Caute. Vopred sa ospravedlnujem ak tu tato tema uz existuje... uz dlhsie zvazujem vymenit svoju mechaniku XX1 za AXS no chcel by som od Vas co ju vlastnite par skusenosti/dokazov ze sa to za tych 800e fakt vyplati... Lebo mat iba o jeden bowden menej za 800e to sa mi fakt nechce... V com je to AXS tak brutalne? Dikes
Kolíska bola otras, za 15€ upgrade na rocker bol výdych
ale zase na druhú stranu sa našiel niekto s opačným názorom
V com je lepsi ten rocker? Neviem, pytam sa. Zatial som jazdil len normalnu kolisku co bola v sete, a podla mna to nie je otras, vyhovuje mi to. Radim na nej iba palcom, hore aj dole.
No teraz uz mesiac nie, uz mesiac mam bike v servise a to AXS mi strasne chyba (aj spolu so zadnym odpruzenim)
S rockerom sa dá radiť aj s ukazovákom,viac to pripomína klasické radenie...ja som si to niekoľkokrát pomenil,aj s kolískou by som vedel žiť,ale nechal som rocker...ak by niekto chcel pre zmenu skúsiť kolísku,ponúkam svoju...🙂
iron.hide za mňa je tá kolíska bohovi nepohodlná
jednoducho mi osobne prišlo, že je treba robiť zbytočný pohyb palcom, aby som ho dostal do kolísky
ergonomicky mi to príde akoby som mal mať neustále prst na radení
keďže kamoš mal rocker, tak ako som to chytil bolo mi jasné že idem meniť hlavne pri akceptovatelnej cenovke
Nehovorím že leap nemôže byť lepší, ale nemám ako skúsiť a za 40€ sa mi to nechce zisťovať
Uz si to sem raz posielal a pisali sme, ze to nie je spravny adapter. Na Pod (s MMX uchytom/mostikom/objimkou - cislo 5 na obrazku) je to nevhodne. Ako som uz napisal, malo by to ist bez adaptera. Potrebuje tieto drobnosti k tomu c. 1 - 5 a 7.
Zdravím chcem sa opýtať kamarát je zúfali ma GX AXS, a robí mu to také veci rano pride na bajk sadne všetko ide ok po určitom čase v terene prehadzovač začne blbnuť = nereaguje musi zastaviť potukat po ňom a niekedy ked je nasraty aj jemne kopne ' ide o to , že niekedy to robi často na vyjazde a niekedy vobec.
Kontakt na baterke aj na prehadzovacke čisté.
Má ho 7mesiac . A najazdené 4500km neviete čo by to mohlo byt?
Kontakty su ok idu pekne druhu baterku neskušal jedine že mu požičiam moju no ak by blbla baterka nemalo by to robiť na každom vyjazde netusim skor si myslím že niečo bude dnuka ako keby zaspala prehadzovačka. Niekedy treba s nou dost pobuchať aby zareagovala
Tak reklamovat, ked ma iba 7 mesiacov. Ja mam GXko 3 roky, na zaciatku ma aj auto zrazilo tak ze buchlo do saltra, a okrem nabijania baterkys nim nic ine nerobim. ma uz cca 12tisic km.
hmm, Ito znamena, ze by mohol fungovat setup SRAM GX AXS (prevodnik, retaz je option) ale podastna je moja SHIMANO 11sp kazeta linglide > je robustna a urcena na e-bike. A rovnako podstatny je pre mna dovod > zmena orecha HG to SRAM....
Vdaka za odpoved
...ak by to malo fungovat tak ako som napisal, idem do toho....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.pianetamountainbike.it/tecnica/30714-gruppi-cambi/70729-batteria-amazon-per-cambio-sram-axs-economica-e-leggera-ottima-come-scorta-meno-come-principale
ale zase na druhú stranu sa našiel niekto s opačným názorom
V com je lepsi ten rocker? Neviem, pytam sa. Zatial som jazdil len normalnu kolisku co bola v sete, a podla mna to nie je otras, vyhovuje mi to. Radim na nej iba palcom, hore aj dole.
No teraz uz mesiac nie, uz mesiac mam bike v servise a to AXS mi strasne chyba (aj spolu so zadnym odpruzenim)
jednoducho mi osobne prišlo, že je treba robiť zbytočný pohyb palcom, aby som ho dostal do kolísky
ergonomicky mi to príde akoby som mal mať neustále prst na radení
keďže kamoš mal rocker, tak ako som to chytil bolo mi jasné že idem meniť hlavne pri akceptovatelnej cenovke
Nehovorím že leap nemôže byť lepší, ale nemám ako skúsiť a za 40€ sa mi to nechce zisťovať
Aj na kolíske vieš radiť ukazovákom. Na prednej časti, kde je logo Sram. Na Sram mechanike ukazovákom nepreradis a je to tiež klasické radenie.
Nemate niekto skusenosti s tymto adapterom?
https://s.click.aliexpress.com/e/_EzhBXrz
Ciel je spojit xt bl-m8100 paky so sram gx axs controllerom, dik
https://www.probiker.sk/tovar/5854/adapter-bikeyoke-i-spec-ev
https://www.probiker.sk/tovar/5854/adapter-bikeyoke-i-spec-ev
Uz si to sem raz posielal a pisali sme, ze to nie je spravny adapter. Na Pod (s MMX uchytom/mostikom/objimkou - cislo 5 na obrazku) je to nevhodne. Ako som uz napisal, malo by to ist bez adaptera. Potrebuje tieto drobnosti k tomu c. 1 - 5 a 7.
Nemate niekto skusenosti s tymto adapterom?
https://s.click.aliexpress.com/e/_EzhBXrz
Ciel je spojit xt bl-m8100 paky so sram gx axs controllerom, dik
Mám to na biku. Adaptér je úplne v pohode.
Ale kupoval som pred rokom v nejakej akcii za 8€.
Pri tej aktuálnej cene je lepšia voľba bikeyoke, čo odporučil sorcerer.
Kontakt na baterke aj na prehadzovacke čisté.
Má ho 7mesiac . A najazdené 4500km neviete čo by to mohlo byt?
Tie pruzne kontakty na prehadzovacke su funkcne?
Vdaka za odpoved
...ak by to malo fungovat tak ako som napisal, idem do toho....