Ahojte,
skúsim toto vlákno, možno viete poradiť. Pred mesiacom som si zaobstaral nové
nohavice od Isadore, konkrétne sa jedná o nasledovný model Alternative Bib Shorts, mal som ich asi na max 5 výjazdoch bez pádu a sedenia niekde inde než na sedle. Všimol som si, že na vnútornej strane stehna pod vložkou sa začína materiál rozpadať viď foto, samozrejme som kontaktoval Isadore čo to má znamenať, ich odpoveď, je je nasledovná:
dakujeme za email a mrzi nas problem na Vasich kratasoch. Bohuzial taketo opotrebenie materialu nevieme vyriesit nakolko vzniklo asi trenim o Vase sedlo na bicykli.
Podobne opotrebenie vznika, ked ma cyklista sedlo s roznymi vysivkami alebo napismi, ktore sa potom tru o material kratasov.nepovedal by som nič kebyže aj ostatné nohavice mám takto zodraté a toto mám výrazne nižšie kde sa moje stehná dotýkajú sedla, pre porovnanie nohavice ASOS, castelli či sportful bez poškodenia a že oni s takouto poruchou nevedia nič robiť, fajn nohavice za 180 eur, ktoré môžu ísť do koša po pár výjazdoch, takže toľko k tomu. Príde mi to nefér a neseriózne, nakoľko sa prezentujú ako prémium výrobca a ponúkajú starostlivosť o zakúpené produkty (pád). Aké máte Vy skúsenosti s prípadnou reklamáciou resp. s podobným problémom?
Ďakujem za akékoľvek rady/odpovede.