Zdravim všetkých BIKEROV z okolia Vysokých Tatier. Tu možete zanechať príspevky o Vašich cyklistických zážitkách v týchto najkrajších veľhorách strednej Európy.
ok dik. možno to dam tiež na peši ked som tam nikdy nebol aby som si nespravil len turistiku s bicyklom na pleci. Ked bude e-bike už sa tam ale nedostanem.
to co tam buduju za cyklocestu? od Matliarov po Kezmarske zlaby sa to tvari ako final a mam pocit ze v tom pokracuju aj v inych lokalitach. asi sa rata ze sa to este ujazdi alebo co ale ked som videl vedla mna ten novucky asfalt na ceste siel som po cyklo s velkym sebazaprenim
hlavne za zakruta pri parkovisku Biela voda je uz pekne zrylovana. ked ju nedas caka ta metrovy drop do makadamu
asi lakadlo na zahranicnych cyklistov - pridte do Tatier - uvidite co ste este nevideli.
dalsia slovenka super-cyklocesta
o tom zvysku po starom chodniku na ktory oznacili znacku cyklocesty ani nehovorim - tam ides aj po schodoch
Pozeral som Zamkovskeho chatu, tam sa neda bicyklom. Ziarska chata, tam sa podla zoznamu da, ale na mape nie je.
Takze nie vsetko zo zoznamu je zakreslene na tej mape, som myslel ze ta mapa je oficialna. Neviem co je aktualne a doplnene.
V lete by som chcel tiez nieco v Tatrach pojazdit, nielen na Sliezsky dom sa vystverat, ale aj ine trasy.
Konkretne ma zaujima Bielovodska dolina po horolezecke taborisko (pod Vysokou?) a Koprovska dolina az po Temne Smreciny....
Neviem sa totizto dopatrat oficialnych informacii, ale mozno som neschopny
Kidak koska si furmanku vzala spat, aspon myslim. V Zelenom potoku bolo tolko vody ze sa nedalo pozriet a pri modrej TZT zachodovy chodnicek a potom uz nic ...
Kidak koska si furmanku vzala spat, aspon myslim. V Zelenom potoku bolo tolko vody ze sa nedalo pozriet a pri modrej TZT zachodovy chodnicek a potom uz nic ...
Konkretne ma zaujima Bielovodska dolina po horolezecke taborisko (pod Vysokou?) a Koprovska dolina az po Temne Smreciny....
v Bielovodskej som bol minulý týždeň, cyklo stále iba po horáreň... tam už rampa a stop cyklo...
Dnes som skusil staru Furmansku. Za potokom som zapasil s koskou cca 20-25 metrov, potom uz v sedle (v lesnej casti les nedovoli koske expandovat).
Oplatilo sa...stale si myslim, ze z Bieleho plesa na Plesnivec a dalej po zelenej do kotliny je to trajl Crema de la crema
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
hlavne za zakruta pri parkovisku Biela voda je uz pekne zrylovana. ked ju nedas caka ta metrovy drop do makadamu
asi lakadlo na zahranicnych cyklistov - pridte do Tatier - uvidite co ste este nevideli.
dalsia slovenka super-cyklocesta
o tom zvysku po starom chodniku na ktory oznacili znacku cyklocesty ani nehovorim - tam ides aj po schodoch
https://www.tatry.sk/infocentrum/tatransky-narodny-park-2/navstevny-poriadok/navstevny-poriadok-vizualne/
A odkedy sa nemoze na bicykli na Ziarsku chatu? Bol som v tom, ze to je standardna oficialne povolena trasa.
Takze nie vsetko zo zoznamu je zakreslene na tej mape, som myslel ze ta mapa je oficialna. Neviem co je aktualne a doplnene.
V lete by som chcel tiez nieco v Tatrach pojazdit, nielen na Sliezsky dom sa vystverat, ale aj ine trasy.
https://hiking.dennikn.sk/ar/7190/sprava_tanap_u_chce_predlzit_cyklotrasy_v_dolinach.html
Ano v juni je tam vody spravidla po vajcia
https://hiking.dennikn.sk/ar/7190/sprava_tanap_u_chce_predlzit_cyklotrasy_v_dolinach.html
v Bielovodskej som bol minulý týždeň, cyklo stále iba po horáreň... tam už rampa a stop cyklo...
Dnes som skusil staru Furmansku. Za potokom som zapasil s koskou cca 20-25 metrov, potom uz v sedle (v lesnej casti les nedovoli koske expandovat).
Oplatilo sa...stale si myslim, ze z Bieleho plesa na Plesnivec a dalej po zelenej do kotliny je to trajl Crema de la crema