Kategórie
Bike-techServis vidlíc, tlmičov a teleskopických sedloviek # údržba # vidlica # tlmič # oprava # poradenstvo # náhradné diely # technické otázky # servisovanie
mam otazku, kolko vas priemerne stoji servis vasho (vzduchoveho) Fox tlmica a kde si ho davate servisovat? Ja ho musim zaslat priamo do Slovkolexu pretoze potrebujem vymenit jeden diel aby som si ho mohol servisovat neskor sam, ale ta cena ma celkom dviha zo stolicky (108 Euro).. Hadam to bude jednorazova investicia.
resp. ak by mal niekto doma pokazenu/zlomenu dhx 5, odkupil by som ju na nahradne diely
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 12:31
savings RockShox Super Deluxe Ultimate Flight Attendant RC2T tlmič, 185x55 mm
709 €
savings
MOC 1 049 €
-9% RockShox SIDLuxe Ultimate RL 3P Standard tlmič pre Specialized Epic Evo, 190x45 mm
455 €
-9%
MOC 569 €
-30% RockShox Deluxe Ultimate RCT Trunnion tlmič, 205 x 60 mm, OEM
329 €
-30%
MOC 469 €
savings RockShox Vivid Ultimate RC2T Standard tlmič, 230 x 65 mm
579 €
savings
MOC 909 €
Akcia -21% RockShox Vivid Ultimate RC2T Standard tlmič, 230 x 62.5 mm
589 €
-21%
MOC 919 €
Akcia -14% FOX Float DPS Trunnion Remote Up Factory PTL SV EVOL tlmič, 165x45 mm
509 €
-14%
MOC 649 €
-19% RockShox Service Kit Basic pre tlmiče Monarch DebonAir AirCan (2015-2016)
11,39 €
-19%
MOC 24,99 €
savings RockShox servisná sada, 200 hodín, pre vidlice 30 Gold a Silver
11,99 €
savings
MOC 24,99 €
EDIT: RL-A4 = MY2015, Motion control
Kazdopadne chalani ĎAKUJEM... 👍👍👍
Olej na to mam a servisny kit tiez...
Je zlomený a všade je vypredaný. Pozeral som nejakú náhradu, ale našiel som len s metrickým závitom a originál nemá metrický závit. Ak bude najhoršie, tak by som tam skúsil prerezať metrický závit, dať tam tú náhradu a napatlať tam tekutý kov.
Vyzerá to ako hliník - je to naozaj hliník?
Vnútri je bežný závit na ventil, áno?
Tá vrchná časť je odlomená a v spodnej časti je vnútri ventil.
Dal by som tam toto: https://www.mxparts.sk/moto-kros/Ventilek-tlumice-KYB-mosaz-d4846.htm
Ale má to metrický závit a diera nemá metrický závit. Je to podobný závit, preto si myslím, že keď to prebehnem metrickým závitníkom, tak by to mohlo fungovať... Alebo aj nie.
Bol som prekvapeny aka bola spinava vazelina vo vzduchovej casti....
Amíci majú nejaké svoje miery - riešil s od nich niečo a bolo to dosť divoké (tuším matka na fox vidlici?)
https://www.teesing.com/en/library/publications/basics-of-thread
Vo videonávodoch všetci vravia „push and twist“, zoberú šrobovák a je to, ale ja nech tlačím a páčim ako chcem, ten plast do vnútornej nohy nezatlačím ani mikrometer.
Robím niečo zle ja, alebo to môže byť kusnuté a preto mi to nejde?
Za každú radu k veci budem povďačný!
Viem, že čo nejde silou, ide ešte väčšou silou, ale radšej sa najskôr poradím, ako niečo pokazím
A s tym spajanim vysokeho VI s lepsimi mazacimi vlastnostami by som bol opatrnejsi. VI udava tepelnu stalost, resp zmenu viskozity s rastucou teplotou, s mazacimi vlastnostami to az tak nesuvisi.. preto vacsina tlmicovych olejov ma vysoke VI, kedze tam dochadza k zahrievaniu oleja a teda zmena viskozity by bola neziaduca.. naopak ich mazacie vlastnosti nie su az take dobre, kedze to ani nie je ich primarny ucel..
naproti tomu mazacie oleje (do spod. noh) maju obycajne nizsie VI a vyssie mazacie vlastnosti
k povodnej otazke od Rumakk, mimo zimneho obdobia v RS Yari pouzivam Maximu 15w-50 (pouziva sa aj do RS tlmicov) je to hustejsi olej, lepsie drzi na stenach noh.. v zimnom obdobi pozuivam prave RS 0w-30, ten je o neico redsi, vhodnejsi na chladne obdobie
Áno, máš absolútnu pravdu, nespravne som volil termíny. Namiesto "vysokeho VI" malo byt "vyššiu mazivost"
Prave naopak, vysoky VI (spominana stalost viskozity pri vyssom rozsahu teplôt) má za nasledok zníženú schopnosť mazať, čiže tolko k môjmu príspevku, aby to nemýlilo...