zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
Ale to musím ten tmel dať preč najskôr, však? Lebo som to bol skúsiť na benzínke s kompresorom a nič. Vzduch proste vyfučal.
Edit: Som to skúšal len tak. Že ako som doplnil tmel, tak som to išiel nafúkať. Ale to asi nemá význam takto robiť.
Este je moznost vyrobit booster flasku z kolovej flase.
https://m.youtube.com/watch?v=Pa4gP5wGN4w&pp=ygUbQm9vc3RlciBjb2NhIGNvbGEgYmlrZSB0aXJl
Za pripadne skody nezodpovedam.
.. napr. varianta ClikValve potrebuje redukciu na bezne pumy [ asi, dufam ze som to spravne pochopil ], co je imho uplne neprakticke a no-go pre moje potreby... pozdielajte realne skusenosti, ak tuto vesmirnu vychytavku pouziva aj niekto okrem :foobar ;-]
Click Valve asi nepouziva nikto, lebo sa to este neda kupit, ale planujem, ak to bude dostupne. V redukcii problem nevidim...
Este je moznost vyrobit booster flasku z kolovej flase.
https://m.youtube.com/watch?v=Pa4gP5wGN4w&pp=ygUbQm9vc3RlciBjb2NhIGNvbGEgYmlrZSB0aXJl
Za pripadne skody nezodpovedam.
Ja len že za pár eur sa dajú kúpiť nerezové fľaše na nápoje, alebo hasiace prístroje. Nemusí to byť až taká cigánčina z PETky. Ja mám booster vyrobený zo starého hasiaceho, ale z takého riadneho, je na ňom napísané "tlaková skúška vykonaná na 196 atm" 😀
Tak to je rozdiel😉
Táto kombinácia ide nahodiť mini***** a ani nemusím vybrať jadro z AV
Booster so sebou zoberiem ľahšie na viacdňovky do karavanu, a hlavne jednoduchšie použijem.
mal som to urobene aj z postrekovaca ale chybal tomu tlak a bol to take neohrabane, stale to pumpovat rukou,...
jedine co mi na nom vadi ze je taky maly a lahky, nepostoji na zemi a furt mi niekde pada
Kompresor by bola jasná voľba, ak by som sa tým živil a nahadzoval 5 sád bezdušákov denne, no na hobby použitie párkrát za sezónu mi stačí aj ten booster. Oproti zbesilému pumpovaniu dielenskou pumpou s neistým výsledkom a potom a mliekom všade naokolo je aj ten ako deň a noc.
1. cena a spolahlivost
2. Spoľahlivosť ak na cenu nepozeraš.
Diky.