Kategórie
Bike-techServis vidlíc, tlmičov a teleskopických sedloviek # údržba # vidlica # tlmič # oprava # poradenstvo # náhradné diely # technické otázky # servisovanie
mam otazku, kolko vas priemerne stoji servis vasho (vzduchoveho) Fox tlmica a kde si ho davate servisovat? Ja ho musim zaslat priamo do Slovkolexu pretoze potrebujem vymenit jeden diel aby som si ho mohol servisovat neskor sam, ale ta cena ma celkom dviha zo stolicky (108 Euro).. Hadam to bude jednorazova investicia.
resp. ak by mal niekto doma pokazenu/zlomenu dhx 5, odkupil by som ju na nahradne diely
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 12:31
-30% RockShox Deluxe Ultimate RCT Trunnion tlmič, 205 x 60 mm, OEM
329 €
-30%
MOC 469 €
Akcia -14% FOX Float DPS Trunnion Remote Up Factory PTL SV EVOL tlmič, 165x45 mm
509 €
-14%
MOC 649 €
Akcia -21% RockShox Vivid Ultimate RC2T Standard tlmič, 230 x 62.5 mm
589 €
-21%
MOC 919 €
savings RockShox Vivid Ultimate RC2T Standard tlmič, 230 x 65 mm
579 €
savings
MOC 909 €
savings RockShox Super Deluxe Ultimate Flight Attendant RC2T tlmič, 185x55 mm
709 €
savings
MOC 1 049 €
Akcia savings RockShox základný servisný kit pre vidlice Domain
32,99 €
savings
MOC 52,99 €
savings RockShox servisný kit pre tlmiče DELUXE, 200 hod/1 rok
47,99 €
savings
MOC 83,99 €
Akcia -31% RockShox Pike/Pike DJ Solo Air A1 servisný kit, 200 hod/1 rok
50,99 €
-31%
MOC 91,99 €
RockShox Service Kit Basic pre tlmiče Vivid Air B1 Air Can (2014-2015)
27,99 €
MOC 33,99 €
ACS3 + HC97 + Pike Ultimate + upgrade Chargra z RCT3 na RC2... ano mohol som mat za tie prachy uz EXT, ale rad experimentujem a paci sa mi jednoduchost nastaveni.... premyslal som aj nad Formulou Selvou R, dual air + 7 kompresnych ventilov mi nepride uzivatelsky jednoduche, lebo ked sa nieco nezda pridas 5 psi do negativky alebo uberes 5 z pozitivky? + 7 ventilov + hsc + lsc... nie som az taky skuseny v ladeni vidlice na dany typ trailu... no proste nic pre mna... v jednoduchosti pruziny a nastaveni hc97 je krasa.... a popravde kazdy kto chytil do ruk len acs3 vie ze je to ovela lepsie ako seriova pike/lyrik/fox36...
Este cakam na vidlicu od Push Industries, potom sa uvidi ci ostanem pri tychto uprgradoch alebo nie...
Za mna len odporucam tuto kombinaciu....
Len na doplnenie
Netvrdim, ze to je zle riesenie, len teda, ze za rovnaky, resp aj mensi peniaz, existuje kvalitativne lepsie riesenie.. a dovolim si povedat, ze aj jednoduchsie pre ludi, ktori nie su tak zdatni v servisovani - staci vybrat damper z vidlice, odoslat tunerovi, namontovat spat do vidlice.
Jednoduchý test... otriet a sledovať a hlavne zistiť prípadnú netesnosť pod vodou