Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftpalo32 napísal:
Chlapi, tip na ľahkú fukerku ktorú zbalím do vrecka dresu čo nestojí 100e? Na zjazdy počas XC jázd. 82kg 182cm. Nejaká zľava niekde..?

https://www.sportsdirect.sk/dynafit-ride-wind-jacket-mens-634968#colcode=63496818

Mam miery ako ty a mam M-ko, Ak chceš pod ňou nosiť viac vrstiev treba Lko.
05.05.2025 - 22:15:23
02
Ahojte! Dajte mi odporucanie na vzdusne spodne nohavice s vlozkou pod volne MTB sortky do letnych dni. Nieco s kvalitnou vlozkou. Pozeral som na Castelli Unltd Ultimate Liner s vlozkou Progetto X² Air, len sa mi zdaju podla obrazku dost dlhe... aby nevytrcali spod sortiek. Dik
06.05.2025 - 09:46:21
00
Mám tie Castelli vnútorne nohavice čo spomínaš. Sice som ich ešte nemal príležitosť vyskúšať v letných horúčavách, ale pocitovo sú vzdušné a ľahké. Povedal by som ze cely dizajn je podmienený čo najvyššiemu odvetraniu. Vložka je super. Dlhé nie sú, mam 180cm, veľkost XXL a spodný lem je nad kolenom cca v rovnakej úrovni ako končia kraťasy.
06.05.2025 - 13:23:33
01
Odporucte dobrú fukerka naozaj ľahko zbalitelnu a ktorá zaberie minimum miesta v batohu. Hľadám niečo na leto. Zimnú mám. Diki
14.05.2025 - 11:13:41
00
https://www.mtbiker.sk/forum/oblecenie-doplnky-prislusenstvo/cyklisticke-oblecenie-t19050-8730.html#p2108682
citaj aj dalej
14.05.2025 - 12:33:25
00
arrow_leftEroF1 napísal:
Odporucte dobrú fukerka naozaj ľahko zbalitelnu a ktorá zaberie minimum miesta v batohu. Hľadám niečo na leto. Zimnú mám. Diki

mne na tento účel dobre funguje SILVINI Gela
14.05.2025 - 12:42:29
00
Neodporucite mi niekto návleky na ruky a nohy keď je tak 15-20°
15.05.2025 - 19:54:34
00
Mne sa celkom osvedčili Castelli upf 50+ Light. Na nohy v podstate stačia návleky na kolená + vyššie ponožky, podľa mňa nad 15° sú už návleky na celú nohu overkill.
15.05.2025 - 20:13:41
03
Ahojte,

skúsim toto vlákno, možno viete poradiť. Pred mesiacom som si zaobstaral nové nohavice od Isadore, konkrétne sa jedná o nasledovný model Alternative Bib Shorts, mal som ich asi na max 5 výjazdoch bez pádu a sedenia niekde inde než na sedle. Všimol som si, že na vnútornej strane stehna pod vložkou sa začína materiál rozpadať viď foto, samozrejme som kontaktoval Isadore čo to má znamenať, ich odpoveď, je je nasledovná:
dakujeme za email a mrzi nas problem na Vasich kratasoch. Bohuzial taketo opotrebenie materialu nevieme vyriesit nakolko vzniklo asi trenim o Vase sedlo na bicykli.
Podobne opotrebenie vznika, ked ma cyklista sedlo s roznymi vysivkami alebo napismi, ktore sa potom tru o material kratasov.

nepovedal by som nič kebyže aj ostatné nohavice mám takto zodraté a toto mám výrazne nižšie kde sa moje stehná dotýkajú sedla, pre porovnanie nohavice ASOS, castelli či sportful bez poškodenia a že oni s takouto poruchou nevedia nič robiť, fajn nohavice za 180 eur, ktoré môžu ísť do koša po pár výjazdoch, takže toľko k tomu. Príde mi to nefér a neseriózne, nakoľko sa prezentujú ako prémium výrobca a ponúkajú starostlivosť o zakúpené produkty (pád). Aké máte Vy skúsenosti s prípadnou reklamáciou resp. s podobným problémom?

