Kategórie
Bike-techposledný komentár: 4. 5. 2023 o 8:28
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
Nechcem vam tu velmi narusat myslienkove pochody, ale toto nemusi byt pravda - je uplne bezne, ze cloudovi provideri maju rozne ceny per-lokalita. Navyse data EU uzivatelov musia byt/mali by byt ulozene vramci EU, takze je nepodstatne kde je registrovana spravcovska firma ...
VPN je legal, zaplatit sme zaplatili. Funguje to. Registrovany som ako slovak, vidia kde to pouzivam takze...
Spytaj sa na to v Strave, ci by skor nechceli ziadne peniaze ako aspon nejake..
user_id že to Strava nerieši (lebo to nedokáže efektívne riešiť) nič nemení na podstate že páchate podvod
user_id že to Strava nerieši (lebo to nedokáže efektívne riešiť) nič nemení na podstate že páchate podvod
Ono by to najprv chcelo čítať celé podmienky nákupu aby to bolo možné klasifikovať ako podvod. Nebuď ako sudca dredd.
No to by záviselo čo má Strava v podmienkach komu dáva v Brazílii nižšiu cenu.
Ale mne to príde taká typická slovenská vychcanosť, uvediem príklad:
Obmedzím na biku chodca na chodníku - však nemá sa čo sťažovať, zmestíme sa tam a nechodím až tak rýchlo
Mňa obmedzí chodec na cykloceste - smrť všetkým chodcom, túto neprávosť potiahnem až do Bruselu!!!!!!
Alebo kto nekradne okráda svoju rodinu - máme to proste v krvi asi
A hlavne mať platenú verziu Stravy nie je základné ľudské právo, už som písal, nepáči sa vám ich politika, nevyužívajte ich služby...
Nepoznas podmienky ale uz vopred oznacujes ludi za podvodnikov..no pekne
Inak ja nemam platenu Stravu. Nepotrebujem tie treningove ficure...
Ale mne to príde taká typická slovenská vychcanosť, uvediem príklad:
Obmedzím na biku chodca na chodníku - však nemá sa čo sťažovať, zmestíme sa tam a nechodím až tak rýchlo
Mňa obmedzí chodec na cykloceste - smrť všetkým chodcom, túto neprávosť potiahnem až do Bruselu!!!!!!
Alebo kto nekradne okráda svoju rodinu - máme to proste v krvi asi
A hlavne mať platenú verziu Stravy nie je základné ľudské právo, už som písal, nepáči sa vám ich politika, nevyužívajte ich služby...
to je podobný princíp, že by som si nemal kúpiť niečo napríklad v bike 24 len preto že to tam majú lacnejšia ako u nás..
user_id isto bude mať v podmienkach že každý si môže zmeniť IP adresu a celý svet kupovať za "brazílske" ceny
Nie je, a keď v tom vidíš podobný princíp tak je mi to ľúto. Podobné by bolo, keby pre Slováka dali nižšiu cenu lebo chudobná zem plná dezolátov a je jej to ľúto, a Nemec by sa tváril že je rodený Slovák aby to kúpil za nižšiu cenu
Inak, ak vidis podvod, tvojou moralnou povinnostou je nahlasit ho