Iné som chcel, nepríjemná skúsenosť z dneška, nastastie so šťastným koncom.
Prechod pre chodcov Lanfranconi, von z mesta, auto v pravom pruhu dáva prednost chodcom, zastavuje, chodec zľava vchádza na prechod, tak 3 kroky, auto v lavom pruhu nebrzdi (v tej rýchlosti by ani nestihol) ale sa vyhýba, našťastie je kam (ľudia sprava ešte nezašli ďaleko,aj auto v pravom pruhu nezavadzia). Bolo to tesne, odhadom tak polmeter a polsekunda.
Biela elektrická Kia Niro, el 474? AD.
Fujazdil prec, napriek tomu som ho videl na ďalšich 3 svetelných križovatkách (z 5)...
A ďalší pacient, (tesne za ním, ale neboli ďalej spolu),po tejto udalosti, elektrické BMW nejake M, akcelerácia na max od tej zastávky pod most, až mu z oboch výfukov elektro (hybridu?) šla bohata para...musím dostudovat tieto novinky (alebo sa vykašľať)
Nieje nad kľudný a pohodový život ľudí na východe
Bude zaujímavé keď sa o pár rokov zistí že elektromagnetická aktivita batérií a motora v elektromobiloch spôsobuje rakovinu prostaty a neplodnosť...
Našťastie motor na ebiku a aj baterka je vzdialená od sedadla min 50cm a tak som v bezpečí a aj malí nezbedníci by mali byť v pohode
Vzhľadom na výkon 250w je na sedadle ebiku viac meratelné elektromagnetické pole zeme ako motora. Ale v aute pri baterke 57kwh to musí byť brutál, niečo ako mikrovlnka
Išiel som okolo 22:30 domov a som si vravel, že sme tu ako na divokom západe, čo som videl zopár šoférov na úseku asi 500m.
1. šofér letel do pravotocivej takmer pravouhlej zakruty takou rýchlosťou, že prešiel až do protismeru úplne vľavo (na tomto úseku sú 2 pruhy v protismere). Prechádzal cez prechod, popod bytové domy, určite mal prehľad či tam nie je žiaden chodec...
2. šofér si to dával chodníkom na parkovisko, do ktorého je riadny vjazd z druhej strany...
3. šofér sa začal otáčať asi 20m od križovatky, kde to mohol pekne otočiť, ale radšej sa rozhodol obmedziť ďalšieho šoféra...
Opäť 1. šofér, už sa vracal naspäť, zas letel ako blb, tento raz vyberal miernu pravotocivu zákrutu, do ktorej absolútne nevidno kvôli parkujucim autám, zas cez protismer...expert
Niekto miestny?
V Bratislave zrazil vodič dodávky cyklistu
K dopravnej nehode došlo krátko po 10:00 na Bajkalskej ulici v Bratislave.
„Podľa aktuálnych informácii tu došlo k zrážke cyklistu a dodávky zn. Renault, pričom zrážkou utrpel cyklista zranenia vyžadujúce si ošetrenie a prevoz záchrannou službou do jednej z nemocníc,“ informovali bratislavskí krajskí policajti na sociálnej sieti. (Aktuality.sk) https://www.aktuality.sk/nazivo/SINrYI4BsRSdDcOgZZoB
Bežná situácia a stále si lámem hlavu ako to má byť správne. V meste idem bicyklom do križovatky,zprava auto so smerovkou doľava a zľava auto tiež.
Prax? Auto zľava mi dáva prednosť, auto zprava dáva prednosť protiiducemu a ja prejdem cez križovatku prvý.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Iné som chcel, nepríjemná skúsenosť z dneška, nastastie so šťastným koncom.
Prechod pre chodcov Lanfranconi, von z mesta, auto v pravom pruhu dáva prednost chodcom, zastavuje, chodec zľava vchádza na prechod, tak 3 kroky, auto v lavom pruhu nebrzdi (v tej rýchlosti by ani nestihol) ale sa vyhýba, našťastie je kam (ľudia sprava ešte nezašli ďaleko,aj auto v pravom pruhu nezavadzia). Bolo to tesne, odhadom tak polmeter a polsekunda.
Biela elektrická Kia Niro, el 474? AD.
Fujazdil prec, napriek tomu som ho videl na ďalšich 3 svetelných križovatkách (z 5)...
A ďalší pacient, (tesne za ním, ale neboli ďalej spolu),po tejto udalosti, elektrické BMW nejake M, akcelerácia na max od tej zastávky pod most, až mu z oboch výfukov elektro (hybridu?) šla bohata para...musím dostudovat tieto novinky (alebo sa vykašľať)
Čiže som rád, že nebolo treba dávať prvú pomoc...
https://maps.app.goo.gl/72umH8tgXm7mHs2X8
Bude zaujímavé keď sa o pár rokov zistí že elektromagnetická aktivita batérií a motora v elektromobiloch spôsobuje rakovinu prostaty a neplodnosť...
Vzhľadom na výkon 250w je na sedadle ebiku viac meratelné elektromagnetické pole zeme ako motora. Ale v aute pri baterke 57kwh to musí byť brutál, niečo ako mikrovlnka
1. šofér letel do pravotocivej takmer pravouhlej zakruty takou rýchlosťou, že prešiel až do protismeru úplne vľavo (na tomto úseku sú 2 pruhy v protismere). Prechádzal cez prechod, popod bytové domy, určite mal prehľad či tam nie je žiaden chodec...
2. šofér si to dával chodníkom na parkovisko, do ktorého je riadny vjazd z druhej strany...
3. šofér sa začal otáčať asi 20m od križovatky, kde to mohol pekne otočiť, ale radšej sa rozhodol obmedziť ďalšieho šoféra...
Opäť 1. šofér, už sa vracal naspäť, zas letel ako blb, tento raz vyberal miernu pravotocivu zákrutu, do ktorej absolútne nevidno kvôli parkujucim autám, zas cez protismer...expert
Stale su kone vpredu a jeden somar za volantom.....
https://mytrencin.sme.sk/c/23299239/vodic-zrazil-cyklistku-a-z-miesta-nehody-usiel-zena-v-nemocnici-zomrela.html?ref=mnt
V Bratislave zrazil vodič dodávky cyklistu
K dopravnej nehode došlo krátko po 10:00 na Bajkalskej ulici v Bratislave.
„Podľa aktuálnych informácii tu došlo k zrážke cyklistu a dodávky zn. Renault, pričom zrážkou utrpel cyklista zranenia vyžadujúce si ošetrenie a prevoz záchrannou službou do jednej z nemocníc,“ informovali bratislavskí krajskí policajti na sociálnej sieti. (Aktuality.sk) https://www.aktuality.sk/nazivo/SINrYI4BsRSdDcOgZZoB
Prax? Auto zľava mi dáva prednosť, auto zprava dáva prednosť protiiducemu a ja prejdem cez križovatku prvý.