skynetSamozrejme, ze sa bavime o ocakavaniach trhovych analytikov tzv "Wall Street", ktory sa tomuto venuju a samozrejme o prechode vyroby boli informovany a bola zahrnuta v ich odhadoch.
Ty to sledujes az moc z blizka. Ja radsej sledujem s odstupom. Uz sme sa tu raz spolu bavili, ked som povedal, ze s tymi oslavami Cybertrucku si treba pockat. Ty ako "zasvateny" si vtedy videl predaje Cybertrucku pomaly v milionoch. Hore mas odcitovane odhady analytikov a pre nich je to denny job a maju vsetky informacie, ktorymi Ty disponujes na stole skor nez Ty. Samozrejme, kedze su to odhady, kazdy dospeje k niecomu inemu, ale z toho vznikne nejaky rozsah a ak je firma mimo toho rozsahu tak je jasne, ze nieco nesedi. So srandy Ti dam jednu otazku, ked tvrdis, ze to sledujes z blizsia. Kolko predanych kusov si odhadoval Ty?
Budem uprimny, ja si myslim, ze pred zverejnenim cisel si nemal vobec sajnu ake cisla ocakavat a hocijake by padlo, tak by si to vysvetlil tym, ze to bolo prechod na novy model.
prezradim ti tajomstvo, predaje sa daju sledovat po dnoch asi v 10krajinach EU + v celej číne