Mno chlapci mam jednu teoriu a privitam vase nazory.
Moja hypoteza je, ze zly chod
brzdy sposobila rozperna pruzina od galferu.
Kupoval som take nove balenie, vid foto, a tie pruziny k tomu su dost tuhe a hodne roztiahnute vid foto.
Dovod na to mam taky, ze som teraz menil platnicky po 4tisic km na novej prednej brzde, ktora pred vymenou mala chod a kusala tak jak sa mi to paci. Vybral som zjazdene platne, vycistil co najviac piesty, dal lievik, zatlacil a reku buchnem tam tie galfery z tej predoslej prednej rozobratej brzdy aj s tou ich pruzinkou..mackam mackam, bublinky, chod nic moc..samozrejme to robim pred vyjazdom..tak netrpezlivy..vytocil som tocitko na max nech to ako tak zabera, ale spravalo sa to ako ta stara
brzda zaberalo to velmi neskoro, a dala sa napumpovat a vtedy zas zabera dost skoro..cize cele zle... ale odjazdil som tak vcerajsok.
Nasraty, vrta mi to v hlave, sak to neni mozne... co ked ta pruzinka to robi.. dojdem domov, vyberem galfer pruzinu, nahodim povodnu, a hla takmer super chod, ziadne pumpovacky..tocitko dam niekde do polovice a pekne zabera.
Dosla mi teraz uplne nova predna brzda z Deutchlandu tak, svoju hypotezu otestujem. Su tam origo resin platne s klasickou pruzinou, tak to skusim nahodit, odvzdusnit a potom vyskusam dat Galfer pruzinu.