Ďakujem za akékoľvek rady/odpovede.

Prílohy:

isadore.jpg
isadore.jpg 209.37 KiB thumb_up0thumb_down

19.05.2025 - 09:03:11
00
fuxx0 mne sa od nich paralo a dralo vsetko takze nebude to nahoda. To iste kalas, tam sa mi zas vzdy zacne po case parat vlozka. Odporucam q365, tie su asi najodolnejsie. O kvalite materialov a spracovania ani nehovorim

Naposledy upravil dellax dňa 19.05.2025 - 09:46:05, celkovo upravené 2 krát.

19.05.2025 - 09:41:22
01
ja toto mam skoro pri kazdych kratasoch, je to kvoli mojim tucnym stehnam, ktore obtieraju vsetko v okoli sedla, niektore sa poskodia viac, ine menej, ale s reklamaciou mam stale problem, ale chapem to, vacsinou mi to opravia aspoň za svoje náklady...
vyriesil som to viac-menej úspešne odstranenim podsedlovej tasticky, ktorá sa uchytava o sedlovku, pouzivam teraz s pripevnenim na lyziny a popreliepal som vsetky casti zamku sedlovky a sedla, ktore by mohli sposobit trenim poskodenie...
19.05.2025 - 09:42:32
02
arrow_leftdellax napísal:
fuxx0 mne sa od nich paralo a dralo vsetko takze nebude to nahoda. To iste kalas, tam sa mi zas vzdy zacne po case parat vlozka. Odporucam q365, tie su asi najodolnejsie. O kvalite materialov a spracovania ani nehovorim

mňa toto úplne mrzí lebo cyklovložku maju mega pohodlnú, nič by som nepovedal kebyže sa jedná o lacnejší model, ktorý ma cenovku pod 100eur.
19.05.2025 - 09:50:59
00
no aspon vidis ze nie vsetko co je na instagrame a nosia kaviarenski povalaci a ini fixkovi vyznavaci je to najlepsie aj ked sa to tak hra. hlavne cenou. tiez uz mam od nich gate zasite ale sil som to sam.
19.05.2025 - 09:53:57
06
arrow_leftDzuch-Ban napísal:
ja toto mam skoro pri kazdych kratasoch, je to kvoli mojim tucnym stehnam, ktore obtieraju vsetko v okoli sedla, niektore sa poskodia viac, ine menej, ale s reklamaciou mam stale problem, ale chapem to, vacsinou mi to opravia aspoň za svoje náklady...
vyriesil som to viac-menej úspešne odstranenim podsedlovej tasticky, ktorá sa uchytava o sedlovku, pouzivam teraz s pripevnenim na lyziny a popreliepal som vsetky casti zamku sedlovky a sedla, ktore by mohli sposobit trenim poskodenie...

áno patrím aj ja k tým väčším cyklistom 194cm/102kg ale toto sa mi nerobí ani pri jednej značke, tiež mám podsedlovú kapsičku ale bez šance aby sa suchý zips kde sa pripína o lyžiny sedla šúchal o tú časť nohavíc potom by som podobné znaky opotrebenia videl aj na iných nohaviciach. Každopádne toto bol posledný nákup od Isadore, žiaľ snažím sa mať dresy aj nohavice od výrobcu ale tentokrát budem musieť pokombinovať.
19.05.2025 - 09:55:01
00
arrow_leftscarinko napísal:
no aspon vidis ze nie vsetko co je na instagrame a nosia kaviarenski povalaci a ini fixkovi vyznavaci je to najlepsie aj ked sa to tak hra. hlavne cenou. tiez uz mam od nich gate zasite ale sil som to sam.

Toto je uz tazky komplex. Tiez mi pride Isadore drahe, moje najoblubenejsie bibsy su z Decathlonu za 50€...ale mam kamosov, co vozia Isadore a ine cenovo premrstene znacky a su spokojni...a nie su to ziadni kaviarenski povalaci alebo nejaki arogantni cyklisti.
Netreba hadzat vsetkych do jedneho vreca.
19.05.2025 - 10:00:35
014

MTBIKER odporúča

keyboard_arrow_up