stanos4 Ako vies, ze on je nedoveryhodna osoba, Co ked si to Ty?
Ja by som zakazal Teba, lebo odmietas diskusiu a chces len svoju pravdu aj ked sa staci pozriet okolo a aj slepy vidi pravdu ako to ide v EU dole vodou, lebo par hlupakov sa rozhodlo, ze budu urcovat co je dobre a co je zle.
Dobra vec sa presadi sama, tak ako sa to dialo po veky vekov.
bicycletourzije v realite
Ty zijes zatial v nejakej vysnivanej utopii.
Jeden priklad.
V 90 rokov prisiel niekto s myslienkou VR (Virtualna realita), prve prototypy ale nepresadilo sa to.
Lebo neboli technologie. Myslienka fajn, vizionarska.
Trvalo to dalsich 30 rokov.
Dnes sa to uz pomaly rozsiruje ale stale je to "v plienkach."
Takze treba zit v realite a nie v sne, ze uz zajtra alebo do 5 rokov mozeme zit len zo zelenej energie,
Nikto nepochybuje, ze sa alternativne zdroje energie a aj elektromobilita casom presadia ale treba to robit s rozumom a nie nieco zakazovat a davat terminy dokedy sa co ma zaviest a vymysliet. To nikdy nefungovalo a ani nebude fungovat. Terminy.
Antiropisti
Staci si zadat v googli alebo sa opytat AI, kde vsade sa pouzivaju vyrobky z ropy.
Uplne vsade, od farmaceutiky (lieky), cez metalurgiu, elektroniku, vyroba chipov, raketova technika, ...
Plasty mate uplne vsade aj v elektromobiloch.
Aj ten Vodik vyrobis lacnejsie z ropy ako elektrolyzou.
Tak a antiropisti mozete zacat vyhadzovat veci z ropy.
Som zvedavy co vam zostate.
Holy zadok.
---
Chapem, ze ludia by chceli zit zdravo, ekologicky atd. Dobre sa to pocuva.
Kto by nechcel, ale treba si naliat cisteho vina a pouzivat zdravy rozum, co je dnes mozne a co este nie.
Nemozeme zit z peknych myslienok na papieri a utopistickych reci.
Aj ja by som chcel mat napr. antigravitacny pohon, lietat si kade tade po vesmire.
Ale treba zit v realite.
Ked sa zlym vedenim v EU zruti ekonomika, z coho chcu pokracovat v dotovani pomaly uz vsetkeho.
Si budu tie dotacie tlacit?
A ze trh vyriesi vsetko.