Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
a o vzhlade nehovorim.. som si nemyslel ze v dnesnej dobe dokazu v europe tak skarede auta vyrabat
a okrem servisu si sleduj aj poruchovost lebo je sice pekne ze na renault mas lacnejsi servis ale co z toho ked renaulta mesiac jazdis a mesiac servisujes miesto mesiac jazdis a mesiac jazdis v mercedese a ked nahodou uz mas servisovat hned dostanes nahradne auto cize zasa jazdis..
no neviem ci su vel satis dake poruchove auta tak ale uz ked sa daco pokazi tak ma to vide lacnejsie ale tak da sa to porovnat aj s niecim inym aj ked mas pravdu mercedes je mercedes ale len pre tych co na to maju
tak vozil som sa uz na hocicom ne len na tom co mam vedla plysaka a stale budem nazoru ze medak je medak to hej ale tak no keby som na to mal tak si to kupim ale taky obycajny clovek skor da prednost tomu oplu ...
kupovat opel je podla mna vyhadzovanie penazi... uz len kvoli dost velkej strate hodnoty po nejakych dvoch-troch rokoch
hej to je pravda, ale tak nvm mne sa zda Opel ako kvalitna znacka, urcite nie akoSkoda Fiat a podobne...no
mi mame starucky oplik rv.1989 opel kadett 1.6i, hm nato ako to je stare auto,tak priame vstrekovanie je fajn, jasne ze uz boli menene veci, ale ked mam zobrat agregat a tych jeho 60kw tak tych 60kw stale ma fakt zivy motor, to auto bolo furt spolahlive az teraz asi rok, uz to znim ide dolevodou,
sople neskutocne vrzgaju.. tam sa hybe snad kazdy plast co je tam namontovany.. hotova diskoteka..
ono tie mercedesy nestoja tie prachy len koli znacke a lebo jeden fasoun sa rozhodol..
no tazke z najvacsou pravdepodobnostou sa v najblizssich dnoch stanem hrdym majitelom dalsieho ford focusa ;-] drzte palce nak vyberiem dobre a nak vydrzi dlhsie ako ten posledny ;-]
jedneho sopla mame uz vyse mesiaca v servise s rozobratym motorom. Ten kto ho skladal tam nieco zabudol dotiahnut a valce akosi stratili tlak:). No a sopel nie je schopny dorucit novu suciastku. Takze to skusime s fordom, dnes by mal prijst...
no ja čo som videl a počul z hovorenia iných ľudí, tak najviac z hodnoty strácajú práve autá typu mercedes a bmw...šak 8 ročného medveďa, čo dakedy stál vyše melóna, zoženieš za 200k aj menej...kdežto napr. taký vw čo stál vyše melóna, tak teraz stojí okolo 400k...rozdiel 200 tisíc a za to si kúpiš napr novú daciu logan možno alebo aj nejakého jazdeného "maľucha" s vekom okolo 3 rokov...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a okrem servisu si sleduj aj poruchovost lebo je sice pekne ze na renault mas lacnejsi servis ale co z toho ked renaulta mesiac jazdis a mesiac servisujes miesto mesiac jazdis a mesiac jazdis v mercedese
napriklad ked to porovnas s tymto
http://opel-vectra-caravan.autobazar.eu/19-cdti--cosmo-id676298.html
a niesu to dake kazove auta a ani servis neni drahy
ti kua nacvikam tie Reva
nepis, len dlho dlho citaj a studuj...
vezmi si, ze taky mercedes ponuka 6 rocny bezplatny servis .. a to je dost..
kupovat opel je podla mna vyhadzovanie penazi... uz len kvoli dost velkej strate hodnoty po nejakych dvoch-troch rokoch
hej to je pravda, ale tak nvm mne sa zda Opel ako kvalitna znacka, urcite nie akoSkoda Fiat a podobne...no
mi mame starucky oplik rv.1989 opel kadett 1.6i, hm nato ako to je stare auto,tak priame vstrekovanie je fajn, jasne ze uz boli menene veci, ale ked mam zobrat agregat a tych jeho 60kw tak tych 60kw stale ma
chlapi, vy tu dnes perlite... kupit auto s velkou stratou hodnoty je predsa great deal, pokial som druhy v poradi (btw. 5 oplov som vlastnil...
bezne auto je uzitkovy predmet, nie investicia
ono tie mercedesy nestoja tie prachy len koli znacke a lebo jeden fasoun sa rozhodol..