Lokalizácia
Formulár sa odosiela
a co mi lacny chlapci z predmestia ? obri zbox do kazdej domacnosti ...
Zobraziť komentár 05.09.2024 - 13:19:58
00
a pravidelne zdarma naplnany! :lol:
Zobraziť komentár 05.09.2024 - 13:44:46
00
Zbox miesto obecného úradu. 😆
Zobraziť komentár 05.09.2024 - 16:01:55
00
arrow_leftivast napísal:
a co mi lacny chlapci z predmestia ? obri zbox do kazdej domacnosti ...

pojdete za z-boxom do mesta, ako za ktoroukolvek inou elementarnostou, ktora na predmesti nie je :-D
Zobraziť komentár 05.09.2024 - 16:09:36
00
Ked obcas vidim kuriera ako po krabiciach na korbe sliape aby sa dostal k nejakemu co ma zahadzany tak mi je z toho zle. Kurieri co vozia mne mi daju balik a frcia donprec. Nikto na nic necaka. Dokonca UPSkara mam v telefone ako najlenivejsi kurier 😄. Toho som este nevidel von z auta. Vzdy caka v aute na ceste a max otvori okienko, vyhodi mi balik s kyslim ksichtom a hned odfrci. DPD je mlady pohodovy chalan, s tym je celkom pohoda.
Zobraziť komentár 01.11.2024 - 10:20:30
00
Neviem, ci ste niekedy videli, ako to funguje v Packete v depe, teda aspon v tom trencianskom. Nemaju automaticku linku, ale baliky sa triedia rucne a hadzu sa do takych velkych klietok podla depa. V sezone je v depe brigadnikov ako mravcov a s tymi balikmi sa nikto nemazna - v podstate na to nie je cas. Nehovoriac o tom ze kurieri ich do boxov vozia vo velkych krabiciach a tie su naukladane na sebe, takze ak je vas balik niekde na spodu tak si to odnesie. Ta cena za dopravu je niecim vykupena.

Ja kym som predaval sonicke kefky Philips tak na pocet balikov bol najvacsi problem s Packetou. Proste stracali baliky a bola s nimi len ostara s reklamaciami. Naproti tomu SPS/UPS za cely cas nestratili, neposkodili ani jeden a to som posielal cez nich ovela viac ako cez Packetu.
Zobraziť komentár 01.11.2024 - 15:56:31
00
arrow_leftscarinko napísal:
Kurieri co vozia mne mi daju balik a frcia donprec. Nikto na nic necaka.

To je ale aj tvoj problém. Krabice aspoň pohľadom kontrolujem na neporušenosť. Ak je podozrivá, tak to s kurierom riešime: fotodokumentácia, zápis o reklamácii...
Takže áno, on má snahu frčať a ani ho nezdržujem, keď je zjavne všetko OK. Ak nie, tak stačia dve slová: Počkajte chvíľku...
Zobraziť komentár 01.11.2024 - 17:35:35
00
Si nepochopil, nez to ty skontrolujes on uz je prec. On sedi v aute, yebne ti z okna balik a ide.
Zobraziť komentár 01.11.2024 - 21:10:49
00
Si nepochopil, že mu to nedovolím. Ty máš právo skontrolovať si zásielku, ktorú preberáš.
Zobraziť komentár 01.11.2024 - 21:17:01
00
Uz ta vidim ako ti dava balik a ty mu vravis ze moment pane, ja si to najskor skontrolujem alebo ho chytis za ruku ze kam ides, cakaj tu
Zobraziť komentár 01.11.2024 - 21:28:07
00
Ale no, tvoje riešenie je na úrovni materskej skôlky.
Dospelí ľudia vybavujú reklamácie trochu inak.
Zobraziť komentár 01.11.2024 - 21:35:20
01
O reklamaciach sa tu predsa nebavime.
Raz som mal poskodene veci v krabici a kurierovi som zavolal a prekne sa vratil. Ale bol to dpd a chalana som poznal.
Zobraziť komentár 01.11.2024 - 21:48:20
00
Bavime sa o reklamácii služby, ktorú ti poskytla kuriérska spoločnosť. Za tvoje (niečie) peniaze majú prepraviť tovar. Bez poškodenia. Zásielka môže byť aj poistená... čiže ak akceptuješ, že ti to hodia ako psovi a vzdávaš sa svojich práv, či prípadného plnenia poistky... je to tvoj problém / neschopnosť.
Zobraziť komentár 01.11.2024 - 21:54:47
04
Nema zmysel sa s tebou bavit. Tu sluzbu si neobjednal ty takze nemozes podat reklamaciu. Mozes len spisat skodovy zapis a komunikovat s dodavatelom aby on podal reklamaciu. M

Uz som skusal staznosti ze kurier nevystupi ani z auta a nie ze este by mal prist k brane a dorucit zasielku. Odpoved bola ze oni to nemusia dorucovat za prve dvere.
Zobraziť komentár 01.11.2024 - 22:18:15
00
A ako spisuješ ten zápis, keď ti to kuriér hodí ako psovi? Keď nevieš uplatniť svoje právo? Len cez kamarátov?
Chlepče, máš v tom hokej, cvičia s tebou ako s deckom a nečudujem sa im. Majú toho veľa, tak si to uľahčia, tam, kde im to dovolia.
Zobraziť komentár 01.11.2024 - 22:26:37
00
keyboard_arrow_up