Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
Výpredaj -21% Rock Machine Thunder 29 VB detský bicykel, zelená/strieborná/čierna
599 €
-21%
MOC 839 €
Akcia -13% Rock Machine Blizz TRL 50-29 bicykel, matte black/grey
od 1 039 €
-13%
MOC 1 539 €
Akcia GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl red gloss/pearl purple matt
od 739 €
MOC 869 €
savings Marin Alpine Trail Carbon 2 29 bicykel, čierna/strieborná
od 3 099 €
savings
MOC 4 899 €
Výpredaj -21% GHOST Lector FS Advanced 29 bicykel, black/green
4 799 €
-21%
MOC 7 199 €
-22% Marin Alpine Trail Carbon 2 29 bicykel, čierna/strieborná, testovací
3 799 €
-22%
MOC 4 899 €
Výpredaj -26% Orbea OIZ H10 29 bicykel, apricot orange/limestone beige
2 749 €
-26%
MOC 3 699 €
Marin Alpine Trail XR GX AXS 29/27.5 bicykel, ružová/modrá/čierna
4 799 €
MOC 5 299 €
Výpredaj savings GHOST Riot Trail Essential 29 bicykel, black/black
2 249 €
savings
MOC 3 299 €
-22% Rocky Mountain Slayer Carbon 50 27.5 bicykel, zelená/zlatá
4 899 €
-22%
MOC 6 300 €
savings Marin Alpine Trail Carbon 1 29 bicykel, čierna/sivá/modrá
od 2 449 €
savings
MOC 3 699 €
-15% Liv Embolden 2 27.5 dámsky bicykel, purple ash
1 869 €
-15%
MOC 2 199 €
-20% Orbea OCCAM M30 29 bicykel, ice green/jade green carbon view
3 499 €
-20%
MOC 4 399 €
skušal som pumpky a veru som docela zaostalý
neviem ako po kovide ale dali sa tam požičať aj cestné bicykle (hore z bikeparku ide aj asfaltová cesta ešte kus do lesa) takže bolo zo všetkého. XCM okruh ma tak 30min.
Pumtrack je dobrá vec nielen na techniku ale aj na fyzičku. Len problem vidím vtom,že najlepšie je nato dirtové HTčko a na endure ma to nebaví.
Doba sa zmenila aj ludia na fore viď scarinko. Ten musel dost ludí odtialto vyhnat. Voľakedy to bolo hlavne o spoločných výjazdoch a veľa vecí sa tu človek aj naučil.
To som mal Janči ešte na Ostredku pripravený pekný trail, ale taký, že po Jedľovine by to už všetci asi vedeli zísť v sedle. (samozrejme teleskopka je plus aj keď si videl, že šli s nami aj chalani na ostrých XC HT mašinách a šli ako tak aj s pevnými sedlovkami ). Škoda, že som to na Panoráme musel ukončiť po tej roztrhnutej hadici k zadnej brzde. Keby som aspoň to netrhol, tak taký vyváľaný po páde idem rovno hore s vami
Na druhej strane mi príde trochu divné, že je tu kopec bajkerov. Mnohí sa poznajú osobne a nikto ešte nezorganizoval nejaký zraz MTBiker fóra. Mnohí tu majú zaujímavé bajky tak by ste si mohli dať niekde zraz (kľudne aj na bajkefeste v Kálnici) a poskúšať navzájom vaše bajky. Možno by sa tu potom aj lepšie komunikovalo keby sa viacerí spoznali osobne a už by to nebolo anonymné "hejtovanie". Vedeli by ste kto vám čo píše. Mne osobne vadí, že mnohí sa tu skrývajú za nick a bez bajku v profile "odvážne" píšu svoje "postrehy".
Mne sa veľa krát stalo, že sa mi pozdravil niekto na maratóne, alebo na nejakej akcii kde ma spoznali podľa bajku. Aj naposledy sa mi prihovoril "vysekaný" bajker, ktorý ma spoznal podľa nového titanového lajtspída z galérie. Ale keď sa sa spýtala na nick tak väčšinou nikto nepriznal "farbu" a odpoveď znela "ja väčšinou iba čítam"
fuuuha od 2004 je velmi malo (ale ze velmi) ludi ktorym som dovolil sadnut na niektory z mojich bikov. predstava pozicania biku s tym ze "nech sa paci utekaj si v bike parku otestovat moj bike a bolo by mile keby si mi ho vratil naspat cely" niekomu o kom vobec netusim ako jazdi je nieco na co by som sa asi ukecat nenechal...
definuj kamaratov / znamych / poloznamych / neznamych ked sme uz pri tom.
Tých naozaj strmých pasáži je zväčša tak málo a trvajú tak krátko, že zručnému hobby XC výletníkovi teleskopku netreba. Ostatní nech si majú.
To znie ako swingers party, akurat s bicyklami, a za peniaze.
Je naivne mysliet si, ze takymto sposobom zistis, ci ti teleskop naozaj treba. Dva roky som odolaval presne podla takejto strategie. Ked som ju nahodil, nie ze po prvom vyjaze... po prvom vacsom drope som vedel, ze bez tohto komponentu uz nikdy nechcem jazdit. A nie, nejedna sa o natlak, mne je jedno kto ako jazdi, podpichol som Backyho, lebo tu teleskopku vybera uz pol roka a bac... dalsia fotka s pevnou
backyfx Ja som sice kupil 120mm, ale plny zdvih vyuzivam malokedy. Aj ked sa 70mm na papieri moze zdat malo, na XC je to dostatocny drop a nateraz mozem povedat, ze by som si s takym kludne vystacil.
backyfx Ja som sice kupil 120mm, ale plny zdvih vyuzivam malokedy. Aj ked sa 70mm na papieri moze zdat malo, na XC je to dostatocny drop a nateraz mozem povedat, ze by som si s takym kludne vystacil.
tiez som bol dlhodoby odporca - a tiez som po "prvom zasunuti" vedel ze moze byt
https://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty/sedlovky/pevne/4483853/bike-ahead-composites-the-straight.html
Mullet obludy uz tuto kategoriu ciastocne definuju. Vyhnutie sa zadku je jednym z hlavnych dovodov pouzitia mulletu hlavne pre nizsich a kratkonohych jazdcov.
Kristina Na co ma teleskopka viac poloh? Svoju OneUp zasuniem ako pride, drzi v akejkolvej polohe. To nie vsetky toto zvladaju? Este otazocka: ak 120mm sedlovku zasuniem len o 4cm a sadnem na nu je to problem?
nie som zas až tak nízky - 178 cm a nohy asi tiež nemám zase tak krátke čo si pamätám postavou podobných mtbikerov ... takže chyba bude proste v mojej technike jazdy