Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
skoda toho stareho dizajnu, je to ako keby som ho poznal cely zivot a tak by malo vyzerat auto. Alebo ako mercedes
Ten novy dizajn je UNISEX, keby si dal akekolvek logo, mohlo by to byt...
Aká hnusná biela Tesla nad tým starým Mustangom. A keď si predstavím klasicky americky vysokú a trvácnu kvalitu interiérov, no skrátka bude to hit. Nie že by Mustangy boli niekedy vrchol jazdnej precíznosti, či už staré alebo nové, ale tie staré sa aspoň charizmaticky tvárili.
skoda toho stareho dizajnu, je to ako keby som ho poznal cely zivot a tak by malo vyzerat auto. Alebo ako mercedes
chcel som ti dat pacik, ale pokazil si si to tym mercedesom
Tak tak, ja som to riešil od juna a odvtedy isla hore 2x a od noveho roka zase... A údajne sú uz len skladovky a nove budu az v 2023...
Vidis...ja som ani nevedel ako sa moj vyber za pol dna zuzi na jedno auto ( proste obcas sa ponuka na skvelu cenu neodmieta ). Ale uz som bol pouceny ze s nim mam ratat tak v prvej polovici 2023...ale to je v poho, uz som si zvykol, v juni 2021 som napr robil predobjednavku na Sram a ked mi teraz poslali excel tabulku ze kedy mame cca s cim ratat, zistil som ze aj rok 2024 je vlastne uplne v pohode
Dočkal som sa. Po dňoch strávených hľadaním som ju našiel. Leasingovka v De uznala zálohu v podobe úhrady akontacie, dekra a carvertical mi ju preverili bez jedinej chybičky. Tak už len odťah z ďalekého Hamburgu.
SORENTO Gt Line, 7 miest, 8/2018 58 tis, full okrem ťažného
fajne auticko, sorento jazdim 2 roky, r.v.2016, fakt spokojnost.. Solidne robustne auto. Kupil som ho nahodne, nechcel som SUV, po dvoch rokoch spokojny. Velky rodinny cruiser na dlhe cesty..
Autá nie sú,hlavne také,ktoré sa objednávali konfigurátorom...chýbajú súčiastky na dokončenie, čipy,pásy,sklá...v práci mám objednanú Octáviu IV a Škoda už tretíkrát zmenila termín dodania...teraz na AUG 2022! Na Tiguana som čakal 7 mesiacov, a pritom keď manželka kupovala na jeseň 2020 T Crossa tak bol od objednania hotový za 8 týždňov!😎
prave nedavno som objednaval duster, predpokladana doba dodania v maji, myslim ze celkom v pohode a to este vraveli ze tie mensie motory ako 1.0 s lpg by boli aj skor
Duster 1.0 LPG ma celkom milo prekvapil ked som ho soferoval znamemu - vyzera byt celkom obratne, sikovne auto. Podla mna na to co ponuka, je uplne v pohode
ja čakám na proace city od toyoty od septembra.. objednávaná v júni, pôvodný termín dodania koniec septembra.. keď som sa naposledy informoval koncom novembra tak ešte stále nebol ani stanovený nový termín dodania
jediný termín čo mi chlapík vedel povedať, bola dajaká objednávka na veľké proace čo mali byť dodané august 21, tak mali definovaný termín dokončenia koniec februára 22.. ostatné objednávky všetkých modelov len --
zatiaľ to beriem športovo, aspoň nemusím hneď riešiť zimné gumy lebo autá chodia na letňákoch
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1971 Plymouth 'Cuda
1970 Dodge Challenger TransAm
1970 Buick GSX 450
1969 Dodge Coronet
1969 Plymouth Roadrunner
chcel som ti dat pacik, ale pokazil si si to tym mercedesom
Vidis...ja som ani nevedel ako sa moj vyber za pol dna zuzi na jedno auto ( proste obcas sa ponuka na skvelu cenu neodmieta ). Ale uz som bol pouceny ze s nim mam ratat tak v prvej polovici 2023...ale to je v poho, uz som si zvykol, v juni 2021 som napr robil predobjednavku na Sram a ked mi teraz poslali excel tabulku ze kedy mame cca s cim ratat, zistil som ze aj rok 2024 je vlastne uplne v pohode
SORENTO Gt Line, 7 miest, 8/2018 58 tis, full okrem ťažného
fajne auticko, sorento jazdim 2 roky, r.v.2016, fakt spokojnost.. Solidne robustne auto. Kupil som ho nahodne, nechcel som SUV, po dvoch rokoch spokojny. Velky rodinny cruiser na dlhe cesty..
jediný termín čo mi chlapík vedel povedať, bola dajaká objednávka na veľké proace čo mali byť dodané august 21, tak mali definovaný termín dokončenia koniec februára 22.. ostatné objednávky všetkých modelov len --
zatiaľ to beriem športovo, aspoň nemusím hneď riešiť zimné gumy lebo autá chodia na letňákoch