Spravu od lekara mam, pisal som ze som bol na urazovke. Dam to tam teda takto a uvidime...dnes to vyplnim a zanesiem dedovi.
Doktor mi poradil to pre istotu ohlasit tiez tej poistovni, pre pripad ze by vinnik zabudol" mam im teda zavolat alebo poslat kopiu spravy o nehode?
Idealne tam behnem na pobocku osobne s dedom nech mam istotu.
Behnem radsej veru. K tym fotkam, predpokladam ze poistovni nemoze vadit ze mam foto z miesta nehody, cesta, bicykel atd. ale vacsinu skod som nafotil az doma. Kedze na mieste som ani nevedel o roztrhanom drese a nejakych poskodeniach bicykla- osmicky napr.
Opravte ma ak sa mylim, ale poistovna nema co ziadat foto z miesta nehody, nie je to zakonna povinnost. Co ak nikto z ucastnikov nemal pri sebe mobil? PZP tym padom pada?
Je to iba bonus na objasnenie okolnosti a miesta nehody.
Fotky poskodeni nafotene z domu su uplne ok.
tak neposielal som im nehodu, len obhliadku poskodenych veci.
tie fotky z nehody su skor ako zabezpeka keby sa dedko rozhodol postavit na zadne tak moze ist na PZ ze kukajte, tento dedko ma zrazil a uz nechce spolupracovat.
Netusim co si tym chcel povedat.
Ked nebudem chciet chodit ako trhan a budem chciet rovnaky dres a tretry, vyjdu ma 300 euro, nie na cenu ,,pred nehodou´´.
Kazdopadne ani necakam ze mi preplatia skodu v plnej sume, ani neviem ako si na to prisiel.
V poslednej vete pisem ,,preto to chcem vyplnit poriadne nech aspon nieco pokryju´´ tak mi unika zmysel tvojho prispevku.
chcel som tým povedať že samozrejme nemáš nárok na preplatenie celých nových tretier... aj do auta ke'd ti niekto nabúra tak ti síce vymenia / opravia poškodené časti ale auto už na vždy bude brané ako búrané a tj. stratilo na hodnote.... a nikto ti nové auto nepreplatí len aby si sa nevozil v búranom... rovnako aj pri tretrách... nečakaj že len oškreté tretry ti niekto preplatí v plnej kúpnej cene..
ohlasit to jeho poistovni podla mna musis tak ci tak, ja som tiez musel. Zbehni tam osobne.
Prestan tu vypisovat tie zavadzajuce nezmysly ...
Opakujem ze poskodeny NEhlasi ziadnu udalost v poistovni vinnika, to moze a zaroven musi urobit vylucne vinnik ..
Poskodeny nahlasuje len skoju skodu ktoru ziada preplatit
Opakujem ze poskodeny NEhlasi ziadnu udalost v poistovni vinnika, to moze a zaroven musi urobit vylucne vinnik ..
Noo az taku blbost nehovori… ja ked do mna napalil chlapik zo zadu tak som ja ohlasoval poistovni skodovu udalost vinnik sa na to ***** a bolo tam na vyber ci to ohlasovat ako vinnik alebo poskodeny…
Behnem radsej veru. K tym fotkam, predpokladam ze poistovni nemoze vadit ze mam foto z miesta nehody, cesta, bicykel atd. ale vacsinu skod som nafotil az doma. Kedze na mieste som ani nevedel o roztrhanom drese a nejakych poskodeniach bicykla- osmicky napr.
No dalsi gol. Dedovi skoncila 24.8. platnost VP ako som prave zistil.
Samozrejme. Bol lakomy mi dat par stoviek na mieste do vacku, tak teraz ho to vyjde podstatne horsie. A to bude rad ak to poistovna nebude hlasit aj policii.
Njn asi necitala vystrahu nad cuvacimi asistentami. Nikdy sa na ne vylucne nespoliehaj. Je to inak sranda lebo kamarat co musi mat vzdy najnovsie a najlepsie auto ma teraz doma aj blbu novu feldu a ta ti nedovoli nacuvat do prekazky proste ta vypne nepohnes sa ak senzor zachyti prekazku. Uz sa tesim na autonomne auta, aj yv ? Zlate casy, ked si poslal von zenu, aby ti ukazala ci mozes.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Doktor mi poradil to pre istotu ohlasit tiez tej poistovni, pre pripad ze by vinnik zabudol" mam im teda zavolat alebo poslat kopiu spravy o nehode?
Idealne tam behnem na pobocku osobne s dedom nech mam istotu.
Je to iba bonus na objasnenie okolnosti a miesta nehody.
Fotky poskodeni nafotene z domu su uplne ok.
tie fotky z nehody su skor ako zabezpeka keby sa dedko rozhodol postavit na zadne tak moze ist na PZ ze kukajte, tento dedko ma zrazil a uz nechce spolupracovat.
Ked nebudem chciet chodit ako trhan a budem chciet rovnaky dres a tretry, vyjdu ma 300 euro, nie na cenu ,,pred nehodou´´.
Kazdopadne ani necakam ze mi preplatia skodu v plnej sume, ani neviem ako si na to prisiel.
V poslednej vete pisem ,,preto to chcem vyplnit poriadne nech aspon nieco pokryju´´ tak mi unika zmysel tvojho prispevku.
chcel som tým povedať že samozrejme nemáš nárok na preplatenie celých nových tretier... aj do auta ke'd ti niekto nabúra tak ti síce vymenia / opravia poškodené časti ale auto už na vždy bude brané ako búrané a tj. stratilo na hodnote.... a nikto ti nové auto nepreplatí len aby si sa nevozil v búranom... rovnako aj pri tretrách... nečakaj že len oškreté tretry ti niekto preplatí v plnej kúpnej cene..
Noo az taku blbost nehovori… ja ked do mna napalil chlapik zo zadu tak som ja ohlasoval poistovni skodovu udalost vinnik sa na to ***** a bolo tam na vyber ci to ohlasovat ako vinnik alebo poskodeny…
No dalsi gol. Dedovi skoncila 24.8. platnost VP ako som prave zistil.
Vraj na plnenie PZP by to nemalo mat vplyv kedze bolo riadne platene, ale poistovna si moze zaplatene plnenie vymahat od deda.
Samozrejme. Bol lakomy mi dat par stoviek na mieste do vacku, tak teraz ho to vyjde podstatne horsie. A to bude rad ak to poistovna nebude hlasit aj policii.
Njn asi necitala vystrahu nad cuvacimi asistentami. Nikdy sa na ne vylucne nespoliehaj. Je to inak sranda lebo kamarat co musi mat vzdy najnovsie a najlepsie auto ma teraz doma aj blbu novu feldu a ta ti nedovoli nacuvat do prekazky proste ta vypne nepohnes sa ak senzor zachyti prekazku. Uz sa tesim na autonomne auta, aj yv ? Zlate casy, ked si poslal von zenu, aby ti ukazala ci mozes.