Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Chalani, ospravedlňujem sa, taký som natešený z toho pekného čísla, že sa mi ho podarilo odfotiť : ročník auta nie je 2018 ale 2008. Takže ročne len niečo cez 15000km. Takýmto tempom sa na tých 333 333km načakám.
Chalani, ospravedlňujem sa, taký som natešený z toho pekného čísla, že sa mi ho podarilo odfotiť : ročník auta nie je 2018 ale 2008. Takže ročne len niečo cez 15000km. Takýmto tempom sa na tých 333 333km načakám.
heh, zaujimave mas poziadavky. Som hned myslel na SKodu SuperB II. 3.6FSi V6, len pozeram, ze chces MPV. Neviem, co si predstavujes pod velkostou/priestorom. Inak Sharan 2.0TSI 147kw alebo 162 kw, ale tam uz cenovo zase vyssie, Inak ma momentalne nic nenapada, kedze chces 200k + (predpokladam koni, nie km )
S-max 2.5T je hlavne celkom malo rozsireny. Videl som na predaj za posledne 2 roky asi 2 ks.
Inak moj tip je (Grand) Voyager, ten posledny model s hranatym predkom. Robilo sa to aj ako Lancia / Dodge.
myslel som samozrejme kone, kilometre skracujem dosledne na km
Ano, pozeral som aj po freemontoch, v EU zalostna ponuka benzinov, a ak, tak cena papá.
Tiez som pozeral moju tajnu lasku FORD-y, S-max, C-max, ale opat v 2,5 benzin skor som videl lesnu vilu tancovat a to triezvy...
Sharany z cca 2007 su este aj teraz cez rozpocet (niektore samozrejme) co uz je dost masaker.
Ale potvrdilo sa to, ze som v EU nic nevynechal, cize to ma byt Chrysler grand voyager (town and country), podla ceny najskor do 2010. Skoda, lebo v 2011 prisiel novy interier a ten sa aspon trosku podoba mojmu medvediku z roku 2006.... Holt, vysoko nastavena latka s hviezdou.
Diky za reakcie
Tiež som pred 2 rokmi oslavoval s Astrou Ale keď nad tým uvažujem, vredy bola naposledy umývaná, stále to odkladám a stále som ju nedal znovu vyumývať, po 2 rokoch by sa aj patrilo Ale ešte od jari nemám vyriešený nefungujúci ostrekovač, tak nerád riešim s autom takéto veci...
Sharany z cca 2007 su este aj teraz cez rozpocet (niektore samozrejme) co uz je dost masaker.
Ale potvrdilo sa to, ze som v EU nic nevynechal, cize to ma byt Chrysler grand voyager (town and country), podla ceny najskor do 2010. Skoda, lebo v 2011 prisiel novy interier a ten sa aspon trosku podoba mojmu medvediku z roku 2006.... Holt, vysoko nastavena latka s hviezdou.
Diky za reakcie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak môžeš skúsiť reparát ešte na 252 525 km
- MPV
- automat
- 200k +
- benzin/LPG/4x4 vyhoda
- podstatna je velkost-vyuzitelnost priestoru,
- dlhe trasy (100km+ denne)
- do 8tis. €
vdaka
Dá sa aj za 8k
( mesačne
Nieco taketo:
https://auto.bazos.sk/inzerat/142054651/volkswagen-sharan-28-vr6-6miestny.php
Inak moj tip je (Grand) Voyager, ten posledny model s hranatym predkom. Robilo sa to aj ako Lancia / Dodge.
Ano, pozeral som aj po freemontoch, v EU zalostna ponuka benzinov, a ak, tak cena papá.
Tiez som pozeral moju tajnu lasku FORD-y, S-max, C-max, ale opat v 2,5 benzin skor som videl lesnu vilu tancovat a to triezvy...
Diky za reakcie
Tiež som pred 2 rokmi oslavoval s Astrou
https://www.mtbiker.sk/forum/post1669482.html#p1669482
Diky za reakcie
Ak nevadi, ze z CR...
https://www.honda.sk/cars/new/civic-hybrid/overview.html
Celkom vazne nad nou rozmyslam. Ako nahradu Focusu.