Nie, za rýchlosť. Neviem koľko som šiel, okolo 70asi. Ale to bolo daaavno... Dvojitá plná bola ale tam bola tuším dvojitá prerušovaná, inak by som nešiel
dnes na vecernom vyjazde taka prihoda - v asfaltovom zjazde som dobehol x-trail. siel pomaly, ma napadlo ze sa asi boji zveriny, aby nezrazil. ked tu zrazu bum,predna naprava na asfalte, lietaju iskry, predne lave koleso leti vdial do tmy. a to som si vravel, ze ho asi obehnem, ale nechcelo sa mi hrotit.
Ja viem ale za to nepindali... Ešte aj šťať mi bolo treba, zato som sa tak hnal
Toto je čistá výhovorka! Aké šťanie ťa hnalo? Veď kamionisti štia do flaše za jazdy.
Moji chlapci majú najväčší zážitok tohto roka z jaskyne. Nie žeby ich extra zaujala ale 3 ročák, že sa mu chcelo cikať v najnižšom bode jaskyne, preďaleko od východu bol nekompromisný, že to nevydrží. Tak šup v dave do flašky a starší 6 ročák sa ***** ešte dva dni. A mňa potom v plecniaku hrial čajík.
keby si tak na dialnicu pustil vsetky motorove vozidla - napr. traktor, tiez by to asi nebolo dobre. ak idu cestni cyklisti priemernou rychlostou okolo 30km/h na tych rovnych hradzach kludne 35-40km/h tak su hrozbou pre rekreantov a rekreanti pre nich. alebo im zacneme zakazovat jazdit tak rychlo? ja cyklocesty vyuzivam na presuny kde mavam priemernu rychlost 25-30km/h a mavam velmi neprijemne strety a zazitky.
edit: ked som sa tu rozpisal - dnes som mal pocit ze pravidla cestnej premavky pocas vianoc neexistuju. navyse ma jedna pinda ma totalne odignorovala v kruhovom a doslova ma vytlacila k jeho stredu, absolutne nevnimala ze som tam a asi ani co sa dele okolo nej. pri vjazde do kruhaca sa vobec nepozrela vlavo, proste don vosla. asi tazka stedrovecerna noc, mozno nesadol novy robertko.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pivovar Urpiner sa vraj dištancoval od toho mladíka ako aj od firmy, ktorá nespadá do jeho majetku a zamestnaneckého pomeru.
Brad Pitt ?
Nezatĺkaj!!! Do Urpiner Pubu chodíš a Brad Pitt určite nie
https://www.facebook.com/reel/304395829211956
Toto je čistá výhovorka! Aké šťanie ťa hnalo? Veď kamionisti štia do flaše za jazdy.
Moji chlapci majú najväčší zážitok tohto roka z jaskyne. Nie žeby ich extra zaujala ale 3 ročák, že sa mu chcelo cikať v najnižšom bode jaskyne, preďaleko od východu bol nekompromisný, že to nevydrží. Tak šup v dave do flašky a starší 6 ročák sa ***** ešte dva dni.
Založ tému Skúsenosti s rodičmi... šípim viac vtipných zážitkov.
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-muze-jet-cyklista-po-silnici-kdyz-ma-hned-vedle-stezku-verdikt-soudu-vnesl-do-sporu-jasno-40455334
--v diskusii je uz vyse 3000 prispevkov, tocvolanti su nasrrani
https://www.novinky.cz/clanek/krimi-muze-jet-cyklista-po-silnici-kdyz-ma-hned-vedle-stezku-verdikt-soudu-vnesl-do-sporu-jasno-40455334
--v diskusii je uz vyse 3000 prispevkov, tocvolanti su nasrrani
Myslim, ze v nasom zakone je to uz explicitne povedane, ze pokial mas vedla cestu pre cyklistov, tak mas pouzit tu.
keby si tak na dialnicu pustil vsetky motorove vozidla - napr. traktor, tiez by to asi nebolo dobre. ak idu cestni cyklisti priemernou rychlostou okolo 30km/h na tych rovnych hradzach kludne 35-40km/h tak su hrozbou pre rekreantov a rekreanti pre nich. alebo im zacneme zakazovat jazdit tak rychlo? ja cyklocesty vyuzivam na presuny kde mavam priemernu rychlost 25-30km/h a mavam velmi neprijemne strety a zazitky.
edit: ked som sa tu rozpisal - dnes som mal pocit ze pravidla cestnej premavky pocas vianoc neexistuju. navyse ma jedna pinda ma totalne odignorovala v kruhovom a doslova ma vytlacila k jeho stredu, absolutne nevnimala ze som tam a asi ani co sa dele okolo nej. pri vjazde do kruhaca sa vobec nepozrela vlavo, proste don vosla. asi tazka stedrovecerna noc, mozno nesadol novy robertko.