Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
To je len bullshit a tvoja neznalost, carplay so sparovanym iphone-om pouzivam denne a funguje to perfektne, od hlasoveho diktovania sprav az po navigaciu.
carplay so sparovanym ci uz iphonom alebo androidom v octavke je dost casto nepouzitelny. ak to funguje je to ok ale casto to vypadava, nereaguje, odmieta pripojenie (kabel). cele zle.
Aj v i30 to vypadáva, ale je to tak, že niektoré auto ide dobre a niektoré nie... máme na firme viac rovnakých, a aj rovnaké služobné telefóny. Ale aj tak celkovo to ide pomaly, display je dosť biedny. A v pár ročnom(5) Outbacku to ani nevravím, ten display je tragédia (vidno droty dotykového ovládania atď)... Car play alebo podobné ani chýru ani slychu.
Motorizacia 2.0 tdi evo 150 hp dsg- iny motor si nesmiem vybrat zatial to ide super, problém je ze zatial sa prevodovka len "uci".
Mal som svoj limit max 2000e doplatok za svoje a tak som radšej zobral low LED a doplatil vyššiu výbavu a ťažné. Svieti to úplne v pohode aj keď nespochybnujem kvality matrixu.len cena je zas niekde inde.
Bezdrôtové nabíjanie je už objednané. diel- 50e. u wv doplatok 580e. tie 2 týždne už vydržím.
neuhádol mladej pane... je to o 10cm vyšši podvozok a posledný kus s naftovým manualom.... a elektronické ičoviny v tom nehladaj... vhodné ma moj kopeček
Motorizacia 2.0 tdi evo 150 hp dsg- iny motor si nesmiem vybrat zatial to ide super, problém je ze zatial sa prevodovka len "uci".
Mal som svoj limit max 2000e doplatok za svoje a tak som radšej zobral low LED a doplatil vyššiu výbavu a ťažné. Svieti to úplne v pohode aj keď nespochybnujem kvality matrixu.len cena je zas niekde inde.
Bezdrôtové nabíjanie je už objednané. diel- 50e. u wv doplatok 580e. tie 2 týždne už vydržím.
Bezdrotovy carplay funguje aj bez kombinacie s nabijanim?
Ja osobne mam skusenosti s carplay pocas desiatok tisic km na toyot-a, wv a hyundai autach a problemy spocitam na prstoch jednej ruky.
carplay so sparovanym ci uz iphonom alebo androidom v octavke je dost casto nepouzitelny. ak to funguje je to ok ale casto to vypadava, nereaguje, odmieta pripojenie (kabel). cele zle.
A potom je tu francuz z roku 2018 kde funguje apple car play rychlo a bezproblemovo 😎😎😜😜
Minule som kukal do katalogu óudi, to hlava nebere co vsetko je za priplatok... Aj take veci co inde mas v cene. A zrovna óudi nie je lacne. Taka draha blbost na kolesach.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kde su tie casy, ked sme sa mnohi vozili na tych Leonoch
Škoda, že aj naše nestihli vyrobiť, ale vraj až január, teda ak sa neukončí výroba...
neuhádol mladej pane... je to o 10cm vyšši podvozok a posledný kus s naftovým manualom....
Bezdrotovy carplay funguje aj bez kombinacie s nabijanim?
Ja osobne mam skusenosti s carplay pocas desiatok tisic km na toyot-a, wv a hyundai autach a problemy spocitam na prstoch jednej ruky.
A potom je tu francuz z roku 2018 kde funguje apple car play rychlo a bezproblemovo 😎😎😜😜
Nie ani to sa mojmu citronu nedeje