Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Už len tá otázka ukazuje na ich obmedzenosť. Tam netreba nič dodávať. S každou ďalšou generáciou tá obmedzenosť rastie.
Zobraziť komentár 30.03.2025 - 19:19:05
00
arrow_leftDano5 napísal:
Ten kamoš sa ich mal spýtať,prečo volby v CZ čoskoro vyhrá ten tragéd Andrej Babiš-to je tiež niečo neuveriteľné,veď ten okrem iných prúserov neovláda ani český,ani slovenský jazyk :tmi:

Presne to aj vcera prirovnal k nemu. Ze to je ako keby mu odpovie, ze preco v CZ su vsetci teda "babisovci" ked tam ma take preferencie 😀
Zobraziť komentár 30.03.2025 - 20:09:13
00
SLAK aby trafil tuto vládu zo šírenia SLAK. Záhorie pozitívne. Nejak to vo mne vrie. Neprajem si sírenie SLAK, ale zase taká megakríza by mohla vláde zlomiť väz.
Zobraziť komentár 30.03.2025 - 20:21:07
01
vyzerá to na obrovský prúser-aktuálne na TA3 sú pekne vysraný Kaliňák,Šukaj aj Takáč - live.

https://www.ta3.com/live

edit: už sa k tomu vyjadril aj dochtor Kotlár :^) ? či radšej drží hubu a čaká,ako to celé dopadne ...
Zobraziť komentár 30.03.2025 - 20:30:11
00
prilis vela parov kopyt na takeho odbornika. a prilis malo konspiracnych teorii, nema z kade odpisovat. skoda ze si ludia neuvedomia preco ked uz je nas domaci liliput taky tvrdy na brusel a kadi na nich kde chodi.. preco nam nepomaha s touto pandemiou rusko? a preco si nestiji za svojimi nazormi ako orban?
na jednej strane sa biju do narodnej hrude na druhej menia nazor kazdy druhy den ako im to vyhovuje… tvrde jadro smeru co je na sk minimalne 35% si neuvedomi ziadne veci.. ani keby nemaju co do huby
Zobraziť komentár 30.03.2025 - 21:01:23
05
Dolatrínsráči by vedeli poslať nejaké tie pojazdné krematória … V Mariupole otestovali , si myslím , že nateraz by mohli poslúžiť na Zlovensku .
Zobraziť komentár 30.03.2025 - 21:47:08
01
Takze už vieme aspoň jedno … jbalo mu určite už 2022 . Stavím sa , že aj roky pred tým . Pandemicky vyšetrovateľ v akútnom psychotickom ataku .

https://www.instagram.com/share/BAGgcMA-mI
Zobraziť komentár 30.03.2025 - 23:02:29
04
Lucia ako vždy👍👏
https://www.facebook.com/share/p/1EoV952NFa/
Zobraziť komentár 30.03.2025 - 23:07:14
02
Dal by sa pls sprístupniť ten text, nemám facebúk. Dík
Zobraziť komentár 31.03.2025 - 07:26:03
01
arrow_leftvladoNM napísal:
Dal by sa pls sprístupniť ten text, nemám facebúk. Dík

Paci sa:

Vážený minister Kaliňák, milý Robo,

naposledy som vám v televíznej debate veštila koniec lajny. Snáď si to pamätáte aj napriek vtedajšiemu rozlietanému stavu vašej mysle a rozgúľaným beľmám. Krútili ste sa v rytme vtedajších udalostí ako v mixéri. Zavraždili Jána Kuciaka a Martinu Kušnírovú a vy ste z toho boli úplne na kašu. Vedeli ste, že to neustojíte a že ste na konci lajny.

Za červený kafariát a za valorizovaný dôchodok vás voliči vzkriesili ako Krista na šibačku.

Chvíľami sa mi zdá, že ste v rámci nejakého detoxu s lajnami naozaj skoncovali. V tejto Ficovej vláde pôsobíte triezvo. Asi musíte byť stále v strehu, čo? Vaše zbrojárske firmy prežívajú zlatú éru. Pred Slovákmi hlásate mier ako Gándhí a za hranicami vyzbrojujete Ukrajinu. A o chvíľu aj EÚ, ktorá si stavia vlastný obranný dáždnik za desiatky miliárd po tom, ako nám Američania ukázali fakera.

Môj otec zvykol hovorievať, že iba sprostý môže mať také šťastie. Ale to vy nie ste, Robo.

Vy iba sprosto klamete. Keď som čítala tie výhovorky, pre ktoré ste zatajili vilu v Chorvátsku, až mi bolo za vás trápno. Kvôli deťom, ktoré majú alergiu a kvôli hejtu! To ste chlap, Robo?

Ako podpredsedníčka parlamentu som si do priznania nedala chalupu v Banskej Štiavnici. Nechcela som ju zatajiť. Veď o nej vyšla reportáž v televízii, niekoľko článkov v bulvárnych médiách a postovala som jej fotky na sociálnych sieťach. Ale urobila som chybu a porušila zákon. Vyrubili mi pokutu takmer 9000 eur. Ospravedlnila som sa voličom a pokutu som zaplatila.

Pamätáte sa, ako to vaša vláda vtedy mediálne zneužila? Urobili ste zo mňa podvodníčku a schytala som tony hejtu.

Okrem histórie nás raz budú hodnotiť aj naše deti. V ich očiach budem radšej tou, ktorá chybila a za chyby platila, ako zbabelým klamárom, ktorý sa vyhovára na detské alergie a ústavné právo chrániť rodinu od hejtu.

Vďaka vojnám sa vám darí, Robert. O chvíľu si budete môcť kúpiť celý Dubaj, nielen chatrč v Chorvátsku. Pevne verím, že dovtedy budú vaše deti fit.

LĎN

Zdroj: Plus7dní
Zobraziť komentár 31.03.2025 - 07:50:18
01
"Dovolte mi, abych se vyjádřil jasně: Spojené státy Grónsko nezískají. Svoji budoucnost si určujeme sami."
Nový premiér Grónska Jens-Frederik Nielsen

https://x.com/Posledniskaut/status/1906446406824419540
Zobraziť komentár 31.03.2025 - 08:35:54
13
Sedlac ide na medvedov plosne

https://x.com/kubanijozo/status/1906645954515681738
Zobraziť komentár 31.03.2025 - 14:25:31
00
Klasická "hurá politika".... včera smrťák a dnes silné vyhlásenia..... idú tvrdo na vec (súdim podľa Y🤣)
A vraj podľa odbornej analýzy....🤣🤣🤣
Zobraziť komentár 31.03.2025 - 15:04:43
02
dnes som sa od kolegov v praci dozvedel ze slintacka a krivacka v madarsku a u nas nie je nahoda, ze nas chce eu znicit… to sa cloveku rozum zastavuje. bol tam aj svetly moment, ze fico ked je v bruseli tak sa pcha do riti eu a tu pred volicmi je proti eu a fandi rusku.
a potom ze to len vsetci politici si chcu nahrabat. a ze uz smer nebudu volit, ze uz budu volit republiku (mazurek a uhrik tu urobia poriadok podla nich) 🤣 a samozrejme za vsetko mozu progresivci so simeckom na cele… to clovek nepochopi kym to nezazije, ze co to je za zmyslanie…
Zobraziť komentár 31.03.2025 - 16:44:52
15
Ja som uz davno stratil silu - volu diskutovat, vysvetlovat a argumentovat. Je to uplne zbytocne mrhanie energie.
Zobraziť komentár 31.03.2025 - 16:57:09
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up