Nedavno som zazil ohromnu vec. Boli sme na vyjazde na Havrane pri Piestanoch (smer 3 Obrazky), mierny zjazdik po lesnej cesticke a zrazu len zozadu pocujem praskot listia tiahnuci sa dopredu asi 15 m od cesty. Myslel som, ze spolubiker iduci za mnou zvolil novu skratku... Zastal som, cakam, pozeram a asi 10 m pred nami si to sekli cez chodnik 2 jeleniska a 1 srna. Kua ale dupali, az strach (uz sa aj stmievalo). Kebyze nezastanem, tak som sa mohol vozit v jelenich parohoch : D
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Zásahový team vie, akú dostal úlohu, čo je cieľom jeho spravodajstva. Pamätá, čo za členstvo v ustanovizni poberá. A akú cestu si už k cieľu nájde, dajme sa prekvapiť.
Skratka si v lese na navsteve, tak sa tak aj treba spravat a prisposobit. Vystrielat cely druh len preto, ze ti je zatazko dat si na batoh rolnicku je vrchol demencie. Uplne vazne. A ked hovoris, ze chces jazdit ako na zeleznej. Za A mozes, chod na zeleznu a jazdi. Za B neuveris, ale uz som aj tu pri BA a aj inde mimo arealu vyskytu medveda ludi s rolnickami stretol. Ak to dokaze clovek tu, dokazes to aj ty.
Pripomina mi to poniektorych cyklistov, ktori si "nedokazu" namontovat zvoncek za 1e a radsej pravidelne nadavaju na cely svet. Lebo predsa idu oni, pani tvorstva, tak im cely svet musi uskakovat z cesty aj bez toho, aby o sebe dali vediet. Aj blba o***** vie pouzivat zakladne nastroje tak, aby vyriesila svoje problemy. Je fascinujuce, ze niektori ludia to nedokazu a cakaju, ze sa zmeni cely svet.
Ked som tu tvrdil pred rokom ze trend je jasny, stretov narasta a vo volbach to moze nahnat hlasy extremnym stranam, tak som tu niektori utocili, ze to tak nie je. Teraz je to tu. Utokov je ovela viac ako v minulosti. Ten bezec, co ho napadol pri Valci bude mat dozivotne nasledky (odhryznuty nos je jeden z nich). Otec s nim bol v nemocnici na izbe.
Som zvedavy, kolko ludi napadnu medvede tento rok. A v jeseni budu volby...
mathoso ,toto je prave ten druh stretnutia ,ktore je celkom nebezpecne a spravne si pocinaju tito ludia kryjuci sa za stromy a upozornuju na seba ,stalo sa mi v presove na singli , nastastie som pocul a stihol zabrzdit za lieskou alebo cim a ozvat sa o 1-2 sekudy predomnou preskocila laň ...
dnes total bizar situácia, vyleziem z lesa na prašnú cestu v malej odlahlej osade, kde to žilo farmárskym životom, najskôr som mal na ceste kačice, potom sliepky a jak som okolo nich pomaly prechádzal tak pozerám, že za krajnicou stojí tak 200kg divá svina a má na saláme, kúsok od nej šla z bočnej cestičky taká tetka, tak som sa pristavil a pýtam sa že či to majú domácu, tak hneď začala nadávať, že to má sused a že to tam furt voľne pohybuje a že chodí až do najbližšieho mesta (6km) a to sa začali blížiť k nám asi jej synovia, tak mu hovorí, že nech ju poženie, mal v ruke lopatu, tak sa po nej rozbehol a zahnal so slovami že ale ic už do pi...
Dnes boli iba stopy od medveďa, aj keď na tej danej ceste som ich už videl. Skôr by som chcel vedieť či tadiaľ len chodí, alebo tam aj má niekde brloh, lebo je to asi 500 m od posledného domu v obci.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Belocha som desifroval
Pripomina mi to poniektorych cyklistov, ktori si "nedokazu" namontovat zvoncek za 1e a radsej pravidelne nadavaju na cely svet. Lebo predsa idu oni, pani tvorstva, tak im cely svet musi uskakovat z cesty aj bez toho, aby o sebe dali vediet. Aj blba o***** vie pouzivat zakladne nastroje tak, aby vyriesila svoje problemy. Je fascinujuce, ze niektori ludia to nedokazu a cakaju, ze sa zmeni cely svet.
Kto a kde pise o vystrielani celeho druhu?
Btw. na navsteve, si si isty, ze tam, kde byvas teraz nebol pred 500+ rokmi les?
Kto a kde pise o vystrielani celeho druhu?
Btw. na navsteve, si si isty, ze tam, kde byvas teraz nebol pred 500+ rokmi les?
nemo1 asi tak 3 strany dozadu: https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/662162-na-hornej-nitre-opat-zautocil-medved-na-cloveka-posledny-tyzden-je-to-uz-druhe-napadnutie/ to už prestava sranda--dolina kede chodime bežne 20x --30x za rok. 1 KM vzdušnou čiarou od dediny/ nie osady)Budem voliť stranu ktora bude mať volebny program zniženie medvedov na MINIMUM.
🤷♂️
Som zvedavy, kolko ludi napadnu medvede tento rok. A v jeseni budu volby...
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Máš tam preklep,nestretol lebo si ťa VŠIMOL...