Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Ako nasunies na hadicu brzdy molitan aby to nebuchalo bez toho aby sa rozobral cele riaditka a hlavové zloženie aby nepukalo a už vidím nejaký servis ktorý sa do toho pustí keď nemá ani náradie ani skúsenosti s tým
Mám gravel za 2700€ canyon a nič nebúcha a nepuka a mal som cestak canyon model 2016 ultimate za 2200€ a žiadny problém som s ním nemal a tiež nič nebuchalo a nepukalo
Na tom cestaku som mal našlapaných 50000km bez najmenšieho problému!!!!!
Jazdit to nechce, vratit to nechce, do servisu s tym nechce...
Budme radi ze mu neposlali bajk s nejakou serioznou vadou, to by sa este len rozbehla telenovela
Keď ešte niekto chce kupón na zľavu 100 eur, tak mam ešte minimálne pre troch 😀
No a prosím vás, čo to sakra vrzga na spectraloch/luxoch a podobne? Rozobral som pohyblivé casti zadnej stavby, snažil som sa vyčistiť, premazal som a vrzga jak suché panty na dverách. V sobotu som stretol na kolibe makača na luxe (asi) a tomu to vrzgalo rovnako. Akurát ja mam najazdených "par" kilometrov a vrzga to.
Mne na torque vrzgali kable ako vychadzaju z ramu do stavby.Splechol som tam trochu oleja v spreji a je ticho odvtedy,uz som ho aj viackrat umyl a nevratilo sa to.Kamos na spectral detto.
killerotoc Priznám sa, že som rozobral kvôli tomu 3/4 biku vedel som ale, že čapy to nebudú pretože pri zatlačení resp. pohybe čapov na stavbe tie zvuky nešli.. vybral som pätku, vyčistil dal naspäť a bolo po probléme... ďalšia anomália inak býva pri XT šaltri so spojkou resp. tým zámkom proti otrasom. Napr. keď je tá spojka suchá tak pri stlačení bajku to vydáva divné zvuky lebo pri pohybe stavby sa hýbe aj reťaz a naťahuje reťaz na spodnej strane... je to úlet, ale tiež mi to vydávalo všelijaké pazvuky
U mna to bol najprv cap na GX prehadzovacke - dostala sa tam voda a zoxidovalo to tam
A potom patka - vsetci hovorili o patke, ale pri UDH som to necakal
A nakoniec uplna bomba co som dlho nevedel vyriesit - koncovka naboja vs patka. Za normalnych okolnosti ma patka zvnutra taku ciernu vrstvu ktora sa mi vysuchala + tam asi kvaplo uplne malinko vosku z retaze ktory sa premenil na trvdy cierny povlak a robilo to naozaj priserne zvuky. Vycistit, odmastit a je zase klud.
Cize problemy s Canyonom, ale toto boli zatial univerzalne diely.
Posledne vrzganie ktore som pocul naozaj iba obcasne a jemne, ale o to viac ma sralo sa nakoniec ukazal vytrhnuty stred - dnes mi idu preskladat stare komponenty na novy ram zo zaruky. Slovaci to tusim mali za 50€, u mna je to 130€....
Takže pretočena skrutka v hlavovom kebo tue skrutky robia z papiera asi ,výjazd do servisu do Ba taxík 50€ tam skrutku nemajú musím objednať v canyone novú .. takže canyon už nikdy v živote , peniaze v prdeli a Bike nepojazdný
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mám gravel za 2700€ canyon a nič nebúcha a nepuka a mal som cestak canyon model 2016 ultimate za 2200€ a žiadny problém som s ním nemal a tiež nič nebuchalo a nepukalo
Na tom cestaku som mal našlapaných 50000km bez najmenšieho problému!!!!!
Olep si to, alebo bud ticho.
Budme radi ze mu neposlali bajk s nejakou serioznou vadou, to by sa este len rozbehla telenovela
Olep si to, alebo bud ticho.
na bowdeny a brzdove hadice sa pouziva toto
Precitaj si cele a uveris
https://www.mtbiker.sk/forum/o-hocicom/tazky-zivot-tenistu-t38003.html
No a prosím vás, čo to sakra vrzga na spectraloch/luxoch a podobne? Rozobral som pohyblivé casti zadnej stavby, snažil som sa vyčistiť, premazal som a vrzga jak suché panty na dverách. V sobotu som stretol na kolibe makača na luxe (asi) a tomu to vrzgalo rovnako. Akurát ja mam najazdených "par" kilometrov a vrzga to.
A potom patka - vsetci hovorili o patke, ale pri UDH som to necakal
A nakoniec uplna bomba co som dlho nevedel vyriesit - koncovka naboja vs patka. Za normalnych okolnosti ma patka zvnutra taku ciernu vrstvu ktora sa mi vysuchala + tam asi kvaplo uplne malinko vosku z retaze ktory sa premenil na trvdy cierny povlak a robilo to naozaj priserne zvuky. Vycistit, odmastit a je zase klud.
Cize problemy s Canyonom, ale toto boli zatial univerzalne diely.
Posledne vrzganie ktore som pocul naozaj iba obcasne a jemne, ale o to viac ma sralo sa nakoniec ukazal vytrhnuty stred - dnes mi idu preskladat stare komponenty na novy ram zo zaruky. Slovaci to tusim mali za 50€, u mna je to 130€....