Srnky meter az dva za krajnicou pravidelne stretavam vecer od tt az po senec. Hluk im absolutne nevadi. Pokojne sa pasu. Co ich laka okrem krasnej travy je aj sol, ktorou par krat v zime posypali cestu. Plot tam pokial viem nie je, ani na druhej strane. Na r2 je, znama sa nan spoliehala a rubala to v noci v pravom pruhu a zobrala srnca, ktory o tom, ze je tam hluk a plot zjavne nevedel a stal na ceste. Ano, zaciatocnicka...
Svojej mentálnej hygiene a šikovným detičkám z Číny. Zipsik, prosím ťa, ked budeš môcť, odfotil by si to aj zvnútra? Predpokladám, že je to nejaký rámik spolu s batériou. A ešte, ako dlho to po aktivácii svieti? Fakera by som zrejme nepoužil, ale ten “stop” symbol by celkom mohol účinkovať na “tých, čo sa lepia” - v prvom momente to evokuje políciu.
Svojej mentálnej hygiene a šikovným detičkám z Číny. Zipsik, prosím ťa, ked budeš môcť, odfotil by si to aj zvnútra? Predpokladám, že je to nejaký rámik spolu s batériou. A ešte, ako dlho to po aktivácii svieti? Fakera by som zrejme nepoužil, ale ten “stop” symbol by celkom mohol účinkovať na “tých, čo sa lepia” - v prvom momente to evokuje políciu.
1. Mentána hygiena sa dá vykonávať, podľa mňa, aj iným spôsobom.
2. Nie je to proti predpisom, pridávať neschválené zariadenia a používať ich počas jazdy? To sa pýtam, neviem ako to je presne.
3. Reakcia osvietených:
a.) nevšimne si
b.) nepochopí
c.) na*ere sa a svoju mentálnu hygienu bude riešiť agresívnou jazdou, kt. nemusí zvládnuť bez následkov pre seba a okolie.
Na lep ičov existuje rokmi preverený postup, pošteklenie brzdového pedála, bez brzdenia, len bliknúť brzdovými svetlami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Toto 🤣
podľa výhovoriek stredopruhárov z diaľnice by som očakával že sa otočia na ceste a idú naspäť odkial došli
https://www.mtbiker.sk/forum/post2009905.html#p2009905
1. Mentána hygiena sa dá vykonávať, podľa mňa, aj iným spôsobom.
2. Nie je to proti predpisom, pridávať neschválené zariadenia a používať ich počas jazdy? To sa pýtam, neviem ako to je presne.
3. Reakcia osvietených:
a.) nevšimne si
b.) nepochopí
c.) na*ere sa a svoju mentálnu hygienu bude riešiť agresívnou jazdou, kt. nemusí zvládnuť bez následkov pre seba a okolie.
Na lep ičov existuje rokmi preverený postup, pošteklenie brzdového pedála, bez brzdenia, len bliknúť brzdovými svetlami.
A čo uhlíková stopa? 😜
Howgh!
zaujímavé, Tebe to prešlo a mne lepi©i nie, vyhviezdičkovalo ich. 😀