani setala par chalanov od petra sagana
Pricna je ze mal v <> nejakeho cyklistu. Este aby mu prednosť daval. No to tak. Keby tade sla 40t tatra tak by prednost urcite velmi rad daval.