Takze zakladam tuto temu, aby sa veci suviasace aut, motoriek a hoci aj kosaciek preberali tu a nie medzi bikami. Urcite je tu vela fanusikov (aj odporcov) tejto tematiky, ktory budu radi prispievat
Takze mozeme pokracovat debatou z temy "Škaredé, netradičné bajky a všakovaké výmysly na 2 kolesách" a debatou okolo zahadnej smrti Pininfarina.
Známy má vo firme 2x Ducato, kde ma staršom sú pneu 225/60 R16 (šírka pneu 225mm a výška 135mm) a nové má 215/75 R16 (šírka 215mm a výška 161.25mm). Takže to auto pri vyšších rýchlostiach dosť pláva a nie je to zrovna príjemné. A ver tomu, že rozdiel si vsimneš. Už rozdiel pri osobáku medzi R15 a R16 si všimneš a čo tak dodávka s obrovskou bočnou plochou a keď je ešte výrazne ťažšie ako osobák.
Este raz. Pre Berlingo su schvalene dva rozmery kolies a su uplne ine ako pre Rifter, cize Berlingo nemoze mat v CoC rozmery kolies pre Rifter, lebo sa nikdy s takym rozmerom kolies ako ma Rifter nevyrabalo / nehomologovalo.
Ja vidím pre Berlingo III K9 (1.2 benzín) typovo schválené 4 typy kolies:
195/65 R15 91H M+S na diskoch 6,5Jx15 ET42
205/60 R16 96H na diskoch 6,5Jx16 ET47
215/65 R16 C 98H na diskoch 6,5Jx16 ET47
205/55 R17 95V na diskoch 7Jx17 ET50
Čiže je v tomto prípade len na importérovi, či homologačný papier dá/predá alebo nie.
Jano1987: a presne o tom to je. Čo si vieš vybaviť, to máš. Ak sa dohodneš s importérom, vieš si aj na nižšiu verziu vybaviť kolesá z vyššej verzie, prípadne aj z N1 na M1 alebo opačne. Robili sme to už toľkokrát...
Naozaj záleží od importéra a značky. Niekedy sa k tomu proste priloží aj oštemplovaný papier s poznámkou, že uvedený rozmer je možné namontovať po vykonaní úpravy XYZ (úprava blatníkov, rekalibrácia rýchlomera, atd.) a táto poznámka sa zapíše aj do TP. U MB sme napríklad pochodili vždy...u Hondy ale nikdy.
Aj 90€ každý rok môže byť pre veľa vlastníkov áut veľa. V prvom rade je to hlavne zbytočné hádzanie polien pod nohy obyčajným ľuďom. Má niekto pocit, že v AT jazdia lepšie autá ako v DE len preto, že absolvujú technickú každý rok? Ja osobne nie. Má niekto pocit, že v SR jazdia ekologickejšie autá ako v DE len preto, že na emiske pri ottovom motore meriame aj HC? Ja osobne nie. A už vôbec si nemyslím, že za relevantné percento smrteľných nehôd môže technický stav vozidiel starších ako 10r a že zavedením povinnej stk/rok sa to už teraz bezvýznamné číslo dramaticky zlepší. Sám som proti tomu, aby po cestách jazdili vraky. Len proti tomu treba urobiť niečo iné - zvýšiť životnú úroveň. Povinná STK každý rok je veľmi účelové opatrenie. Prinesie len zníženie životnej úrovne a peniaze Dekre + štátnemu aparátu.
K tym 90e si este treba pripocitat zabity cas, aj s objednanim minimalne 2 hodiny. 150e asi pisal ked niekoho zaplatis aby ti siel s autom on.
A co sa tyka rakuska, myslim ze tam stkcku davaju servisy? Takze sice je kazdy rok ale v podstate neriesis nic lebo raz za rok do servisu ides aj tak aj u nas
1. Ide zatiaľ iba o návrh, ktorý sa ešte iba začína konzultovať z iniciatívy EK. Aj ak EK naozaj predloží tento návrh do ďalšieho konania, musí prejsť cez EP a ER.Je teda príliš skoro na apriórne lamentovanie.
2. Navrhujú sa v ňom ročné STK len pre autá staršie ako 10 rokov.
3. Ak mám auto, počítam s nákladmi. Je naivné sťažovať sa na to, že s prevádzkou auta súvisia aj iné náklady ako PHM. Práve naopak - nákladovosť vlastnictva auta sa bude ešte ďalej zvyšovať, treba s tým počítať a v diskusiách na mtbiker to neovplyvníte. Bohužiaľ, slovenské vlády toto dlhodobo podceňujú a preto bude viac a viac ľudí na Slovensku postihnutých dopravnou chudobou. Za to ale nemôže EK, ale my tým, koho si volíme a teda kvôli komu máme nižšie a nižšie príjmy a relatívne vyššie a vyššie ceny oproti ostatným krajinám EÚ.
Keď vidím stav áut na cestách, tak si vravím že každé tri mesiace by nebolo málo, aspoň do času kým zmiznú vraky vypustajuce dymy viac ako troch farieb ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
195/65 R15 91H M+S na diskoch 6,5Jx15 ET42
205/60 R16 96H na diskoch 6,5Jx16 ET47
215/65 R16 C 98H na diskoch 6,5Jx16 ET47
205/55 R17 95V na diskoch 7Jx17 ET50
Čiže je v tomto prípade len na importérovi, či homologačný papier dá/predá alebo nie.
Aj na Saxe 1.6 72kW VTS som svojho času mohol mať
185/55 R14 6Jx14 ET16 (OE)
195/50 R15 6Jx15 ET15
195/45 R15 6Jx15 ET15
195/45 R15 6.5Jx15 ET15
Pre to isté Saxo, ale s 1.0 37kW bolo možnosti
155/70 R13 5Bx13 ET20 (OE)
165/70 R13 5Bx12 ET20
165/60 R14 5.5Jx14 ET18
165/65 R14 5.5Jx14 ET18
Ale importér povolil zapísať aj kolesá z 1.0 na 1.6 a opačne. Takže som oficiálne mohol jazdiť na R13 a niekto na 1.0 sa mohol voziť na R15.
Naozaj záleží od importéra a značky. Niekedy sa k tomu proste priloží aj oštemplovaný papier s poznámkou, že uvedený rozmer je možné namontovať po vykonaní úpravy XYZ (úprava blatníkov, rekalibrácia rýchlomera, atd.) a táto poznámka sa zapíše aj do TP. U MB sme napríklad pochodili vždy...u Hondy ale nikdy.
Vraj po novom budeme chodit na stk kazdy rok
He he ***** také slovné spojenie
A co sa tyka rakuska, myslim ze tam stkcku davaju servisy? Takze sice je kazdy rok ale v podstate neriesis nic lebo raz za rok do servisu ides aj tak aj u nas
2. Navrhujú sa v ňom ročné STK len pre autá staršie ako 10 rokov.
3. Ak mám auto, počítam s nákladmi. Je naivné sťažovať sa na to, že s prevádzkou auta súvisia aj iné náklady ako PHM. Práve naopak - nákladovosť vlastnictva auta sa bude ešte ďalej zvyšovať, treba s tým počítať a v diskusiách na mtbiker to neovplyvníte. Bohužiaľ, slovenské vlády toto dlhodobo podceňujú a preto bude viac a viac ľudí na Slovensku postihnutých dopravnou chudobou. Za to ale nemôže EK, ale my tým, koho si volíme a teda kvôli komu máme nižšie a nižšie príjmy a relatívne vyššie a vyššie ceny oproti ostatným krajinám EÚ.