Dal by sa pls sprístupniť ten text, nemám facebúk. Dík
Paci sa:
Vážený minister Kaliňák, milý Robo,
naposledy som vám v televíznej debate veštila koniec lajny. Snáď si to pamätáte aj napriek vtedajšiemu rozlietanému stavu vašej mysle a rozgúľaným beľmám. Krútili ste sa v rytme vtedajších udalostí ako v mixéri. Zavraždili Jána Kuciaka a Martinu Kušnírovú a vy ste z toho boli úplne na kašu. Vedeli ste, že to neustojíte a že ste na konci lajny.
Za červený kafariát a za valorizovaný dôchodok vás voliči vzkriesili ako Krista na šibačku.
Chvíľami sa mi zdá, že ste v rámci nejakého detoxu s lajnami naozaj skoncovali. V tejto Ficovej vláde pôsobíte triezvo. Asi musíte byť stále v strehu, čo? Vaše zbrojárske firmy prežívajú zlatú éru. Pred Slovákmi hlásate mier ako Gándhí a za hranicami vyzbrojujete Ukrajinu. A o chvíľu aj EÚ, ktorá si stavia vlastný obranný dáždnik za desiatky miliárd po tom, ako nám Američania ukázali fakera.
Môj otec zvykol hovorievať, že iba sprostý môže mať také šťastie. Ale to vy nie ste, Robo.
Vy iba sprosto klamete. Keď som čítala tie výhovorky, pre ktoré ste zatajili vilu v Chorvátsku, až mi bolo za vás trápno. Kvôli deťom, ktoré majú alergiu a kvôli hejtu! To ste chlap, Robo?
Ako podpredsedníčka parlamentu som si do priznania nedala chalupu v Banskej Štiavnici. Nechcela som ju zatajiť. Veď o nej vyšla reportáž v televízii, niekoľko článkov v bulvárnych médiách a postovala som jej fotky na sociálnych sieťach. Ale urobila som chybu a porušila zákon. Vyrubili mi pokutu takmer 9000 eur. Ospravedlnila som sa voličom a pokutu som zaplatila.
Pamätáte sa, ako to vaša vláda vtedy mediálne zneužila? Urobili ste zo mňa podvodníčku a schytala som tony hejtu.
Okrem histórie nás raz budú hodnotiť aj naše deti. V ich očiach budem radšej tou, ktorá chybila a za chyby platila, ako zbabelým klamárom, ktorý sa vyhovára na detské alergie a ústavné právo chrániť rodinu od hejtu.
Vďaka vojnám sa vám darí, Robert. O chvíľu si budete môcť kúpiť celý Dubaj, nielen chatrč v Chorvátsku. Pevne verím, že dovtedy budú vaše
deti fit.
LĎN
Zdroj: Plus7dní