Ahojte všetci. Minulý rok to bol 1. rok čo som jazdil na bicykli viac ako obvykle. Teraz v zime som si kúpil Meridu S- Presso 300 fitnees bicykele. Vôbec sa do toho nerozumiem, ale chcel by som si kôpiť nejaké tretry. Na internete som videl nejaké s podrážkou podobnou kopačkám, cestné s hladkou podrážkou-neviem ako to sedí v pedáloch. A ešte som videl nejaké návleky na tretry, čo je to zač? Jazdiť chcem len po asfaltke. Ďakujem veľmi pekne za odpovede
Za mna Northwave Enduro Mid 2, pripadne Corsair ako uz niekto spominal. Zatial najlepsie tretry ake som mal, super pohodlne, zaroven pevne a kufre nevadia pri chodzi. S turistickymi tretrami je problem, ze su prilis makke a na spd po dlhsej jazde boli noha, alebo kufor prilis vytrca a drhne pri chodzi. Cena je vysoka, ale da sa vychytat akcia, ja som nasiel za 100.
Na druhej strane, tretram z dekacu sa pri ich cene neda konkurovat, vyzeraju ok. Ak dobre sadnu a nebudu prilis makke, neni o com.
ludia, vy co jazdite shimana SH-ME701 tak ako vam sedia v porovnani s inymi shimanami?canyon ich ma za paradnu cenu a tak zvazujem ze ich vezmem, ale jedna 48cka shimano sedi dobre, dalsia je mala. Ako je to pri tychto?
Na základe vlastnej skúsenosti dávam do pozornosti lacné aliexpress tretry (MTB, ale majú aj cestné). https://www.aliexpress.com/item/1005003397203586.html
Od jesene jazdím tmavo modré, stáli 46,08 Eur. Nedávno som kúpil červené, tie stáli s využitým kupónom predajcu 40,46 Eur. A aktuálne je zase nejaká akcia, dajú sa zohnať skoro za 30 Eur. Dodanie kuriérom za 8 dní.
Za tú cenu normálne nechápem, že sa to dá vyrobiť, zaplatiť DPH, poslať cez pol sveta a mať ešte na tom aj zisk.
Som s nimi spokojný, číslo som bral rovnaké ako iná obuv (44), na začiatku sa mi zdali malé, ale nejako povolili a noha v nich netŕpne ani nič podobné. Nad sťahovacími kolieskami a ich funkčnosťou som bol skeptický, ale držia. Podrážka je taká normálna, nič extra tuhé, ale ani mäkké. Ako záložné tretry prečo nie. Subjektívne vypadajú dobre a sú pohodlné. Hľadal som také, ktoré majú čo najmenej sieťoviny v prednej časti. V iných obchodoch majú aj žlté, prípadne iné farebné kombinácie.
Sranda, že po nich siaham častejšie ako po SIDI tretrách, ktoré tiež jazdím
ludia, vy co jazdite shimana SH-ME701 tak ako vam sedia v porovnani s inymi shimanami?canyon ich ma za paradnu cenu a tak zvazujem ze ich vezmem, ale jedna 48cka shimano sedi dobre, dalsia je mala. Ako je to pri tychto?
Bezne nosim Shimano tretry o 1 cislo vacsie ako bezna obuv, avsak ked som skusal v predajni SH-ME701 tak mi nesedeli ani ked som skusil o 2 cisla vacsie.
Tak som dmt tretry nakoniec kupil. Zatial len kratky vyjazd na pivo na nastavenie kufrov. Ukazuju sa uzasne, akurat obuvat najlepsie obuvakom btw, farba mi skvele ladi s gravelom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.decathlon.sk/p/335648-125813_tretry-na-horsku-cyklistiku-expl-100-cierne.html?queryID=ec03dde7f5772dad0a1071232818d2e3&objectID=4378840 a zostane aj na tú zmrzlinu
Na druhej strane, tretram z dekacu sa pri ich cene neda konkurovat, vyzeraju ok. Ak dobre sadnu a nebudu prilis makke, neni o com.
MW5 alebo MW7?
MW5 maju udavanu tuhost podrazky 5, MW7 by mali mat tuhost 7 a tie ME7 co som Ti tu daval su s podrazkou tuhosti 8 (XC7 su este o stupen tuhsie na 9tke)
https://bike.shimano.com/en-US/technologies/apparel-accessories/footwear/stiffness.html
https://www.aliexpress.com/item/1005003397203586.html
Od jesene jazdím tmavo modré, stáli 46,08 Eur. Nedávno som kúpil červené, tie stáli s využitým kupónom predajcu 40,46 Eur. A aktuálne je zase nejaká akcia, dajú sa zohnať skoro za 30 Eur. Dodanie kuriérom za 8 dní.
Za tú cenu normálne nechápem, že sa to dá vyrobiť, zaplatiť DPH, poslať cez pol sveta a mať ešte na tom aj zisk.
Som s nimi spokojný, číslo som bral rovnaké ako iná obuv (44), na začiatku sa mi zdali malé, ale nejako povolili a noha v nich netŕpne ani nič podobné. Nad sťahovacími kolieskami a ich funkčnosťou som bol skeptický, ale držia. Podrážka je taká normálna, nič extra tuhé, ale ani mäkké. Ako záložné tretry prečo nie. Subjektívne vypadajú dobre a sú pohodlné. Hľadal som také, ktoré majú čo najmenej sieťoviny v prednej časti. V iných obchodoch majú aj žlté, prípadne iné farebné kombinácie.
Sranda, že po nich siaham častejšie ako po SIDI tretrách, ktoré tiež jazdím
Bezne nosim Shimano tretry o 1 cislo vacsie ako bezna obuv, avsak ked som skusal v predajni SH-ME701 tak mi nesedeli ani ked som skusil o 2 cisla vacsie.
https://green-bike.sk/96085-remienokpracka-na-rp3-me7-me500-me3-cierny-4550170467746.html
https://www.mtbiker.sk/shop/tretry-a-obuv/prislusenstvo/shimano-remienokpracka-na-rp3me7me500me3-cierny.html